Roxana Cirstea
Roxana Cirstea
psihoterapeut
Psiholog Certificat
Cod COPSI: 21306

Sediu Piata Victoriei

Strada Buzesti Nr.61, Bucuresti

Despre

Bucuria si fericirea sunt drepturile din nastere ale fiecaruia dintre noi.

Cu toate acestea, ne gasim deseori deprivați de aceste trairi din cauza ranilor nevindecate din trecutul nostru, a convingerilor false, asteptarilor nerealiste sau a îngrijorarilor constante pentru viitorul nostru.

Ma aflu aici pentru a te sustine si ghida in revendicarea acestor drepturi universale, oferind un spatiu în care poti vorbi în siguranta despre tine, fara a te judeca, invinovați sau rusina.

Sunt psihoterapeut si psiholog clinician, licentiat in Psihoterapie Transpersonala, cu o experienta vasta in interactiunea umana.

Empatia, sensibilitatea la nevoile celor aflati in dificultate si dorinta de a ajuta cu intelepciune si responsabilitate sunt atuurile pe care ma bazez in profesia mea.

In cadrul sedintelor de psihoterapie transpersonala vei gasi un spatiu plin de respect si compasiune, în care să te simţi recunoscut, ascultat şi sprijinit pentru a-ţi atinge obiectivele.

Astept cu bucurie sa incepem acest parcurs împreuna!

 

Studii universitare si specializari

 • Diploma de licenta Facultatea de Psihologie si Ştiintele Educatiei - Universitatea Spiru Haret, Buc. (2013 – 2016);
 • Diploma de master Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei - Universitatea Spiru Haret, Buc. (2016 – 2018);
 • Formare in Psihoterapie Transpersonala -  Asociatia Europeana de Psihologie Transpersonala – (2016 – 2020);

 

Domenii de competenta

 • Psihoterapie individuala
 • Psihoterapie de cuplu
 • Dezvoltare personala individuala si de grup.

 

Alte formari

 • Consilier dezvoltare personala -  Centrul de calificare – Athena (2020);
 • Formare acreditata COPSI in  “Pneuma Breathwork” - Asociatia Romana de Psihologie Transpersonala (2013 – 2016);
 • Formare in “Analiza viselor” - Inkarri Multicultural Association (2015 – 2016);
 • Formare Coaching - Asociatia Coaching Essence (2009 – 2010);
 • Formator certificat -  Centrul Național de Formare Profesională a Adulților (2010);
 • Participari la workshop-uri in cadrul Asociatiei de Consiliere si Psihoterapie Psihanalitica din Bucuresti;
 • Participari la conferinte si workshop-uri in cadrul Asociatiei Psihologilor Atestati din Romania;
 • Stagii clinice in cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Alexandru Obregia” si al Spitalului de Psihiatrie Sapunari.

 

Membră în asociaţii:

 

Ce spun clientii

Recomand cu incredere!

Eram in cel mai de jos punct al vietii mele de pana acum, pana la prima sedinta cu Roxana. Dupa acea sedinta, am inceput sa percep totul diferit, in sfarsit a aparut luminita de la capatul tunelului. Recomand cu incredere!

Adaugat de: Marius D.

O persoana placuta

Am facut doar doua sedinte, insa a fost suficient sa realizez ca este o persoana placuta si cu un vibe bun. Imi place stilul sau de abordare si abia astept urmatoarea intalnire.

Adaugat de: Remus

Recomand cu mare drag!

De cand am cunoscut-o, din primul moment mi-a placut de Roxana. Este o persoana vesela care emana o energie pozitiva si calda. Ii plac oamenii si stie cum sa te faca sa te simti confortabil in cabinetul ei. Nu te va judeca niciodata, ci te va ajuta exact cat si unde ai nevoie. O persoana cu mintea libera de prejudecati. O recomand cu mare drag!

Adaugat de: Daniela V.

Daruire si profesionalism

Am cunoscut-o pe Roxana cu 14 ani in urma, ca trainer, la un curs de initiere in Qigong. Din primul moment mi-a placut felul ei de a fi, modul cum explica, cu multa daruire si profesionalism. Mai tarziu, cand am aflat ca lucreaza si ca psihoterapeut, am simtit ca este persoana potrivita in fata careia imi pot deschide sufletul. Am avut o perioada de viata foarte grea, perioada in care m-am simtit sustinuta neconditionat de ea. Daca ar fi sa o descriu printr-un cuvant, acesta este "iubire". Prin ceea ce am primit de la ea, am experimentat momente de conexiune cu mine si cu ceilalti...este dificil de pus in cuvinte... Ii multumesc din inima, si ii doresc succes in continuare pe calea vietii!

Adaugat de: Cristina Dima

O lumina în intunericul zilelor noastre!

Roxana este un om minunat, un suflet cald și generos, o lumina în intunericul zilelor noastre. Ea m-a ajutat sa ma redescopar, sa aflu cine sunt eu cu adevarat. Sunt multe multe de spus….a avut un rol foarte important in viata mea si datorita ei am devenit un alt om. In prezent ma consider o mama si o sotie mai buna. Pentru aceasta, si multe altele ii multumesc, si o recomand cu bucurie!

Adaugat de: Lorina

Adauga testimonial