Oana Puican

Cod personal COPSI: 21908

Psiholog si psihoterapeut cu drept de libera practica.

Membra a Colegiului Psihologilor din Romania.

Atestate si specializari profesionale obtinute in urma formarii universitare si postuniversitare:

-Psihoterapie cognitiv-comportamentala cu competente in terapia individuala (adult, copil, adolescent), de cuplu si familie. Acreditare si drept de libera practica acordate de Colegiul Psihologilor din Romania

- Psiho-nutritie (specializare in nutritie si in psihoterapie nutritionala cu acreditare si drept de libera practica acordate de Ministerul Muncii si  Ministerul Educatiei si Colegiul Psihologilor)

- Psihologia muncii si organizationala (Colegiul Psihologilor din Romania)

- Psiho-oncologie (Colegiul Psihologilor din Romania)

Pentru mine, psihologia este o mare pasiune. De aici probabil ca porneste dragul cu care fac aceasta profesie si implinirea si bucuria pe care le simt cu fiecare persoana pe care o pot indruma si calauzi catre mai bine. Cred cu tot sufletul faptul ca orice impas are cel putin o solutie, iar eu sunt aici pentru a-ti oferi suportul de care ai nevoie ca sa-ti gasesti propria sau propriile solutii, acelea care sunt cele mai potrivite tie. Impreuna, ca o echipa, putem sa reusim sa gasim calea catre binele pe care ti-l doresti.

Este uman si firesc sa avem perioade mai dificile in viata, cu totii trecem prin ele si, uneori, avem nevoie de sprijin si de indrumare sau, poate, doar de cineva care sa ne asculte, sa ne inteleaga si sa ne accepte asa cum suntem.  La fel de normal si uman este si faptul ca se intampla sa gresim  sau sa ne impiedicam pe drumul vietii. Important este sa ne ridicam, sa ne scuturam de praf si sa ne continuam calea cu privirea inainte.

In cazul in care treci printr-o perioada in care iti este greu sa te ridici dupa o lovitura a vietii sau in alte situatii precum tristete,  teama, depresie,  probleme in familie sau sociale sau orice alte probleme de alta natura, imi doresc  sa stii ca nu esti singur(a) si ca este posibil sa depasesesti aceasta cumpana si sa-ti regasesti linistea chiar daca, uneori, luminita de la capatul tunelului pare ca nu se mai vede.

Te astept cu drag pentru a-ti fi alaturi in parcursul tau catre regasirea zambetului si aflarea solutiilor la diversele impasuri cu care te confrunti in aceasta perioada a vietii!

Competente profesionale:

- Psihoterapie individuala (adulti, copii, adolescenti)

- Psihoterapie de cuplu si familie (imbunatatirea relatiei de cuplu, optimizarea si imbunatatirea relatiilor intra-familiale, optimizarea problemelor de natura sexuala in cuplu)

 - Psiho-nutritie (tulburari alimentare cu dubla componenta: nutritionala si emotionala precum mancatul compulsiv sau emotional, kilograme in plus, bulimie, anorexie). Abordarea psiho-nutritionala este mult mai eficienta decat simpla abordare doar din punct de vedere nutritional deoarece, de cele mai multe ori, problemele de greutate sau de alimentatie au la baza niste dezechilibre sau situatii psiho-emotionale care este nevoie sa fie rezolvate pentru a rezolva, cu adevarat, eficient si pe termen lung, problemele alimentare sau de greutate)

- Psiho-oncologie (suportul psiho-emotional, tehnicile si metodele de lucru in psiho-oncologie sunt foarte importante pentru pacientul cu afectiune oncologica si este necesar sa faca parte din tratamentul acestuia pentru a spori cu mult sansele acestuia la revenire si pentru o calitate crescuta a vietii. Este binecunoscut faptul ca afectiunea oncologica nu este doar o problema fizica, ci una care implica intreaga fiinta umana: corpul, mintea si emotiile celui afectat. Prin urmare, pe langa tratamentul fizic,  cel psiho-oncologic este esential).

 

Costurile sedintelor individuale si de grup pot fi consultate in sectiunea. TARIFE PSIHOLOGI

Pentru detalii privind serviciile sau pentru  programare, completati formularul din sectiunea CONTACT.

Ce spun clientii

Adauga testimonial