Adriana Barabulea

Cod personal (COPSI) : 23209

Experiența cunoașterii de sine este fascinantă și presupune un drum lung necesar pentru creșterea și dezvoltarea nostră ca oameni.

Desigur, putem considera că suntem realizați: avem o carieră, o familie, prestigiu, avere, relații însă, marea realizare este, sau ar trebui să fie, înăuntrul nostru: cunoașterea de sine, acceptarea de sine și de ceilalți, flexibilitatea, liniștea interioară, echilibru, curiozitatea de a învăța și capacitatea de a te adapta la lucruri la situații noi, ”știința„ de a trece peste tristețe sau de a o accepta ca pe o emoție a ta.

Căutând din toate acestea și aflându-mă într-un proces de dezvoltare personală, am reușit să răspund uneia dintre cele mai grele întrebări : ”Cine sunt eu?„. Dornică să înțeleg ce se întâmplă cu mine, să mă înțeleg și accept cu toate ale mele, să-mi dau sens, am cerut ajutorul unui psihoterapeut (îi mulțumesc lui Lucian Negoiță). Am ajuns, astfel, să-mi doresc să aflu mai multe despre psihologie și psihoterapie, despre oameni și să-mi fac un scop din a îmbrățișa una din cele ” mai frumoase meserii din lume„ , aceea de psiholog. Sunt dornică să împărtășesc cu oamenii pe care-i însoțesc în această călătorie din priceperea ce mi-a fost dăruită, cu drag, de profesorii, formatorii și psihoterapeuții care mi-au fost alături și m-au susținut și care, în toți anii de pregătire, au constituit ”farul„ după care m-am ghidat pentru a ajunge la țărm..

Mulțumită lor și urmându-le exemplu, astazi sunt terapeutul care te ascultă fără să te judece, care va fi alături de tine pe tot parcursul drumului pe care îl ai de făcut.

Ce este psihoterapia

Fiecare persoană este unică iar abordarea de tip cognitiv-comportamental în psihoterapie, pe care eu o ofer în cadrul cabinetului, este formulată astfel încât să răspundă unicității nevoilor individuale.

Relația terapeutică este una bazată pe respect, încredere, confidențialitate, acceptare, căldură și autenticitate.

Oamenii ajung la cabinet în urma manifestării unor simptome supărătoare precum atacul de panică, fobii , obsesii, insomnie, stări de tristețe, convingerea de neputință, de gol interior,  apetit alimentar modificat, stare de tensiune permanentă, iritabilitate etc. Intervenția psihoterapiei cognitiv- comportamentale este axată pe aspecte ce vizează disfunționalitățile menționate mai sus dar și pe aspecte ce vizează promovarea sănătății, optimizare și dezvoltare personală, autocunoaștere și prevenție a patologiei.

Formarea în Schema Therapy mă ajută în abordarea potrivită a oricărei persoane dar, mai ales, a acelor persoane ce au personalități accentuate de tip borderline, obsesiv-compulsivă și narcisică. Este o terapie intuitivă și descriptivă, persoana deprinde,cu ajutorul terapeutului, aptitudinile necesare de a-și recunoaște schemele mentale (”capcanele”) în care ”se agață” dar și modul în care acestea acționează, învățând să gestioneze diferit situațiile.

Abia aștept să ne cunoaștem și să scriem împreună povești de succes!

Studii :

  • Psiholog clinician – în supervizare - Colegiu Psihologilor- 2020
  • Facultatea de Psihologie Titu Maiorescu - (2016-2019)
  • Master Psihologie Clinică și Intervenție Psihologică – Spiru Haret 2019
  • Psihoterapeut – formare în Psihoterapie Cognitiv- Comportamentală și Hipnoterapie - 2018
  • Formare continuă în Terapia Sistemică cuplu, copil, familie – ACTF - 2019
  • Formare continuă Schema Therapy – Terapia Centrată pe Scheme – Asoc. Institutul Român de Schema Therapy-2019
  • Curs de Formare Psihopedagogică
  • Curs Tehnici Terapeutice de Comunicare

Costurile ședințelor individuale pot fi consultate în secțiunea TARIFE PSIHOLOGI

Pentru detalii privind serviciile, completează formularul din secțiunea CONTACT sau PROGRAMEAZĂ-TE ONLINE.

 

Ce spun clientii

Apreciere

Cel mai potrivit terapeut, inzestrat cu "harul" profesiei, cald, uman, in permanenta evolutie, pasionat, dedicat, profesionist, adaptat nevoilor individuale de abordare si intelegere, sigur pentru reusita rapida, eficienta, aplicata, corecta. Mult succes pe drumul potrivit!

Adaugat de: Lavinia

Adauga testimonial