Olimpia Capat

Cod personal (COPSI) : 21019

Cred cu tărie că oamenii pot să-şi acceseze puterea interioară şi să găsească resurse pentru a-şi trăi pe deplin viaţa. Pentru mine psihoterapia este o cale de a-i sprijini pe ceilalţi în schimbările prin care trec în construirea unei vieţi care să-i împlinească. Asigurând un cadru bazat pe respect şi protecţie, am o abordare relaţională şi co-creativă a procesului terapeutic, considerând că atât eu cât și clientul avem responsabilitatea şi meritul în atingerea obiectivelor propuse.

„Evaluare şi intervenţie primară în situații de pierderi și dolii”, psihoterapeut principal Cristiana Alexandra Levițchi

„Istoria filosofiei europene şi scenariul de viaţă”, Maria Bran PTSTA-P

„Jocuri şi puneri în act: impuneri ale trecutului şi/ sau repetiţii pentru viitor? ”, William F. Cornell TSTA-P, MA

„Sistemul sănătos de script şi autonomie în contextul educaţiei timpurii”, Evelyne Papaux TSTA-E

„Scenariul de viaţă si etapele de viaţă: provocări şi resurse”, Maria Teresa Tosi TSTA-P

„Impulsul vital în procesul adictiv. O înţelegere psihodinamică asupra adicţiilor”, Eugen Hriscu CTA

„Pierderea şi regăsirea vitalităţii profesionale prin supervizare”, Nicoleta Gheorghe TSTA-P

„Cicluri de dezvoltare”, Giles Barrow TSTA-E

„Rezistenţă şi schimbare”, Anita Mountain TSTA-P, O

„Călătoria eroului: scenariu, mit şi cultură (despre scriptul de viaţă) ”, Sari van Poelje TSTA-O

„Mindfulness şi meditaţie în practica creştină timpurie. Koan-urile din deserturile Egiptului”, Eugen Hriscu CTA

„Contactul cu emoţiile – o metodă eficientă de a accesa starea de aici şi acum”, Claudia Buzoianu, psihoterapeut AT

Studii :

Licenţă în psihologie, Facultatea de psihologie, Universitatea Titu Maiorescu, Bucureşti -(2013-2016)

Formare ca psihoterapeut în analiza tranzacţională, Yorkshire Training Centre Intl, cu Dave Spenceley TSTA-P, în coaching şi leadership cu Uta Hohl TSTA-C si în psihologie clinică cu Daniela Simache, dr.psih., CTA - 2019

Master in Psihanaliza- Universitatea Titu Maiorescu (2020-2022)

Despre modul de lucru

Primele două întâlniri sunt destinate cunoaşterii reciproce, informărilor, dar şi experimentării. De asemenea, se vor clarifica de comun acord: aspectele administrative ale terapiei (ex.: frecvenţă, comunicări) şi obiectivul acesteia - cel puţin cel iniţial. Urmează lucrul efectiv, iar când schimbările dorite sunt atinse, terapia se încheie de comun acord.

Membră în asociaţii:

Colegiul Psihologilor din România – www.alegericpr.ro

Asociaţia Româna de Analiză Tranzacţională – www.atromania.ro

European Association of Transactional Analysis – www.eatanews.org

Servicii psihologice:

Psihoterapie individuală (adulţi, adolescenţi), de cuplu, de grup

Dezvoltare personală individuală şi de grup              

 

Costurile sedintelor individuale si de grup pot fi consultate in sectiunea. TARIFE PSIHOLOGI

Pentru detalii privind serviciile, completati formularul din sectiunea CONTACT.

 

Ce spun clientii

Multumesc!

Dna. Capat a fost primul terapeut din viata mea, pana atunci nu mai apelasem la nimeni, desi constientizam faptul ca terapia m-ar putea ajuta mult. Am ales-o pe dumneaei datorita descrierii si impresiei de persoana calda pe care mi-a transmis-o prin poza de pe site. Imi doream pe cineva cald, pe care sa il simt alaturi si in prezenta caruia sa ma pot deschide usor, sa imi arat sensibilitatea fara sa simt vreo limita- si asa a fost cu dna. Capat. Dupa cateva luni de terapie deja am inteles multe lucruri, am putut observa niste aspecte din trecut de care nu eram constienta si care m-au ajutat sa fiu mai impacata si linistita in prezent, intelegand de ce se intampla anumite lucruri cu mine. Am putut plange, zambi, m-am putut elibera si deschide usor alaturi de dna terapeut. O recomand din suflet si va multumesc pentru tot!

Adaugat de: Andra P.

Me.

Am venit prima dată pe pagină căutând un specialist care să mă ajute cu consiliere profesională; nu căutam un terapeut. Uitându-mă în echipă, am găsit poza Olimpiei și instinctul mi-a spus că așa arată omul în care pot să îmi pun încrederea și care mă poate ghida. Fast-forward aproape un an și jumătate mai târziu și pot spune că instinctul nu m-a înșelat Olimpia este nu doar un om deosebit, ci și în terapeut extraordinar. Este terapeutul cu care am descoperit că nu "trebuie", dacă nu vreau, este omul care m-a ținut de mână atunci când a fost greu, este specialistul de la care am învățat și învăț atât de multe. Mulțumesc, Olimpia... pentru tot!

Adaugat de: Ionuț

recomandare

Intalnirea mea cu Olimpia s-a produs intamplator, programand o intrevedere dupa ce i-am citit descrierea pe pagina site-ului. Instinctul de atunci a fost rasplatit ulterior, caci aveam sa cunosc un om frumos, in adevaratul sens al cuvantului, si sa capat increderea necesara pentru a putea discuta in profunzime subiecte nu tocmai usoare. Insa cu perseverenta, intrebari atent adresate, rabadare si mult tact, a reusit sa creeze un mediu sigur, in care sa pot fi vulnerabila. Caci, aveam eu sa realizez, e sanatos sa fii vulnerabil. Iti multumesc, Olimpia.

Adaugat de: Maria P

Adauga testimonial