Corina Oteanu
Corina Oteanu
psihoterapeut
Psiholog Certificat
Cod COPSI: 06931

Sediu Piata Victoriei

Strada Buzesti Nr.61, Bucuresti

Despre

Situatiile pentru care imi puteti solicita sprijin psihologic, sunt numeroase si variate. Incepand cu conflicte intra-familiale sau cu colegii de scoala/munca, situatii de divort,dependente, fobii si obsesii, continuand cu consilierea persoanelor bolnave sau a celor care au in familie persoane bolnave, consilierea prenatala , premaritala si a persoanelor varstnice, pana la medierea comunicarii intre parinti divortati , spre beneficiul copilului/copiilor , ca psiholog imi dedic intreaga cunoastere dar mai ales disponibilitate umana, pentru armonizarea si gasirea unui echilibru optim de viata al clientului care il solicita.
Practic aceasta profesie de 13 ani si am bucuria intalnirii cu fiecare pacient.
Ma consider o persoana deschisa, care promoveaza prin propriul ei comportament autenticitatea, caldura umana, autorespectul, umorul si atitudinea relaxata dar atenta asupra aspectelor relationale.

 

Studii universitare si specializari

  • Facultatea de psihologie - Universitatea Titu Maiorescu- 2000-2004
  • Master SPER- 2004-2006; Consilierea si evaluarea copilului, adultului, cuplului si familiei
  • Program de educatie prenatala- organizat de Asociatia de Educatie Prenatala din Romania 2009
  • IRECSON- atestat de specialist resurse umane 1997-1998
  • Practicant autonom- Consilierea psihlogica a copilului, adultului, cuplului si familiei; atestat Colegiul Psihologilor: 3649/2009

 

Domenii de competenta

  • psihoterapia adultului, cuplului si familiei, copilului si adolescentului
  • grupuri de dezvoltare si auto-cunoastere
  • pregatire psihologica inainte de naștere

Ce spun clientii

Recomandare

Recomand cu caldura pe dna psiholog Corina Oteanu oricui are vreo problema mai simpla sau mai grava…M a ajutat sa descopăr de unde vin problemele mele și în același timp sa le conștientizez și cu ajutorul ședințelor de terapie sa le depășesc și viata sa și reia cursul normal.Multumesc dna psiholog Corina Oteanu și ori de câte ori voi avea nevoie voi reveni cu drag în cabinetul dvs. Totul pare mai simplu de depasit cand gasesti specialistul potrivit!

Adaugat de: Mariana T

Incredere si sustinere

Ii multumesc dnei Corina Oteanu pentru sustinerea,caldura si increderea acordate intr-o perioda grea ,cu multe incercari .Dupa o pauza de cateva luni voi reveni cu drag in atmosfera de caldura si incredere care mi-a lipsit.

Adaugat de: Mirela

Recomandare

Ajunsesem intr-un impas in casnicie, chiar daca nu ne lipsea absolut nimic… Simteam un mare gol.. nici eu, nici sotul nu ne doream copii.Dar totusi nu puneam pe seama aceasta golul nostru.. ne placea luxul. Am zis sa incercam un psiholog. Asa am ajuns la dna psiholog Corina Oteanu, mai intai eu. Apoi a venit si sotul; am aflat ce ne impiedica sa ne dorim copii. Amandoua familiile noastre avusesera pierderi de copii la varste mici, cu mari suferinte. Asa am inteles ce se intampla si cu noi.Acum avem un copil si urmeaza al doilea in curand. Doamna psiholog ne ajuta sa ne dam seama de tot ce ne tulbura din cand in cand. Putem spune ca e psihologul familiei. Recomandam!

Adaugat de: Cristina

Incredere si multumire

Am ezitat o lunga perioada de timp sa imi destainui cele mai intime ganduri cuiva Acum pot spune ca feeling-ul nu m-a inselat cand am gasit-o pe doamna psiholog Corina Oteanu. M-a ajutat sa-mi descalcesc multe neintelegeri stranse de-a lungul anilor...cu familia am inceput sa fiu mai toleranta , la serviciu am inteles ca rabufnirile colegilor sau ale sefilor nu au legatura cu mine de cele mai multe ori si astfel nu mai simt vinovata degeaba... si cel mai important lucru pe care l-am obtinut a fost ca am scapat de sentimentul de vinovatie in general, care am inteles plina de mirare, dupa o lunga investigare a radacinilor mele familiale precum si ale sotului meu,ca veneau din alte generatii!!! A fost fascinant sa aflu cum niste intamplari din urma cu generatii,au avut efect dupa decenii in viata mea si m-au tulburat. Acum ma simt ca si cum m-am dezbracat de o haina grea si demodata! Ma simt usoata si libera, ma simt bine in pielea mea. Recomand cu caldura pe doamna psiholog Corina Oteanu

Adaugat de: Maria

Provocare

Multumesc Dnei Oteanu pentru rabdarea,bunatatea si profesionalismul ei.Un psiholog pe care il recomand cu caldura.O persoana care m a provocat sa ies din zona de confort si care mi a dat incredere in momente grele.M a facut sa constientizez de unde au izvorul unele probleme ale mele si m a ajutat sa devin barbatul care sunt azi.

Adaugat de: Doru

Adauga testimonial