Bogdan Munteanu

Cod personal (COPSI) : 22178

În fiecare dintre noi există o parte ascunsã, utilă și plină de resurse. 

În timpul formării mele ca psihoterapeut, am descoperit hipnoza ca instrument vital în accesarea acelor resurse și comportamente benefice dezvoltării și menținerii unui echibru psihologic.

Voi fi alături de tine pe acest parcurs și vom afla impreuna lucruri pe care nu credeai că le știi despre tine. Mai exact lucruri pe care nu știai că mintea ta inconstientă le poate face.

Motivul pentru care am ajuns să practic aceasta profesie, pe langa curiozitate și o pasiune extraordinară, a fost faptul că am întalnit oamenii potriviți. Acest aspect este valabil și în psihoterapie.

Studii:

Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea Hyperion, Bucureşti  -2017

Master Psihodiagnoză Cognitivă și consiliere psihologică, Universitatea Ecologica, Bucureşti - 2020

Formare de bază în Psihoterapie - Hipnoză clinică, Relaxare și Terapie Ericksoniană în cadrul Asociației Române de Hipnoză clinică, Relaxare și Terapie Ericksoniană (ARHTE).

Studii:

Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea Hyperion, Bucureşti  -2017

Master Psihodiagnoză Cognitivă și consiliere psihologică, Universitatea Ecologica, Bucureşti - 2020

Domenii de competență:

       Psihoterapie individuală 

       Psihoterapie de cuplu

       Dezvoltare personala 

Ce spun clientii

O experienta deosebita

Recunosc faptul ca la inceput aveam retineri in ceea ce priveste psihoterapia. La insistentele persoanelor apropiate am fost la cativa psihologi si niciunul nu mi-a prezentat incredere in posibilitatea unor rezultate. Dupa cateva incercari esuate, am dat de Bogdan Munteanu care a reusit din prima sedinta sa imi inspire faptul ca este cu adevarat interesat de problemele pe care le am. Azi vreau sa-i multumesc pentru ca nu mai simt efectele negative ale anxietatii la aceeasi intensitate si pentru ca pot avea o relatie normala cu colegii de la munca, fara sa ma simt criticat nonstop. Multumesc Bogdan!

Adaugat de: Mihai V.

Adauga testimonial