Simona Retea

Cod personal (COPSI): 08441

Experinta dobandita pana acum mi-a dovedit impactul puternic pe care il are trauma in viata noastra, indiferent  de natura ei.  Si cred in puterea binelui si in capacitatea proprie de reechilibrare. Ceea ce traim e unic. Fiecare are sansa de a se descoperi si a-si constientiza universul interior pentru crestere si dezvoltare personala.
Imi indrept atentia, ori de cate ori am ocazia catre copii, avand un interes special pentru asistarea lor emotionala. Consider ca un copil linistit si echilibrat va ajunge un adult cu personalitate armonioasa si asta conduce catre o societate sanatoasa.
Orice proces terapeutic este o intalnire prietenoasa, empatica, de crestere in ambele sensuri, bazat pe incredere, respect si autenticitate.
In timpul calatoriei, vom descoperi impreuna valorile si resursele, care ne vor ghida catre solutiile adecvate depasirii momentelor dificile.
Sprijinul meu neconditionat, disponibilitatea, prezenta si suportul emotional pe care le practic, promoveaza un stil de lucru unic si creativ.

Studii universitare si specializari

Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea
Bucuresti (2002- 2006)
Curs postuniversitar de psihoterapie experientiala - Societatea de
Psihoterapie Experientiala Romana  (2006-2012)
Masterat in domeniul Psihotraumatologiei si Asistentei Psihologice,
Universitatea Bucuresti (2015-2017)
Terapeut EMDR
Formare in psiho-oncologie si ingrijiri paliative (2015-2017)

Domenii de competenta

- psihoterapie individuala si de grup (copil, adult, adolescent, cuplu, familie)
- dezvoltare personala individuala si de grup
- suport si asistenta psihologica in ingrijiri paliative

Sedintele de consiliere/psihoterapie pot fi sustinute si in limba engleza.

Costurile sedintelor individuale si de grup pot fi consultate in sectiunea. TARIFE PSIHOLOGI

Pentru detalii privind serviciile sau pentru  programare, completati formularul din sectiunea CONTACT.

CE SPUN CLIENTII

Călătoria mea cu Simona

Am apelat la Simona atunci când am decis că vreau să trăiesc cu sens. Știam că am nevoie să parcurg drumul ăsta alături de un specialist, iar pregătirea Simonei a fost un factor conștient important în alegerea mea. Suntem la începutul călătoriei împreună, iar discuțiile noastre săptămânale îmi declanșează deja numeroase insight-uri, care invită la reflecție și autodescoperire. Uneori am impresia că mă cunoaște mai bine decât mine. Am încredere în ghidajul ei și sunt recunoscătoare pentru răbdarea ei infinită. Mulțumesc, Simona!

Adaugat de: Simona P.

Testimonial Simona

Simona este foarte open-minded, onesta si empatica. M-a ajutat mult sa inteleg care sunt blocajele mele si sa le depasesc. Am identificat impreuna multe patternuri. Imi place ca a lasat loc pentru momente de reflectie si ca e foarte rabdatoare.

Adaugat de: Marciana

Adauga testimonial