Luiza-Amalia Mares
Luiza-Amalia Mares
psihoterapeut
Psiholog Certificat
Cod COPSI: 12932

Sediu Piata Victoriei

Strada Buzesti Nr.61, Bucuresti

Despre

Sunt un psihoterapeut umanist care propune o metodă experiențială cu profunzimi analitice.

Sunt un psihoterapeut care privește ființa umană în toată complexitatea și unicitatea sa, și nu ca pe un diagnostic.

Sunt un psihoterapeut care îți recunoaște rolul de Protagonist și te invită la  întâlnirea cu tine însăți/ însuți pentru a-ți explora propriul adevăr prin mijloace psihodramatice.

Sunt un psihoterapeut care îți pune la dispoziție uneltele potrivite cu care să readuci la suprafață ceea ce este și a fost întotdeauna în tine: creativitatea, spontaneitatea, încrederea de a acționa în acord cu libertatea ta interioară.

Sunt un psihoterapeut care te face să te simți în largul tău, râde cu tine, plânge cu tine, dar nu mă vei vedea plângând, pentru că misiunea mea este să rămân atentă la nevoile tale emoționale, să te urmez în lumea ta interioară, să te susțin când nu îți place întotdeauna ce descoperi, să te ajut să te conectezi la emoțiile și sentimentele tale cele mai profunde, să te ghidez spre Sinele tău autentic, să te încurajez să te vezi pe tine așa cum ești cu adevărat: o ființă infinită.

 

Studii universitare si specializari

  • Formare complementară în Psihoterapie-Psihodramă – Societatea de Psihodramă J.L.Moreno (2008-2014)
  • Master în Psihologie-Psihodiagnoză cognitivă și consiliere psihologică – Universitatea Ecologică București (2008-2010)
  • Licență în Psihologie, Facultatea de Psihologie – Universitatea Ecologică București (2008)
  • Licență în Sociopsihopedagogie, specializarea Institutor Arte Plastice - Colegiul Universitar Waldorf București (1998-2001)

 

Domenii de competență

  • Psihoterapie individuală/de grup
  • Psihoterapie de cuplu
  • Dezvoltare personală individuală/de grup
  • Experiență profesională extinsă cu: grupuri de suport, grupuri de dezvoltare personală pentru studenți/masteranzi la psihologie, psihoterapie cu adolescenți din centrele de plasament din țară;
  • Co-inițiatoarea proiectului pilot de dezvoltare personală pentru asistenții maternali din cadrul D.G.A.S.P.C.;
  • Voluntariat pentru asociații studențești în calitate de formator și alte asociații în calitate de psihoterapeut.

 

Ce spun clientii

Un psihoterapeut minunat!

Am aflat de Luiza de la una din prietenele mele care tocmai încheiase psihoterapia și cum mă gândeam eu însămi să caut un psihoterapeut am întrebat-o dacă a fost mulțumită. Mi-a spus că a fost una dintre cele mai frumoase și benefice experiențe și că nu se gândise vreodată că psihoterapia poate fi așa. Mi-am început propria călătorie interioară acum cinci luni și chiar dacă uneori nu este cea mai ușoară călătorie, dimpotrivă, Luiza îmi este alături și îmi dă curaj să continui. Când am impresia că nu mai pot și îmi lipsesc resursele, îmi reamintește că tot ceea ce am nevoie se află în mine. Încă aflu lucruri, cum ar fi să îmi gestionez emoțiile care înainte mă copleșeau sau cum să mă raportez adecvat la ceilalți pe care i-am considerat dintotdeauna intimidanți și autoritari. Dar cel mai important este faptul că descopăr mereu și mereu lucruri noi despre mine, despre care nu știam că sunt acolo... Și asta îmi place și mă provoacă totodată să continui călătoria propriei autocunoașteri cu perseverență și totală asumare împreună cu un psihoterapeut minunat.

Adaugat de: Liliana

Bucurie și motivație

Am inceput ședințele cu Luiza anul trecut și recunosc cu toată sinceritatea că dacă nu ne-am fi întâlnit la momentul acela viața mea ar fi avut un curs dramatic. Datorită ședințelor de terapie cu ea pot să scriu aceste rânduri. Luiza a reușit să mă scoată din amorțeală, să mă repună in contact cu mine însămi, cu propriile emoții, cu dorința de a trăi și de a începe să mă bucur de viață. Încă lucrez cu mine, este o muncă asiduă și continuă, adeseori cu multe lacrimi, dar sunt motivată să nu mai renunț niciodată la mine. Iar faptul că am această motivație este în cea mai mare parte meritul Luizei.

Adaugat de: Elena

Mulțumesc!

Am făcut terapie online în 2020 și, recunosc, aveam niște preconcepții legate de modul acesta de a face terapie. Consideram că doar față în față, în cabinet este cu adevărat eficientă. Luiza mi-a demontat preconcepțiile cu modul ei profesionist de a lucra online (de altfel, ea începuse să lucreze în online cu câțiva ani înainte de pandemie) și nicio secundă nu am avut senzația că sunt altfel decât în fața ei, în aceeași cameră cu ea. Energia ei trecea de ecran, de orice barieră. M-am simțit văzută, auzită/ascultată, înțeleasă. Orice aș fi spus în terapie știam că sunt în siguranță și în afara oricărei judecați. Luiza știe să primească orice îi spui cu seninătate. Aveam momente când mă gândeam: "Cum aș putea să îi spun asta Luizei? Ce o să creadă?" Reușeam să îi spun chiar și ce credeam că este total deplasat pentru că are un stil al ei de a te face să te deschizi încât te miri cum de ai putut să spui ce aveai de spus cu atâta ușurință. Datorită ei am învățat să îmi spun nevoile și să fiu deschisă. Datorită ei am relații sănătoase. Datorită ei nu mi se mai pare fiecare zi o povară. Datorită ei pot să las acum aceste rânduri, întrucât acum câțiva ani ar fi fost inacceptabil pentru mine, chiar dacă aș fi putut folosi orice nume. Mulțumesc!

Adaugat de: Andreea

Un psihoterapeut care îți redă încrederea

Am intrat în terapie cu îndoieli, cu teama că am ajuns la un alt psihoterapeut cu care nu voi rezona și că nu mă va putea ajuta. Însă de la prima ședință de terapie am simțit că sunt, în sfârșit, în locul potrivit, cu psihoterapeutul potrivit. Luiza cu firescul, naturalețea și profesionalismul ei m-a ajutat să mă uit în mine (și la ceilalți) fără teamă, să descopăr cine sunt, ce pot și m-a "contaminat" cu încrederea ei. M-a ajutat să mă cunosc, să mă înțeleg, să mă accept și să extind și în afara mea înțelegerea și acceptarea dobândite. Fără ședințele de terapie cu ea aș fi rămas blocat în propria victimizare, aș fi continuat să fiu o persoană furioasă care îi învinovățește pe alții pentru ceea ce i se întâmplă, care nu se uită niciodată înspre sine și nu își asumă responsabilitatea acțiunilor sale. Mulțumesc pentru tot, Luiza!

Adaugat de: Mihai

Și psihoerapeuții sunt oameni

Luiza are un suflet cu muulte culori gata să ofere câte vrei la fiecare ședință în funcție de nevoia ta. Este empatică, simpatică, puternică și transmite o energie incredibilă. Am trecut prin multe în timpul terapiei, și a avut un rol foarte important în viața mea. Ma ajutat să mă cunosc mai bine, să mă dezvolt personal, să fiu conștientă De ce pot și ce vreau. Mulțumesc din suflet pentru ceea ce ești, ca psihoterapeut dar și ca om!

Adaugat de: Emanuela

Adauga testimonial