Bogdan Munteanu
Bogdan Munteanu
psihoterapeut / hipnoterapeut
Psiholog Certificat
Cod COPSI: 22178

Sediu Tineretului

B-dul. Gheorghe Sincai Nr. 13, Bucuresti

Sediu Piata Victoriei

Strada Buzesti Nr.61, Bucuresti

Despre

În fiecare dintre noi există o parte ascunsã, utilă și plină de resurse. 

În timpul formării mele ca psihoterapeut, am descoperit hipnoza ca instrument vital în accesarea acelor resurse și comportamente benefice dezvoltării și menținerii unui echibru psihologic.

Voi fi alături de tine pe acest parcurs și vom afla impreuna lucruri pe care nu credeai că le știi despre tine. Mai exact lucruri pe care nu știai că mintea ta inconstientă le poate face.

Motivul pentru care am ajuns să practic aceasta profesie, pe langa curiozitate și o pasiune extraordinară, a fost faptul că am întalnit oamenii potriviți. Acest aspect este valabil și în psihoterapie.

 

Studii universitare si specializari

  • Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea Hyperion, Bucureşti  -2017
  • Master Psihodiagnoză Cognitivă și consiliere psihologică, Universitatea Ecologica, Bucureşti - 2020
  • Formare de bază în Psihoterapie - Hipnoză clinică, Relaxare și Terapie Ericksoniană în cadrul Asociației Române de Hipnoză clinică, Relaxare și Terapie Ericksoniană (ARHTE).

 

Domenii de competență

  • Psihoterapie individuala ( adult )
  • Psihoterapie de cuplu
  • Dezvoltare personala 

Ce spun clientii

Psihoterapeut foarte bun, pe care te poti baza si pe care il recomand cu drag.

Bogdan m-a ajutat sa depasesc si sa navighez o perioada foarte dificila. Dupa ce am incercat mai multi terapeuti, am ales sa merg si la Bogdan deoarece cineva a mentionat in feedback ca are simtul umorului. Desi am fost reticienta la inceput, dupa primele minute din prima sedinta am stiut ca ma poate ajuta. Si am continuat terapia cu el mult timp ulterior. Cu siguranta are simtul umorului, dar ce am apreciat cel mai mult este ca m-a facut sa ma simt inteleasa si a avut rabdare cu mine sa ma exprim si sa evoluez in ritmul meu. Bogdan e ancorat in prezent si m-a ajutat enorm ca mi-a permis sa ma exprim natural, avand maleabilitatea necesara sa isi ajusteze modul de comunicare pentru nevoile mele. Il recomand cu drag, asa cum recomand oricui sa aiba curaj sa mearga la terapie, indiferent ca este pentru a se dezvolta personal sau pentru a trata o problema specifica.

Adaugat de: M.

Incepand de la a fi om la psihoterapeut excelent

Daca ai putea sa simti sentimentul de incredere si intelegere intr-un singur om, daca ai putea combina psihoterapia cu prietenia intr-un singur om, acesta este Bogdan, cald, cu simtul umorului, te asculta cu multa rabdare, te calauzeste spre a te intelege, sa te descoperi si te ajuta sa vezi lucrurile in mod rational si pozitiv. Multumesc Bogdan!

Adaugat de: Anna

Un psihoterapeut minunat

Calm, sensibil si dedicat, cu o memorie incredibila. Felul lui empatic si totodata obiectiv prin care abordeaza lucrurile, impreuna cu vocea blanda, au facut spatiul din cabinet sa fie cel mai safe loc pentru mine, locul unde m-am deschis fara sa ma simt vreun moment judecata. Nivelul de incredere pe care am ajuns sa il am in Bogdan ne-a ajutat sa formam o conexiune profunda, autentica, asa cum nu am avut cu altcineva. M-a ajutat sa ma vad mai clar, sa ma cunosc, sa cresc, sa ma accept, sa realizez ca nu sunt “defecta”, ca merit sa fiu iubita in special de mine.

Adaugat de: Cristina

O experienta deosebita

Recunosc faptul ca la inceput aveam retineri in ceea ce priveste psihoterapia. La insistentele persoanelor apropiate am fost la cativa psihologi si niciunul nu mi-a prezentat incredere in posibilitatea unor rezultate. Dupa cateva incercari esuate, am dat de Bogdan Munteanu care a reusit din prima sedinta sa imi inspire faptul ca este cu adevarat interesat de problemele pe care le am. Azi vreau sa-i multumesc pentru ca nu mai simt efectele negative ale anxietatii la aceeasi intensitate si pentru ca pot avea o relatie normala cu colegii de la munca, fara sa ma simt criticat nonstop. Multumesc Bogdan!

Adaugat de: Mihai V.

Adauga testimonial