Elena Tonciu

"O stimă de sine sănătoasă mă face să mă accept și să mă iubesc exact așa cum sunt, dar mai ales...cum nu sunt."

Sunt aici pentru a oferi suport psihologic persoanelor care se luptă cu anumite aspecte ale vieții lor, precum și celor care se confruntă cu stări neplăcute, îndeosebi atunci când bunăstarea lor psihică este afectată. De asemenea, lucrez cu cei care vor să învețe mai multe despre propria persoană și să-și înțeleagă mai bine propriile emoții. Sunt convinsa de faptul că totul sta în mâinile noastre iar noi suntem singurii care putem descoperi sensul propriei vieți. Atunci când dobândim o înțelegere profundă a psihicului nostru și intrăm în contact cu propriile emoții, sentimente și trăiri, ne dăm seama de puterea incredibilă pe care o avem.

Psihologia și psihoterapia au intrat în viața mea într-un mod natural și, cu ajutorul lor, am reușit să îmi ating obiectivele și să fiu ghidul propriei mele vieți. Tu ai tot ce iți trebuie ca să ajungi acolo unde îți dorești, trebuie doar să îți propui acest lucru.

Ca specialist în psihologie clinică, asigur servicii de psihodiagnostic și evaluare psihologică pentru copii, adolescenți și adulți, de toate vârstele, precum: Evaluare cognitivă şi neuropsihologică, Evaluarea stării de sănătate mintală, Evaluarea personalităţii şi a mecanismelor de adaptare, Evaluarea simptomatologiei complexe; intervenție în cazuri de traumă, dezechilibre psihice, depresie, anxietate, atacuri de panică; consiliere individuală, parentală și familială; dezvoltare personală.

Studii universitare și specializări:

Facultatea de Psihologie și Științele Educației - București (2014-2017);

Licență în Psihologie, Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București (2017);

Master în Psihologia Sănătății, Cercetare clinică și Optimizare comportamentală - orientare cognitiv-comportamentală, Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București (2017-2019);

Psiholog clinician - Colegiul Psihologilor (2020);

Formare în Psihoterapie Integrativă - Institutul Român de Psihoterapie Integrativă (2020).

Domenii de competență:

- consiliere (individuală - adult, copil, adolescent, familie și cuplu, de grup);

- dezvoltare personală individuală și de grup;

- evaluare psihologică.

Costurile sedintelor individuale si de grup pot fi consultate in sectiunea. TARIFE PSIHOLOGI

Pentru detalii privind serviciile, completati formularul din sectiunea CONTACT sau PROGRAMEAZA-TE ONLINE.

Ce spun clientii

Adauga testimonial