Andreea Dumitrescu

Cod personal (COPSI) : 01718

Multe personalitati ne transmit sub diferite forme citatul de mai sus: psihologi, filosofi, antreprenori, actori, scriitori.  Am avut dubiile mele, dar am decoperit cu ajutorul fiecarui pacient ca este foarte adevarat.

In ultimii douazeci de ani am insotit persoane ce au avut diverse experiente bune de viata  casatorii, nasterea copiilor, noi inceputuri, scoala, adolescenta, joburi sau dimpotriva, au avut pierderi pe diferite planuri: pierderea sanatatii, pierderea jobului, partenerului, relatiilor, in drumul acestora spre solutia proprie.  Fiecare experienta este o situatie si conteaza modul in care reactionezi la aceasta.

In activitatea de psiholog clinician si terapeut am ajutat nenumarate persoane ce au gasit calea de a se descurca cu boli oncologice, psihice, cronice, cu familii care au trecut prin pierderi insemnate, cu traume sau care pur si simplu, voiau sa faca o schimbare.

Am lucrat cu oameni afectati direct sau indirect de COVID: persoane diagnosticate si familiile acestora, copii si adolescenti semi-izolati din cauza pandemiei, persoane epuizate profesional, tulburari de anxietate sau depresie, etc.

Studiile de baza le-am absolvit in cadrul facultatii psihologie acum 20 de ani completand cu programe de Master in psihologie organizationala si economica si Master in psihoterapii cognitiv-comportamentale.

 Din 2004 activez ca psiholog clinician intr-un spital/institut din Bucuresti. Mi-am droit sa fiu mult mai eficienta in interventiile mele pentru pacienti. De aceea, pentru a avea rezultate rapide cu pacientii m-am dedicat terapiilor scurte colaborative si am completat formarea mea profesionala cu multe alte cursuri si workshop-uri in domeniul clinic si al terapiei.

In 2016 m-am format in psihoterapie oncologica integrativa si in 2018 am obtinut competenta in ingrijiri palliative pentru psihologi.

Cred ca nu trebuie sa ne lasam complesiti in fata intamplarilor si putem face asta impreuna, modelandu-ne comportamentul in interactiunea cu oamenii.

Studii: 

Universitatea Titu Maiorescu - Facultatea de Psihologie Bucuresti - 2002 

Master in psihologie organizationala si economica, Universitatea Bucuresti -2004

Master in Psihoterapie Cognitiv Comportamentala - Universitatea Titu Maiorescu- 2007

Formare in Terapii scurte colaborative orientate pe resurse si solutii - 2010 

Formare complementara in Psihoterapie Integrativa Oncologica - 2016 

Costurile ședințelor individuale pot fi consultate în secțiunea TARIFE PSIHOLOGI

Pentru detalii privind serviciile, completează formularul din secțiunea CONTACT sau PROGRAMEAZĂ-TE ONLINE.

Ce spun clientii

Adauga testimonial