Camelia Mihaila

Cod personal (COPSI): 18424

Prima data cand mi-am adresat cu adevarat o intrebare autentica legata de mine a fost in preajma unui moment delicat al vietii, probabil cum se intampla multora dintre noi. In acel moment m-am intrebat ce a fost si este in neregula cu mine.

In timp am invatat, acceptat si inteles ca nu este nimic in neregula cu mine. De fapt am invatat sa descopar in egala masura luminile si umbrele din personalitatea mea, pentru ca suntem fiecare dintre noi, o combinatie unica de lumina si umbre. Eu cred cu tarie ca umbra este unul din cele mai mari daruri care ne stau la dispozitie. Carl Jung a numit-o “partenerul nostru de antrenament”, este cea care ne invata sa ne descoperim adevarata maretie.

Tot in timp am invatat cum sa fac fata mai bine situatiilor dificile de viata, diverselor suferinte emotionale cu care ma confruntam si am inteles ca perceptia asupra oricarui eveniment depinde de pozitia sau “unghiul” din care privim acea experienta. Observand o situatie din pozitii diferite, iesim pe moment din ceea ce experimentam in prezent si suntem pusi in situatia de a colecta noi informatii si de a ne raporta la acel eveniment dintr-o alta perspectiva. Doi sau mai multi oameni pot privi acelasi lucru si pot avea perceptii total diferite.

Despre mine mai pot spune ca sunt o persoana zambitoare, autentica in relatia cu mine si cu ceilalti, imi place sa ascult si sa aduc cat mai multa bucurie in vietile oamenilor.

Aceasta este experienta mea de pana acum si, ca si tine, in functie de cunostinte si de experienta proprie de viata, fiecare dintre noi poate da alt sens si alta semnificatie unor evenimente, cuvinte, atitudini si comportamente ale celorlalti.

Daca vrei sa discutam despre cum se vad lucrurile si din perspectiva ta, te astept sa vorbim intr-un spatiu de incredere, deschis si confortabil.

Specializari:

 • Psiholog clinician autonom
 • Consilier psihologic   
 • Facultatea de Psihologie – Universitatea Ecologica Bucuresti (2015)
 • Facultatea de Geografie – Universitatea Bucuresti - competente psihopedagogice (2003)
 • Master in Psihodiagnoză Cognitiva si Consiliere Psihologica - Universitatea Ecologica Bucuresti (2017)
 • Consilier psihologic - Societatea de Psihoterapie Experentiala Romana – Institutul SPER (2021)
 • Psihoterapeut in formare (anul 3) - Societatea de Psihoterapie Experentiala Romana – Institutul SPER  (2019-prezent)

Domenii de competenta:

 • Consiliere psihologica individuala
 • Consiliere psihologica cuplu
 • Optimizare si dezvoltare personala individuala
 • Testare si evaluare psihologica copil/ adolescent/ adult

Costurile sedintelor individuale si de grup pot fi consultate in sectiunea. TARIFE PSIHOLOGI

Pentru detalii privind serviciile, completati formularul din sectiunea CONTACT sau PROGRAMEAZA-TE ONLINE.

Ce spun clientii

O persoana calda, in care ai incredere, cu care poti comunica usor si care te calauzeste pe tot parcursul calatoriei tale de a te descoperi.

O persoana calda, in care ai incredere, cu care poti comunica usor si care te calauzeste pe tot parcursul calatoriei tale de a te descoperi.

Adaugat de: Alina Barbulescu

O persoana excepțională si o adevărată profesionistă

M-am simtit foarte bine in timpul sedintelor si chiar cred ca am inceput sa-mi rezolv multe probleme.

Adaugat de: Rarea

Adauga testimonial