Laura Stoia-Djeska
Laura Stoia-Djeska
psihoterapeut
Psiholog Certificat
Cod COPSI: 26151

Sediu Tineretului

B-dul. Gheorghe Sincai Nr. 13, Bucuresti

Despre

Am început procesul de formare în psihoterapie Analiză Tranzacțională în 2016, la câțiva ani distanță de momentul în care am terminat facultatea de Psihologie la Universitatea din București. Am decis să nu mă grabesc pentru a trece eu însămi printr-un proces de terapie îndelungat și pentru a explora și alte metode prin care pot contribui la dezvoltarea oamenilor. Astfel, am lucrat în training și design de programe de învățare, rămânând constant aproape de zona dezvoltării personale. 

În psihoterapia AT (prin Analiză Tranzacțională) călătorim împreună între prezent și trecutul tău pentru a descoperi și lucra la scenariul tău de viață. Ne uităm la tiparele de simțire, gândire și comportament care îți creează dificultăți în prezent și lucrezi la a le transforma sau schimba astfel încât să îți construiești modul de a fi în lume pe care ți-l dorești. 

Cum poți ști dacă ai putea avea nevoie de terapie? 

Poate cel mai simplu spus e că ai nevoie de terapie atunci când ceva îți îngreunează traiul de zi cu zi la un nivel profund; atunci când simți că „târâi” după tine o problemă care tot apare în una sau mai multe arii ale vieții tale, cauzându-ți suferință. 

 

Studii universitare si specializari

  • Master Sănătate Ocupațională și Performanță în Organizații la Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București (10/2012 – 06/2014)
  • Bursă Erasmus - Master Psihologie Organizațională
  • Universitatea Beira Interior (02/2013 – 06/2013) Portugalia
  • Licenta in psihologie
  • Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București (10/2009 – 06/2012)
  • Nivelul CEC: Nivelul 6 CEC

 

Alte formari si certificări

  • Absolventă a programului de formare profesională de lungă durată (in limba engleza) „Psihoterapie - Analiză Tranzacțională” furnizat de Yorkshire Training Center International prin Asociatia Romana de Analiza Tranzactionala (aviz RF II TM) în perioada 2016-2020.
  • Certificat de Lucrator de Tineret Seria M Nr 00370290 (2020)
  • Acreditare Human Synergistics - Life Styles Inventory & Group Styles Inventory (2017)
  • Certificat de Formator Seria E Nr 0199419 (2012)
 

 

Ce spun clientii

M-a ajutat sa inteleg cine sunt si de ce sunt asa

Laura a fost primul meu contact cu psihoterapia. Am venit manat de dorinta de a ma cunoaste, de a intelege de ce am anumite comportamente in anumite situatii. Apreciez stilul Laurei, unul clar si concis. M-am simtit mereu confortabil in preajma ei ceea ce mi-a permis sa fiu deschis si sa abordam impreuna unele subiecte mai dificile inca din primele sedinte. O recomand cu mare caldura si incredere pe Laura! A contribuit intr-un mod important in dezvoltarea mea de cand lucram impreuna.

Adaugat de: Petre

Progrese vizibile

Am facut psihoterapie si inainte, fara rezultate notabile pentru mine. Intalnirea cu Laura m-a ajutat sa-mi lamuresc chestiuni care isi puneau amprenta calitatii vietii. Este fara discutie un om dedicat, cu o reala pasiune pentru ceea ce face si care reuseste sa empatizeze. Cu siguranta voi continua sedintele, imi sunt de un real folos.

Adaugat de: Damian Anfile

Drumul meu către maturitate

Cu Laura am început procesul de psihoterapie într-un moment dificil din viața mea, iar faptul că a trebuit să o iau de la zero, în condițiile în care intrerupsesem brusc terapia cu altcineva au făcut lucrurile și mai provocatoare. Cu toate acestea, am reușit cu ajutorul ei să-mi clarific ce anume am dorit să schimb la mine, care au fost mai exact problemele cu care mă confruntam, să procesez toate emoțiile pe care le aveam legate de ele și per ansamblu, am reușit să fiu cu adevărat mai matur. Îi mulțumesc Laurei pentru răbdarea, profesionalismul și deschiderea pe care le-a avut față de mine și nu în ultimul rând, pentru faptul că m-a tratat de-a lungul întregului proces cum foarte puțini oameni au făcut-o cu mine până acum: ca pe un adult.

Adaugat de: Anonim

Înțelegere, comunicare deschisa, colaborare

După ședințele de consiliere avute cu Laura, am observat schimbări pozitive în atitudinea mea. Am fost întotdeauna înțeleasă,

Adaugat de: Lel

Cea mai buna decizie pe care am luat-o pentru mine!

Profesionalism, dedicare si empatie- sunt cuvintele care îmi vin în minte când ma gândesc la ultimele 10 luni de când o cunosc pe Laura. Aveam o perioada destul de dificila în ceea ce privește gestionarea stresului, atât pe plan personal cât si profesional. Laura a setat un spațiu sigur, calm si prietenos în care sa pot sa ma redescopăr si sa imi găsesc resursele necesare. Ii mulțumesc pentru tot ajutorul si susținerea, si o recomand tuturor care încep călătoria către mental health.

Adaugat de: Cristiana-Madalina

Adauga testimonial