Oana Sarca

Sunt psiholog clinician acreditat, consilier în dezvoltare personală si am absolvit scoala de formare ca psihoterapet, in prezent fiind in curs de acreditare. Conform descrierii clientilor mei, abordarea mea terapeutică este caldă și empatică, în timp ce îi împuternicesc pe ei să devină cele mai bune versiuni ale lor. Tratez toti oamenii cu respect, empatie și compasiune și nu cred în etichetele stigmatizante.

Abordez o varietate de dificultăți personale și situaționale care influențează modul în care oamenii se simt și funcționează. Împreună observam si analizam sentimente negative, gânduri dăunătoare, evenimente dureroase și comportamente problematice pentru a efectua schimbarea și a găsi ușurare.

Tot ce am invatat mi-a aratat ca relațiile terapeutice sunt extrem de importante pentru ca obiectivele terapeutice sa fie atinse. Stiu ca este nevoie de curaj pentru a începe consilierea și inainte sa te cunosc iti respect determinarea de a gasi solutii pentru problemele din viata ta. Dacă ești gata să faci acest pas, sunt aici pentru a merge alături de tine!

Studii:  

Formare în Psihoterapie Sistemica de cuplu si familie - Scoala Sistemica de Formare “by Gamma Institute” - terapia structuralistă, strategică, transgenerațională, experențială de familie, cognitiv-comportamentală sistemică, eriksoniană de familie, narativă, colaborativă (2017 - 2020)

Atestat de libera practica emis de Colegiul Psihologilor ca Practicant Psiholog Clinician, cod: 25785

Consilier pentru Dezvoltare Personala- sub autorizarea Autoritatii Nationale pentru Calificari din subordinea Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerului Educatiei Nationale  

Formare Practician NLP (Certificat International)- programare neuro-lingvistica- International Association for Neuro-Linguistic Programming – IANLP

Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, Universitatea Hyperion (2017-2020). 

Costurile sedintelor individuale si de grup pot fi consultate in sectiunea. TARIFE PSIHOLOGI

Pentru detalii privind serviciile, completati formularul din sectiunea CONTACT sau PROGRAMEAZA-TE ONLINE.

Ce spun clientii

Sunt foarte multumit

Pot să spun că sunt foarte mulțumit de sedintele de consiliere cu Oana, deoarece într-un timp scurt am reușit să mă dezvolt, să mă descopăr și să fiu mai mulțumit de mine, dezvoltând așteptări.

Adaugat de: Iulian P.

Multumesc

Am apelat la ajutorul dv in momentul in care am constientizat ca am nevoie de specialist ca nu ma mai puteam ajuta singură si v am întîlnit pe dv Am avut incredere in dv ca psiholog încă din prima zi si ca atare pe parcursul perioadei de terapie v ati dăruit si ca terapeut si ca om în procesul meu de vindecare Va multumesc ma simt foarte bine si voi apela oricînd voi avea nevoie la dv Va îmbrățișez cu drag D na psiholog

Adaugat de: Ileana, 50 ani

Testimonial

Eram singura, agitata, înconjurată de întuneric. Frica, tristețea, agitația m-au determinat sa cer ajutor. Sedintele de consiliere au fost începutul unei călătorii în care dețineam o busolă pe care nu știam sa o folosesc. Alături de Oana, am devenit conștientă de lucrurile din jurul meu, mi-am văzut și permis sa trăiesc emotiile/starile/gândurile/amintirile pe care le evitam și de care obișnuiam sa fug înainte .  Procesul m-a ajutat sa ma cunosc pe mine, sa ma vad, sa prind curaj și încredere în propria persoana.

Adaugat de: Patricia, 22 ani

Adauga testimonial