Raluca Predescu
Raluca Predescu
psihoterapeut
Psiholog Certificat
Cod COPSI: 25209

Sediu Piata Victoriei

Strada Buzesti Nr.61, Bucuresti

Despre

Sunt o persoană curioasă, care a căutat mereu răspunsuri la întrebările vieții, rezolvări la situațiile cu care s-a confruntat de-a lungul timpului și nu în ultimul rând acea armonie, pace a sufletului. Am lucrat cu mine însămi și continui acest proces interior, pentru a mă putea înțelege în profunzime, prin terapie individuală, dezvoltare personală de grup și diferite tehnnici de mindfulness.
Valorile după care mă ghidez și în care cred cu adevărat sunt înțelegerea profundă a propriei ființe și libertatea de a alege conștient.
Abordarea mea ca psihoterapeut este una sistemică. Cred că suntem responsabili de toate procesele intrapsihice pe care le experimentăm, însă nu suntem indivizi singuri, ci facem parte din sisteme. Totuși, cea mai puternică și importantă relație pe care o avem este cu noi înșine. Doar de aici putem porni în  procesul de cunoaștere profundă și de conștientizare a mecanismelor care ne cenzurează, blochează sau ne țin pe loc.
Cunoașterea părților, a rolurilor noastre și ale celorlalți în sistem sunt doar primii pași în înțelegerea noastră ca ființe conștiente. Pentru aceasta, folosesc conceptele, metodele și tehnicile psihoterapiei sistemice.
Beneficiul terapiei sistemice este că aduce împreună toate părțile sistemului pentru o mai bună înțelegere a simptomului și a interacțiunilor părților din sistem.
Eu sunt aici pentru a te însoți și ghida în aceste procese. Aștept cu drag să ne cunoaștem.

 

Studii universitare si specializari

  • Psihoterapeut sistemic de cuplu și familie
  • Psiholog clinician
  • Formare complementară în psihoterapie sistemică de cuplu și familie, Institutul pentru Cuplu si Familie, Iași – 2019 - 2021
  • Facultatea de Psihologie și Științele Educației - Universitatea Hyperion, București – 2013 – 2016

 

Domenii de competenta

  • Psihoterapie individuală
  • Psihoterapie de cuplu și familie
  • Consiliere psihologică
  • Dezvoltare personală individuală și de grup

Ce spun clientii

recomand din toata inima

Am fost în terapie la Raluca Predescu aproape 2 ani și am avut parte de o transformare reală. A fost o decizie ințeleaptă. Ca terapeut, a fost blândă și empatică, nu m-am simțit niciodată judecată și a fost lângă mine în momentele grele. A crezut și pentru mine la început, atunci când nu vedeam posibilitatea unui drum cu lumină la capătul lui. Am simțit că îmi poate asculta durerea și să o conțină. Drumul cunoașterii de sine nu este ușor, dar este eliberator. O recomand pe Raluca din toată inima tuturor celor care vor să se privească pe sine cu curaj și să schimbe ceea ce nu îi ajută.

Adaugat de: Ana B.

Adauga testimonial