Cristina Brinzei
Cristina Brinzei
psihoterapeut
Psiholog Certificat
Cod COPSI: 22905

Sediu Piata Victoriei

Strada Buzesti Nr.61, Bucuresti

Despre

Îmi place să descopăr comori în sufletele oamenilor care nu știu că le au.

Îmi place să-i ajut să se ridice când sunt căzuți, depresivi, anxioși, tulburați emoțional sau psihic, să-i ajut să treacă cu bine prin perioadele de doliu, de suferință sufletească, de stimă de sine scăzută, de singurătate sau lipsă de înțelegere în relații sau prin perioade de stres, prin momente de panică, prin perioade cu insomnie sau fobii etc.

Lucrăm în terapie împreună pentru a depăși orice moment dificil și fiecare reușită este una comună.

Știu ce înseamnă suferința prin propria mea experiență și știu să ascult glasul oricărui suflet care se zbate in interiorul ființei sale să treacă încă o zi, încă o lună, încă un an în lupta de a fi funcțional într-o lume cu atâtea provocări. Pot spune că de multe ori suferința emoțională poate fi mai cruntă decât cea fizică sau chiar o poate însoți.

Lucrez cu adulți, copii sau adolescenți, în egală măsură, individual, cu familii sau cupluri. Îl ajut pe fiecare să găsească în interiorul lui și să devină conștient de resursele imense pe care le are ca să facă schimbările necesare pentru a obține o viață mai bună.

Sunt psiholog și psihoterapeut cognitiv-comportamental și lucrez cu cei care îmi cer ajutorul într-un mod holistic, luând în considerare fizicul, psihicul și sufletul, căci numai așa se poate ajunge la cauzele tulburărilor care ne afectează buna funcționare a vieții.

Pe baza numeroaselor cercetări individuale întreprinse de mine de mai bine de 10 ani în domenii ca fizica cuantică, psihoneurofiziologie, neuroștiințe etc, pot folosi în terapie toată această cunoaștere care m-a ajutat să șlefuiesc și să îmbunătățesc tot ce am învățat în specializarea și formările mele ca metode de terapie. De asemenea am creat și un set de sesiuni de intervenție terapeutică ghidată aplicate în stare de relaxare adaptate oricărei tulburări care alături de o psihoeducație ce folosește toată cunoașterea deținută de mine din domeniile amintite mai sus, au dat rezultate neașteptat de bune în ameliorarea și rezolvarea tulburărilor cu care se prezintă cei cu care lucrez. 

 

Studii universitare si specializari

 • Facultatea de Psihologie, Universitatea Titu Maiorescu (2012-2015)
 • Formare continuă în terapie sistemică: cuplu, copil, familie- în cadrul Asociației de
  Consiliere și Terapie a Familiei (2015-2016)
 • Formare continuă în evaluarea și intervenția psihologică la copii și adolescenți- în
  cadrul Asociației de Consiliere și Terapie a Familiei (2016)
 • Master Psihoterapie Cognitiv Comportamentală- Universitatea Titu Maiorescu
  (2015-2017)
 • Formare în psihoterapie cognitiv-comportamentală- Asociația de Hipnoterapie și
  Psihoterapie Cognitiv- Comportamentală (2016-2017)

 

Domenii de competenta

 • Psihoterapie individuală
 • Psihoterapie de cuplu
 • Psihoterapie copil/ adolescent
 • Dezvoltare personală
 • Psihoterapie sistemică de familie
 • Parenting

Ce spun clientii

Multumesc, Cristina!

Cristina a fost ajutorul de care am avut nevoie intr-o perioada dificila a vietii mele...Mi-am descoperit puterea interioara de care aveam nevoie pentru a trece peste incercarile la care am fost supus. Acum reusesc sa descurc problemele si sa gandesc concis, sa-mi exprim sentimentele deschis si parerile de cate ori este nevoie. Acesta este motivul pentru care o recomand tuturor celor care au nevoie de sprijin si ajutor. Multumesc Cristina! Ionut

Adaugat de: Ionut

Multumesc!

Ce am apreciat cel mai mult la Cristina a fost implicarea; simti ca o intereseaza sa ai un rezultat si sa iesi din sedinta mai bine decat ai intrat. Am fost surprins de asemenea sa descopar ca ascultarea activa a unei persoane care stie ce spune aduce perspective noi de mare valoare pe care nu reusesti sa le descoperi oricat de multa introspectie faci si oricat de destept te consideri. Conceptele de psihologie pe care reuseste sa le particularizeze pentru fiecare, tehnicile adaptate pe care le recomanda si suportul pe care il ofera m-au ajutat mult intr-un timp scurt. Lucian

Adaugat de: Lucian

Multumesc, Cristina!

Cristina este ca o vioara care iti acordeaza emotiile din suflet si le integreaza in simfonia haotica a subconstientului. Nu suna deloc pompos, este experienta mea personala dupa sesiunile cu acest om minunat care m-a ridicat din mocirla in care eram si care nu a incetat niciodata sa lupte pentru mine. M-a mustrat cand am deviat, m-a motivat si m-a sustinut indiferent de ora la care o sunam disperata. Daca nu era Cristina sunt 100% sigura ca nu eram unde sunt acum si vorbesc dintr-o zona de maturitate emotionala de care nu credeam vreodata ca am sa fiu in stare. Doar ea a crezut in mine. Cristina este mai mult decat un psiholog. Cristina este un vindecator. Ii voi fi toata viata recunoscatoare pentru efortul depus si pentru lupta pe care am dus-o cu mine. Nu m-am simtit niciodata singura cat am lucrat cu ea. Am simtit mereu ca e cineva acolo cu mine, care ma sustine si care are asteptari de la mine si asta ma impulsiona sa devin un om mai bun pentru mine si pentru cei din jurul meu, bineinteles. Multumesc! Ema Capitanescu

Adaugat de: Ema

Adauga testimonial