Miruna Dumitru

Cod personal (COPSI): 15256

Această formă de terapie m-a atras în mod deosebit, prin complexitatea și profunzimea ei. Creșterea calității vieții, acceptarea propriei persoane și descoperirea universului interior reprezintă doar câțiva piloni importanți ai acestei terapii.

Totodată, la nivel personal, terapia de orientare analitică te poate ajuta să vezi dincolo de vârful icebergului, să intri în “mare” și să te împrietenești cu tine, cel adevărat, cel pe care încă nu-l cunoști, care se ascunde acolo, în adâncuri, pentru că se teme că nu-l accepți. Acest tip de terapie te ajută să-l scoți la lumină, să-l asculți, să-l oprești când încearcă să te saboteze pentru ca, în final, să-l iubești așa cum e el.

Vom pătrunde în lumea inconștientului prin desen, prin vise, prin joc, prin artă sau prin orice altă modalitate, verificată de marii terapeuti jungieni, prin care vom putea să dăm formă concretă conținuturilor inconștiente.

 Rolul meu va fi acela de a te ajuta să-ți pui întrebari pentru a-ți putea găsi propriile răspunsuri, pentru că răspunsurile se află în noi, doar că suntem mult prea preocupați cu lumea exterioară și căutăm totul în afara noastra. Nu trebuie altceva decât să întoarcem puțin privirea spre interior, spre noi însine și să ne ascultam. Acolo, în noi, se află bogăția reală, puterea noastră de a trece peste tot ceea ce ni se pare de netrecut, acolo găsim fericirea autentică. 

Tot ceea ce cautam cu adevarat, Iubire, Fericire, Echilibru, Armonie, Frumos se află înlăuntrul nostru. Eu voi fi aici doar ca să te ajut să privești spre propriu-ți univers interior, să-l descoperi și să poți îmbrățișa cu căldură fiecare parte din tine.

Studii:

Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea Spiru Haret (2007-2010)

Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, Universitatea București (2010-2013)

Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, Universitatea București - Masterat Grupuri de Risc și Servicii Sociale de suport (2013-2015)

Atestat de liberă practică acordat de Colegiul Psihologilor din România – Psiholog clinician 2013

Formare de bază în Psihoterapie Analitică – Asociația Română de Psihologie Analitică (A.R.P.A.)  (2018-2020)

Atestat de liberă practică acordat de Colegiul Psihologilor din România – Psihoterapie analitică

Traininguri și workshopuri:

  • Programul formativ clinic in consiliere si psihoterapie analitica: Dreams in a group setting - Asociația Română de Psihologie Analitică
  • Addiction and Co-addiction conference - The Jungian approach - Asociația Română de Psihologie Analitică 
  •   Școala de vară 2020 – Patern-uri emoționale și atitudinale trans-generaționale- Asociația Română de Psihologie Analitică
  •  Relația de cuplu – Întâmplare sau destin? Variabilele psihologice care contribuie la formarea și menținerea relației de cuplu – Universitatea Hyperion București – Facultatea de Psihologie și Științele Educației 
  •  Folosirea desenului și basmului în demersul psihoterapeutic – Universitatea Hyperion București – Facultatea de Psihologie și Științele Educației

Costurile sedintelor individuale si de grup pot fi consultate in sectiunea. TARIFE PSIHOLOGI

Pentru detalii privind serviciile, completati formularul din sectiunea CONTACT sau PROGRAMEAZA-TE ONLINE.

Ce spun clientii

Adauga testimonial