Florinela Patica Ratiu

Cod personal(COPSI) : 16595

Psiholog, psihoterapeut  specializat in terapii cognitiv comportamentale atestat de Colegiul Psihologilor din Romania.

Psiholog specialist in terapii scurte si hipnoza eriksoniana.

Cadrul terapeutic este un mediu securizant in care sunt expuse limitele si dificultatile precum si emotiile dureroase asociate acestora. Prin introspectie ghidata si exercitiu oamenii constata ca lucrurile nu sunt chiar asa dificile cum par, apar noi puncte de vedere si noi solutii, nebanuite pana atunci. E nevoie doar de curaj si determinare.

“Singurul lucru de care trebuie sa ne temem este insasi teama.” F.D. Roosevelt

Studii :

Facultatea de filosofie Universitatea Bucuresti (2002-2006)

 Facultatea de psihologie Universitatea Titu Maiorescu Bucuresti (2008-2011)

 Diploma de master Titu Maiorescu Universitatea Bucuresti- Psihoterapii cognitiv comportamentale ( 2012-2014).

 

 

Ce spun clientii

sedinte

pe de-o parte mi-a dat si cateva sfaturi bune si ii multumesc pe aceasta cale ca mi-a fost alaturi intr-un moment greu,dar am renuntat la colaborarea cu ea dupa 2 sedinte pt ca se afunda prea mult in sfera religioasa,daca vroiam sa il caut pe dumnezeu ma duceam la biserica nu la psiholog. ( sunt baiatul cu fobia,frica de inaltime,cazut de la etaj etc) am trecut peste si fara ajutorul lui Dumnezeu

Adaugat de: adrian

Psiholog desosebit

Viata , uneori , te duce in anumite hatisuri din care razbati cu greu ! Am apelat cu incredere la dna psiholog Florinela Ratiu : am reusit sa-mi inteleg trairile si sa-mi limpezesc mintea ! O recomand , cu caldura !

Adaugat de: Iosefina

Altceva

Am mers din psiholog in psiholog incercand sa rezolv problemele mele care ma copleseau. Doamna Ratiu este altceva, altfel decat asa-zisii psihologi, iar tehnicile ei sunt uluitoare. Mie mi a schimbat perceptia asupra vietii. Recomand cu mana pe inima!

Adaugat de: Cristina marinescu

Un psiholog deosebit

Am ajuns la dna Ratiu intr o situatie disperata, de unde nu credeam sa mai ies, iar astazi sunt alt om. Este o persoana care stie meserie, calda, inteligenta, intr un cuvant deosebita. Va recomand daca sunteti in cautarea unui bun psiholog.

Adaugat de: Madalina

Adauga testimonial