Alexandru Brandus

Cod personal (Copsi) : 22482

Am parcurs doua formari postuniversitare de specialitate care sa imi permita sa le fiu aproape oamenilor care vor o viata mai buna, intelegandu-i si indrumandu-i spre solutii eficiente in timp scurt. Pe de o parte , formarea in zona psihologiei clinice (Psihodiagnostic Cognitiv-Comportamental si Consiliere Psihologica) clarifica situatia din punct de vedere a identificarii cu acuratete a suferintei sau disfunctiei (atacuri de panica, burnout, tulburari de personalitate, psihoze)  in timp ce formarea in Consiliere si Psihoterapii Scurte Orientate pe Resurse si Solutii mi-a permis cunoasterea unui bagaj de metode si tehnici psihoterapeutice menite sa identifice resursele diponibile ori posibilitatile omului pentru a se repozitiona fata de situatia de viata in modul cel mai eficient, reinventandu-se pentru o viata noua, intr-un nou mod de a fi.

Merita toata  stradania sa ne intoarcem la zambet, la bucurie, la  iubire , la firescul lucrurilor, tot asa cum natura are propriul ei sens, fata de care nu ar trebui sa ramanem straini. In final vom retrai mai bine unii cu altii, in familie, in societate, gasind sens vietii.

Studii : 

Absolvent al Facultatii de Psihologie, Universitatea Ecologica Bucuresti (2015-2018)

Formare de specialitate in Consiliere si Psihoterapii Scurte Colaborative Orientate pe Resurse si Solutii, in cadrul Asociariei Romane de Psihoterapii Scurte Colaborative (2017-2019)

Master in Psihodiagnostic Cognitiv Comportamental si Consiliere Psihologica (2018-2020)                       

Workshop-uri si activitati formative printre care:

Curs interviu motivational (nivel avansat)

Teste Proiective, in cadrul centrului Confident Training Consulting   

Structura vs Functionarea in patologia nevrotica, psihotica,

Borderline si perversa, organizata  de Asociatia de Consiliere si

Psihoterapie  Psihanalitica din Bucuresti

Participari la conferinte si workshop-uri in cadrul Asociatiei Psihologilor cu Drept de Libera Practica din Romani

Evaluarea personalitatii-de la normalitate la patologie

Ce spun clientii

Adauga testimonial