Oana Rupa
Oana Rupa
psihoterapeut
Psiholog Certificat
Cod COPSI: 23329

Sediu Tineretului

B-dul. Gheorghe Sincai Nr. 13, Bucuresti

Despre

De mult timp am știut că îmi doresc să lucrez cu oamenii, fiindu-le alături în ceea ce înseamnă descoperirea universului interior și a adevăratelor comori ale acestuia, urmând astfel formarea pentru consilierea și psihoterapia copilului, adultului, cuplului și familiei. Responsabilitatea față de trăirea unei vieți autentice și în acord cu propria persoană a reprezentat o promisiune pe care mi-am făcut-o încă de când am luat contact cu psihoterapia din rolul de pacient. Indiferent de experiențele pe care le întâmpinăm în viața de zi cu zi este important să știm că deținem resursele cele mai valoroase de care avem nevoie pentru a resemnifica acele experiențe neplăcute și pentru a ne trăi viața în acord cu ceea ce suntem cu adevărat.

În acest demers terapeutic aș fi onorată să-ți fiu alături în ceea ce înseamnă descoperirea specificității și unicității tale cea mai profundă și incomparabilă, așa cum spunea și Carl Jung „Privilegiul unei existențe este de a deveni cine ești cu adevărat”. Împreună putem descoperi noi resurse ale ființei tale, resurse care îți pot oferi o nouă perspectivă în ceea ce privește atitudinea față de propria persoană, față de ceilalți și de viață în general. Acordă-ți această oportunitate de a-ți descoperi universul interior atât de bogat și de vast.

 

Studii universitare si specializari

  • Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București (2013-2016)
  • Certificat de formare psihopedagogică, Universitatea din București (2016)
  • Curs de formare în consiliere psihologică – evaluarea și consilierea experiențială a adultului, cuplului și familiei - Societatea de Psihoterapie Experiențială Română - Institutul SPER (2016-2018)
  • Atestat de liberă practică acordat de Colegiul Psihologilor din România – Psihoterapie analitica – 
  • Curs de formare în psihoterapie experiențială și a unificării centrată pe adult, cuplu, familie – Societatea de Psihoterapie Experiențială Română, Institutul SPER (2016-2019)
  • Formare de baza în Psihoterapie analitică - Asociația Română de Psihologie Analitică (ARPA).

 

Domenii de competență

  • Psihoterapie analitica adulti
  • Psihoterapie cuplu/familie

Ce spun clientii

Adauga testimonial