Daniel Bora

Cod personal (COPSI): 16325

"Mi-am inceput cariera ca si profesor de informatica si am condus o fundatie timp de sapte ani. Apoi m-am indreptat spre facultatea de psihologie si am continuat cu formarea de psihoterapeut. Aproximativ doi ani am lucrat ca job coach cu persoane cu dizabilitati pentru Justice Resurse Institute in Statele Unite. 

Din fiecare etapa a vietii mele profesionale am primit cate ceva. Astfel, din informatica am ramas cu rigoarea de abordare si structura necesara in lucrul cu oamenii. Din profesorat cu abilitati pedagogice in explicarea unor concepte, in fundatie am invatat despre potentialul tinerilor si nevoia lor de educatie, iar din experienta americana am putut sa vad si sa apreciez umanitatea din persoanele care sunt privite, in general, altfel decat noi, cei" normali".

Am ales Analiza Tranzactionala pentru ca, dupa mine, e cea mai profund constienta forma de terapie in timp ce lucreaza cu instrumente simple usor de observat si inteles in cadrul procesului. Astfel putem sa plecam de la aspectele de suprafata intalnite in comunicarea terapeut-client si apoi, pas cu pas, respectand vointa si firescul constientei momentului clientului sa mergem in profunzimile subconstientului. Scopul este de a aduce la suprafata in lumina constientei prezentului trairile si logica subtila a acestora pentru a putea vindeca trecutul personal si a restructura personalitatea pe baze mai adaptate la prezent conform obiectivelor de terapie . Astfel, clientul obtine pe langa eliberarea de trecut, mai multa stare de bine, energie nelegata si noi optiuni de exprimare a propriei fiinte in viitor, conform cu propriile alegeri constiente.

Majoritatea aspectelor noastre de personalitate care ne aduc suferinta in prezent, le-am dobandit in trecut, in relatie cu un" altul" semnificativ. In prezent, chiar daca tentatia de a le" rezolva" de unul singur e mare, adevarul e ca sansele de reusita sunt destul de mici. De aceea, e nevoie de un specialist, ca reper sigur, constient, permisiv, grijuliu si puternic alaturi de care sa te poti apleca cu incredere asupra fiintei tale." 

Costurile sedintelor de psihoterapie pot fi consultate in sectiunea TARIFE PSIHOLOGI. 

Pentru detalii privind serviciile sau pentru  programare, completati formularul din sectiunea CONTACT.

Ce spun clientii

Adauga testimonial