Unde ne gasesti
Sediu Tineretului - Timpuri Noi
B-dul. Gheorghe Sincai Nr. 13, Bucuresti
Sediu Piata Victoriei
Str. Buzesti Nr. 61, Bucuresti
Fa o programare
Online 
*Programari telefonice: 9:00 - 17:00

Atelier de dezvoltare personala: Care este scenariul meu de viata?

 

C


Cu toţii avem o poveste de viaţă despre cine suntem noi, cine nu suntem, ce putem şi ce nu, rolul nostru în viaţă, ce ne motivează să trăim, cum să ne creştem copiii, ce este important pentru noi, ce fel de prieteni avem, ce fel relaţii ne plac, ce oameni ne atrag.

De ce să participi?

În analiza tranzacţionlă, prin scenariu de viaţă se înţelege planul de viaţă pe care copilul îl construieşte inconştient sub influenţa părinţilor sau a celor care l-au crescut, a mediului în care a trăit şi a experienţelor de viaţă prin care a trecut, începând cu mediul intrauterin pana la vârsta de 8 ani.  Este format din "deciziile" (convingeri despre el însuşi, lume, viaţă) pe care copilul le ia inconştient despre cum va fi viaţa lui de adult: una implinită, una plină de eşecuri, va avea propria lui familie sau va trăi mai mult singur, va putea să-şi exprime emotiile faţă de ceilalţi sau nu, va trăi simţind iubire sau frică, va trăi într-o lume în care se va simţi în siguranţă sau într-o lume urâtă şi ameninţătoare, etc.

Cine suntem noi ca adulţi şi ce fel de viaţă avem îşi are rădăcinile în copilărie. Revizuind scenariul nostru de viaţă, putem redecide şi transforma deciziile pe care le-am luat atunci în convingeri şi tipare pozitive, putem atrage în viaţa noastră oamenii pe care ni-i dorim, serviciul şi şeful potriviţi, ne putem îndeplini visurile.

 Ce câştigi dacă participi la acest atelier:

        1)      vei intra în contact cu scenariul tău de viaţă

        2)       vei identifica convingerile care te limitează şi te blochează

        3)      vei avea mai multă înţelegere şi empatie pentru tine însuţi/însăţi

        4)      vei deschide noi uşi în dezvoltarea ta personală

 

Modalitatea de lucru se bazează, predominant, pe exercitii şi va include şi concepte teoretice care să susţină procesul individual şi de grup.

Cui se adresează atelierul: celor care vor să capete mai multă înţelegere asupra propriei lor vieţi, studenţilor la Psihologie, Sociologie, Asistenţa Socială, tuturor celor interesati de dezvoltare personală, indiferent de vârstă şi domenii de activitate.

Se acordă diplomă de participare. Studenţii la Psihologie care vor sa devină consilieri psihologici sau psihoterapeuţi vor primi 2 ore de dezvoltare personală (necesare pentru atestarea la Colegiul Psihologilor).

Va avea loc sambata, 27 februarie, intre orele 10.30 -14.30, la sediul centrului din Bucuresti, zona Tineretului, Str. Gheorghe Sincai, nr 13, bl 5, ap. 11, ap 2, 
Investitia ta este de 70 lei.
Numarul de locuri este limitat la 16.
2 locuri sunt gratuite pentru studenţi. 
Rezervarea locului se face prin plata sumei in avans.

Facilitator:

Roxana Drăghici, psihoterapeut în analiză tranzacţională - cod personal 13290, Master NLP, formator acreditat A.N.C, membră a Colegiulului Psihologilor din România, membră a Asociaţiei Române de Analiză Tranzacţională, membră a Asociaţiei Europeane de Analiză Tranzacţională.

Daca esti interesat si de alte ateliere  vezi  si Puterea vindecatoare a cuvintelor, din 5 martie.

Detaliile cu privire la modul de inscriere si plata le veti primi pe mail, dupa completarea formularului de mai jos.

 

Articol scris de Roxana Draghici

Participa la eveniment