Mirela Ignat PH.D

Cod personal (COPSI): 02943

Am absolvit facultatea în anul 1994 la Universitatea din Bucuresti, Masteratul de Terapie Cognitiv – Comportamentala din cadrul Universitatii Titu Maiorescu, Scoala doctorala în Psihologie la Universitatea din Bucuresti in 2011 si Cursul de formare continua de Psihoterapie sistemica de familie si cuplu in 2015.

Ca psihoterapeut specializat în psihoterapii scurte, orientate pe resurse si solutii, am lucrat cu adulti si tineri aflati în impas profesional sau relational, cu persoane care parcurgeau stari de anxietate, depresie, cu oameni ce suferisera pierderi ale unor fiinte dragi.

Am însotit pe drumul dezvoltarii personale tineri si adulti ce aveau nevoie sa-si îmbunatateasca imaginea de sine, sa-si castige sau sa-si redobandeasca stima de sine, sa comunice mai bine, sa-si descopere resursele, sa-si evalueze obiectivele si sa gaseasca solutii pentru atingerea acestora.

Prin specializarile pe care le am si prin cursurile pe care le-am urmat pot oferi ajutor si suport pentru:

- gasirea de solutii pentru diverse situatii de viata,

- depasirea unor perioade dificile sau de suprasolicitare,

- dezvoltare personala si autocunoastere,

- traume si pierderi suferite care nu au putut fi depasite,

- fobii,

- atacuri de panica,

- timiditate etc.

Costurile sedintelor individuale si de grup pot fi consultate in sectiunea TARIFE PSIHOLOGI. 

Pentru detalii privind serviciile sau pentru  programare, completati formularul din sectiunea CONTACT.

CE SPUN CLIENTII

Omul potrivit sa iti explice "De ce"-ul

Am ajuns la Mirela dupa o experienta terapeutica ce m-a lasat cu multe semne de intrebare. Conexiunea dintre mine si ea s-a produs de la prima sedinta si impreuna, am pornit pe un drum la inceput usor anevoios, dar necesar, pentru ca dupa un an de zile sa redescoper un nou EU care m-a suprins si intrigat. Am devenit o persoana mult mai echilibrata, mult ma linistita, am pus bazele unei versiuni mai bune. O recomand cu caldura!

Adaugat de: Irina

Nu doar un terapeut genial dar si un model de urmat

Ce m-a lasat impresionat este modul prin care interactioneaza, am aflat lucruri si puteri despre mine pe care nu mi le imaginam ca zac adormite , am invatat si m-am dezvoltat enorm cu ajutorul dansei. Mereu dupa sedintele de terapie un foc mic ramane in minte, ne ramane sa cautam lemne uscate si sa-l intretinem, cu timpul te invata cum sa-l faci singur fara sa ai nevoie de ajutor. Invata persoana potrivita sa prinda un peste si ii va invata si pe altii. :)

Adaugat de: Dorin

Omul potrivit la momentul potrivit

Este un terapeut excelent, nascut pentru profesia pe care o practica. M-a ajutat sa depasesc o perioada dificila din viata si sa o transform intr-o experienta din care am invatat enorm. Simt ca ii datorez o parte din fericirea actuala si ii sunt recunoscatoare pentru ca a fost omul potrivit la momentul potrivit.

Adaugat de: Daniela Nicoara

Echilibru si incredere

Un om si un terapeut minunat! Pentru mine a fost cheia către echilibru si încredere in mine si către o viata noua. O recomand din tot sufletul!

Adaugat de: Diana Manea

Adauga testimonial