Andreea Dumitrescu

Cod personal (COPSI) : 01718

 “Realitatea nu este ceea ce ni se intampla, ci ceea ce facem cu ceea ce ni se intampla” (A. Huxley)

Sunt psiholog clinician si psihoterapeut, lucrez cu adolescenti, adulti, cupluri si familii. Domeniile de expertiza din practica mea sunt depresia, anxietatea, senzatia de a te simti “blocat” sau “pierdut”, trauma, boala cronica, abilitățile de coping, relatiile conflictuale din familie si cuplu, doliul, dificultatea schimbării și tranzițiile din viață, relațiile dintre colegi, problemele școlare, stima de sine, stresul.

Lucrez din perspectiva unei abordari centrate pe solutii, integrand in acelasi timp tehnici cognitiv-comportamentale si mindfulness, in functie de nevoile individuale ale clientilor mei. Pe parcursul sedintelor vom analiza problemele tale actuale, in contextul experientelor din trecut si al relatiilor semnificative pe care le-ai avut. Acest proces te va ajuta să înțelegi mai bine sentimentele, modelele de gândire și de comportament care influențează și mentin suferința actuală. Prin sedintele de terapie, abilitățile de coping se vor îmbunătăți și vei dobandi capacitatea de a aborda   provocarile in moduri noi, adaptative.

Cand vei decide să lucrăm împreună, voi acorda o mare importanță construirii unei relații terapeutice puternice și stabile, astfel încât să putem colabora într-un mod deschis, bazat pe incredere. Sunt un terapeut activ, care urmărește să iti înțeleagă situația și nevoile individuale pentru a integra tehnici și a oferi feedback, ce te vor ajuta să realizezi schimbări durabile și semnificative în viața ta.

Studii: 

Universitatea Titu Maiorescu - Facultatea de Psihologie Bucuresti - 2002 

Master in psihologie organizationala si economica, Universitatea Bucuresti -2004

Master in Psihoterapie Cognitiv Comportamentala - Universitatea Titu Maiorescu- 2007

Formare in Terapii scurte colaborative orientate pe resurse si solutii - 2010 

Formare complementara in Psihoterapie Integrativa Oncologica - 2016 

Costurile ședințelor individuale pot fi consultate în secțiunea TARIFE PSIHOLOGI

Pentru detalii privind serviciile, completează formularul din secțiunea CONTACT sau PROGRAMEAZĂ-TE ONLINE.

Ce spun clientii

Adauga testimonial