Alexandru Preda

Prezenta unui coach/ sau a unui consilier te poate scuti de experimentarea multor suferinte si astfel poti accesa cai mai scurte catre implinire, fiind aliniat cu viata insasi.

Ofer doua tipuri de servicii:

1. Coaching 

- un parteneriat care accelereaza ritmul de invatare al clientului, performanta pe plan profesional si personal,

- un sprijin in vederea transformarii personale,

- un proces de constientizare si responsabilizare in care clientul se orienteaza catre solutii si catre viitor.

2. Consiliere pentru dezvoltare personala si spirituala.
 
Prin intermediul acesteia te pot sprijini in situatii care cer diminuarea nivelului de stres, acceptarea de sine, autocunoastere si dezvoltarea capacitatii de a trai in prezent.
 
Va invit sa ma cunoasteti accesand canalul  YouTube Alexandru Preda.
 
Costurile sedintelor individuale si de grup pot fi consultate in sectiunea TARIFE PSIHOLOGI. 

Pentru detalii privind serviciiile sau pentru programare, completati formularul din sectiunea CONTACT.

CE SPUN CLIENTII

Ce spun clientii

Multumesc!

Multumesc,Alex,pentru deschiderea drumului catre un taram visat de mai toata lumea si anume echilibrul.Tin sa precizez ca toate sedintele au fost facute via Skype,(pentru cei ce sunt stabiliti in strainatate)

Adaugat de: Marin

Autocunoaştere şi echilibru

Cursurile de dezvoltare personală pe care le-am urmat cu Alex Preda au însemnat o mare provocare. Iniţial am apelat la ele cu o oarecare ezitare, însă pe parcurs am avut surprinderea de a descoperi enorm de multe lucruri despre mine, pe care altfel poate că nu le-aş fi aflat niciodată. Aceste lucruri, adevăruri ascunse m-au făcut să mă cunosc, înţeleg şi ascult mai bine, ceea ce reprezintă o mare ascensiune în echilibrul şi acceptarea mea personală. Tot la întâlnirile cu Alex am descoperit şi tainele meditaţiei, în care recunosc că nu eram iniţiată deloc. Am realizat că meditaţia este un aspect important şi un element extrem de util în procesul autocunoaşterii şi echilibrării unei persoane.

Adaugat de: Amadeea

Bine ai venit!

Îi cer permisiunea lui Alex de a împrumuta titlul cărții sale, cu sensul: ,, Bine ai venit la tine însuți!". Deoarece ascultând și urmând îndrumările lui, am descoperit adevărata persoană care sunt. Am descoperit că greșelile care îmi aduceau suferință, nemulțumiri și neliniște sunt binevenite ca lecții din care să învăț să observ partea lor bună, de care să mă bucur și să le primesc așa cum vin. Să le las să treacă fără a mai privi înapoi, pentru că: ,, Privind în trecut, nu poți observa prezentul care iți clădește viitorul "- Alexandru Preda. Am descoperit că oamenii sunt egali și diferiți și că tot ce vedem sunt imagini oglindite pe care e bine să le văd doar cum sunt ele și nu cum mi-aș dori eu, în tiparul creat de mine. Am descoperit că acceptarea și iertarea îmi luminează drumul spre liniște, iubire, implinire. M-am observat și mă observ. Mă accept și mă iert, accept, iert și iubesc, mă simt încrezătoare, liniștită și împlinită, datorită mentorului meu Alex. Cu simplitate, sinceritate și bucurie, mulțumesc lui, pentru răbdarea cu care mi-a arătat pașii către mine și către cei din jurul meu! Simplu și sincer mulțumesc, Alex!

Adaugat de: Roxana Liana

Cum mi-am îndeplinit dorinţele şi am accesat starea de linişte şi pace

Toate realizările mele în plan material se datorează lui Alex iar pentru asta ţin să-i mulţumesc din suflet, ţin să menţionez câteva dintre ele: am reuşit să învăţ pentru a obţin permisul de conducere, mi-am cumpărat un apartament, maşina, am scos 3 albume de muzică, am avut câteva concerte unde am putut să şi vorbesc în public datorită exerciţiilor de vorbire, şi cel mai important aspect, am accesat starea de linişte şi pace pe care Alex mi-a insuflat-o ca un adevărat mentor. Mulţumesc pentru tot „luminii din viaţa mea” aşa cum îmi place să îl numesc pe el, adică Alex!

Adaugat de: Veran

Despre echilibru

Pe durata şedinţelor cu Alex am regăsit echilibrul în viaţa mea. Fie că este vorba de viaţă personală, profesională sau alte dimensiuni ale vieţii, am reuşit să aduc o altă perspectivă asupra lucrurilor. Consider că dezvoltarea personală ar trebui să fie la mare preţ în viaţa noastră iar pe Alex Preda îl recomand cu mare căldură.

Adaugat de: Sebastian

Adauga testimonial