Florinela Patica Ratiu

COD PERSONAL (COPSI) : 16595

Psiholog, psihoterapeut in terapii cognitiv comportamentale atestat de Colegiul Psihologilor din Romania. Absolventa a Facultatii de Psihologie si a Facultatii de Filosofie.

Psiholog specialist in terapii scurte si hipnoza eriksoniana.

Intr-o mare de oameni care nu mai sunt dispusi sa faca efort, ci sunt orientati spre confort, inclusiv unul al constiintei e greu si dureros sa fii sincer si e nevoie de un act de curaj pentru asta. Te astept la o intalnire sincera si autentica, sa depasim impreuna obstacolele cu care te confrunti in prezent si sa descoperim rolul existentei tale dincolo de indatoririle cotidiene.

Vom lucra impreuna intr-un mediu securizant sa curatam interiorul psiho-emotional de reziduuri, sa vindecam trauma din trecut si durerea din prezent.

Prin introspectie ghidata si exercitiu vei vedea ca lucrurile nu sunt chiar asa dificile cum par, e nevoie doar de putin curaj si un strop de determinare.

“Singurul lucru de care trebuie sa ne temem este insasi teama.” F.D. Roosevelt

“DUMNEZEU in care spui ca nu crezi crede El in tine.” Nicolae Steinhardt

Costurile sedintelor individuale si de grup pot fi consultate in sectiunea TARIFE PSIHOLOGI. 
Pentru detalii privind serviciile, completati formularul din sectiunea CONTACT.

 

Ce spun clientii

Altceva

Am mers din psiholog in psiholog incercand sa rezolv problemele mele care ma copleseau. Doamna Ratiu este altceva, altfel decat asa-zisii psihologi, iar tehnicile ei sunt uluitoare. Mie mi a schimbat perceptia asupra vietii. Recomand cu mana pe inima!

Adaugat de: Cristina marinescu

Un psiholog deosebit

Am ajuns la dna Ratiu intr o situatie disperata, de unde nu credeam sa mai ies, iar astazi sunt alt om. Este o persoana care stie meserie, calda, inteligenta, intr un cuvant deosebita. Va recomand daca sunteti in cautarea unui bun psiholog.

Adaugat de: Madalina

Adauga testimonial