Blu-Room-Banner-Horizomtal

Claudia Stefan

Cod personal: 17298

 Studii universitare si specializari:

  • Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea Bucuresti
  • Formare in psihoterapii scurte si colaborative orientate pe resurse si solutii
  • Formare in terapie sistemica: copil, cuplu, familie
  • Formare in psihotraumatologie multigenerationala si constelatia intentiei

 Domenii de competenta:

  • Psihoterapie individuala si de grup (copil, adolescent, adult, cuplu, familie)
  • Consiliere educationala
  • Dezvoltare personala individuala si de grup

Costurile sedintelor individuale si de grup pot fi consultate in sectiunea TARIFE PSIHOLOGI. 

Pentru detalii privind serviciile sau pentru  programare, completati formularul din sectiunea CONTACT.

CE SPUN CLIENTII

 

 

Terapie pentru suflet!

Claudia m-a fascinat cu caldura si blandetea ei de la prima sedinta. Este o persoana calma si inimoasa care m-a ajutat sa trec peste mai multe momente dificile. De la o sedinta la alta ma ajuta sa ma cunosc mai bine si sa vad in mine calitati pe care pana acum nu le-am constientizat. Ma bucur enorm ca am luat decizia de a merge la Claudia pentru a ma putea descoperi. MULTUMESC!

Adaugat de: Oana

Milioane de multumiri!

In lupta mea cu viata am intalnit-o pe Claudia, un om minunat, care a fost acolo la momentul potrivit. Nu stiam ca, foarte repede, aceasta lupta o sa devina o calatorie frumoasa de autodescoperire, de autodepasire, de echilibru, de constientizare si de tot ce este mai bun intr-o reteta pentru descoperire sinelui. Multumesc pentru ca esti in viata mea! Multumesc pentru rabdare! Multumesc pentru curaj! Multumesc pentru viata calitativa pe care am descoperit-o! Multumesc pentru iubire! Multumesc pentru varianta mea mai buna ce sunt astazi! Claudia este un om pozitiv, profesionist si deosebit! Sa ne revedem cu bine!

Adaugat de: Carmen S

Claudia

M am tot gandit la ce as putea sa scriu...si m am oprit din a gandi...si m am lasat sa simt. Claudia, draga mea, esti ceva asa...minunat...care apare la momentul potrivit. Si care apasa butoanele ce duc la producerea declicului de care ai nevoie. Si faci asta natural, e din tine. Cuvintele de multumire n ar fi de ajuns, asa ca...ma rezum in a spune ca te iubesc!

Adaugat de: Irina C

Prietenul de miercuri dupa amiaza

Claudia a aparut intr un moment dificil din viata mea. A fost persoana care m a ghidat frumos, cu caldura, cu zambetul pe buze. Incet, incet a devenit prietenul de miercuri dupa amiaza. Sedintele au devenit o placere. Multumesc, Claudia, pentru tot!

Adaugat de: Bibi B

Eu

Atunci când viața m- a îngenuncheat .. și mai mult credeam că nimeni nu mă poate ajuta .. când eram convinsa că o vizita la psiholog e timp pierdut ... Atunci ...am întâlnit - o pe Claudia. Nu știu ce a făcut ..ce a zis .. dar după câteva ședințe in care doar am plâns , am reușit să văd .. sa simt .. sa înțeleg .. Îți mulțumesc Claudia ! Fără tine nu as fi reușit să mă cunosc ! Să văd că am și defecte și calități ! Să mă redescopăr ! Îți MULȚUMESC Claudia ! Ești OM ,profesionist desăvârșit , echilibrata și toată un SUFLET ! Și abia aștept următoarea întâlnire !

Adaugat de: Maria M

Adauga testimonial