Camelia Mihaila

Cod personal (COPSI): 18424

Prima data cand mi-am adresat cu adevarat o intrebare autentica legata de mine a fost in preajma unui moment delicat al vietii, probabil cum se intampla multora dintre noi. In acel moment m-am intrebat ce a fost si este in neregula cu mine.

In timp am invatat, acceptat si inteles ca nu este nimic in neregula cu mine. De fapt am invatat sa descopar in egala masura luminile si umbrele din personalitatea mea, pentru ca suntem fiecare dintre noi, o combinatie unica de lumina si umbre. Eu cred cu tarie ca umbra este unul din cele mai mari daruri care ne stau la dispozitie. Carl Jung a numit-o “partenerul nostru de antrenament”, este cea care ne invata sa ne descoperim adevarata maretie.

Tot in timp am invatat cum sa fac fata mai bine situatiilor dificile de viata, diverselor suferinte emotionale cu care ma confruntam si am inteles ca perceptia asupra oricarui eveniment depinde de pozitia sau “unghiul” din care privim acea experienta. Observand o situatie din pozitii diferite, iesim pe moment din ceea ce experimentam in prezent si suntem pusi in situatia de a colecta noi informatii si de a ne raporta la acel eveniment dintr-o alta perspectiva. Doi sau mai multi oameni pot privi acelasi lucru si pot avea perceptii total diferite.

Despre mine mai pot spune ca sunt o persoana zambitoare, autentica in relatia cu mine si cu ceilalti, imi place sa ascult si sa aduc cat mai multa bucurie in vietile oamenilor.

Aceasta este experienta mea de pana acum si, ca si tine, in functie de cunostinte si de experienta proprie de viata, fiecare dintre noi poate da alt sens si alta semnificatie unor evenimente, cuvinte, atitudini si comportamente ale celorlalti.

Daca vrei sa discutam despre cum se vad lucrurile si din perspectiva ta, te astept sa vorbim intr-un spatiu de incredere, deschis si confortabil.

Specializari:

 • Psiholog clinician autonom
 • Consilier psihologic   
 • Facultatea de Psihologie – Universitatea Ecologica Bucuresti (2015)
 • Facultatea de Geografie – Universitatea Bucuresti - competente psihopedagogice (2003)
 • Master in Psihodiagnoză Cognitiva si Consiliere Psihologica - Universitatea Ecologica Bucuresti (2017)
 • Consilier psihologic - Societatea de Psihoterapie Experentiala Romana – Institutul SPER (2021)
 • Psihoterapeut in formare (anul 3) - Societatea de Psihoterapie Experentiala Romana – Institutul SPER  (2019-prezent)

Domenii de competenta:

 • Consiliere psihologica individuala
 • Consiliere psihologica cuplu
 • Optimizare si dezvoltare personala individuala
 • Testare si evaluare psihologica copil/ adolescent/ adult

Costurile sedintelor individuale si de grup pot fi consultate in sectiunea. TARIFE PSIHOLOGI

Pentru detalii privind serviciile, completati formularul din sectiunea CONTACT sau PROGRAMEAZA-TE ONLINE.

Ce spun clientii

Omul care face artă din Psihologie

Dacă ai putea să simți sentimentul de încredere și înțelegere într-un singur om, dacă ai putea contopi psihoterapia cu prietenia într-o singură figură, aceasta ar fi Camelia. Pentru vârsta de 21 de ani este foarte important să faci consiliere cu un om care știe să se plieze pe nevoile și experiențele tale, care nu te tratează ca pe un „tânăr necopt la minte”, ci chiar îți oferă tot sprijinul și toate resursele necesare în drumul anevoios către dezvoltarea personală. O recomand pentru dedicarea depusă în munca sa, pentru empatia, căldura și deschiderea de care dă dovadă în fața oricărui context și pentru profesionalismul, flexibilitatea actului de consiliere dus la perfecțiune într-o manieră cât mai autentică.

Adaugat de: Diana Maria R.

Calda, empatica, un foarte bun profesionist

Camelia iti castiga fara efort increderea, te asculta cu multa rabdare, te calauzeste spre a intelege, descoperi, schimba sau accepta si te ajuta sa vezi lucrurile in mod rational si pozitiv.

Adaugat de: Carmen

Recomand, cu drag!

Camelia înțelege și are răbdare cu tinerii. Pe mine m-a ajutat să mă cunosc și să mă înțeleg mai bine, să-i accept mai ușor pe ceilalți, să găsesc singură soluții la problemele cu care mă confrunt. De când am început să merg la consiliere, am mai multă încredere în mine, curajul să vorbesc despre ce simt și ce gândesc și pot să fac alegeri conștiente. O recomand pe Camelia pentru felul ei de a fi, pentru profesionalism și răbdarea pe care o are, pentru susținere și interesul pe care îl acordă celui cu care lucrează.

Adaugat de: Eva Maria T.

Psihologul potrivit

O persoana atenta, cu care rezonez foarte bine. Este foarte important sa simti ca esti pe aceeasi lungime de unda cu psihologul cu care lucrezi, iar sentimentul meu a fost fix acesta chiar de la inceput. Este o persoana foarte dedicata, cu adevarat implicata in ceea ce face si creeaza contextul potrivit pt a te deschide si a evolua.

Adaugat de: Mada

Un om si un psiholog de excepție

Am simtit-o ca pe o prietena, nu doar ca pe un psiholog, ceea ce m-a ajutat sa ma deschid mai repede si sa am incredere. E o persoană empatica, flexibilă, deschisă, motiv pentru care am simtit un sprijin constant din direcția dumneaei.

Adaugat de: M. Gabriela

Adauga testimonial