Stela Mihai
Stela Mihai
psihoterapeut / hipnoterapeut
Psiholog Certificat
Cod COPSI: 23274

Sediu Piata Victoriei

Strada Buzesti Nr.61, Bucuresti

Despre

Experiența de mai bine de 15 ani de lucru cu oamenii în evaluări efectuate în organizații, atât naționale cât și internaționale, mi-a oferit oportunitatea de a observa oamenii, inclusiv din perspectiva aspectelor psiho-emoționale și comportamentale, ajutându-mă să-mi consolidez astfel simțul vocațional de a sprijini oamenii în demersurile lor de a-și îmbunătăți condiția vieții și relația cu ei înșiși și cu ceilalți.

Anii de formare și specializare profesională, precum și experienta acumulată ca psiholog m-au ajutat să-mi accesez în mod constant resursele de empatie, blândețe, încredere și înțelegere, contribuind la dezvoltarea de relații terapeutice solide și la schimbări psiho-emoționale semnificative, în fiecare caz în parte având în vedere unicitatea persoanei și particularitățile individuale ale personalității acesteia.

Sunt psiholog-psihoterapeut cu drept de liberă practică în psihoterapie ericksoniană, hipnoză clinică și tehnici de relaxare, psihologie clinică și psihologie educațională și vocațională, membru în Colegiul Psihologilor din România și Asociația Română de Hipnoză Clinică, Relaxare și Terapie Ericksoniană. 

 

Studii universitare si specializari

 • Formare in psihoterapie ericksoniana, hipnoza clinica si tehnici de relaxare, Asociatia Romana de hipnoza clinica, relaxare si terapie ericksoniana - (2019 - 2021)
 • Master în Psihologie clinică – Psihodiagnoză cognitivă și consiliere psihologică - (2020-2022)
 • Licență în Psihologie în cadrul Universității Ecologice București - (2016-2019)
 • Consilier pentru Dezvoltare Personală – specializare acreditată MEN, ANC și MMJS - (2019)

 

Domenii de competenta

 • Psihoterapie individuala
 • Psihoterapie de cuplu si familie
 • Hipnoterapie
 • Psihodiagnostic si consiliere psihologica / educationala si vocationala
 • Dezvoltare personala individuala si de grup
 • Mindfulness aplicat in psihologie

 

Alte formari

 • Specializare în analiză și evaluare comportamentală – certificare Zivac Behavioral Research Center (2019)
 • Mindfulness – certificare și acreditare CPD Accreditation Group -(2020)
 • Mindfulness pentru copii și adolescenți – certificare Institutul de psihologia dezvoltării - (2021)
 • Specializare în Programare Neuro-Lingvistică – certificare NLP Institut - (2016)
 • Specializare învățătoare – educatoare – atestat autorizat MEN - (2001)

 

Ce spun clientii

Recunostinta

Firea ei calda a reusit sa ma faca sa ma deschid privind blocajele mele emotionale, constant am simtit autenticitate si blandete atat in cuvintele ei cat si in privire. Cu siguranta un psiholog profesionist pe care l-as recomanda zambind. Prezenta ei in calea mea reprezinta un instrument foarte util privind vindecarea personala, astfel nu pot decat sa fiu vesnic recunoscator pentru un asa suflet.

Adaugat de: Cătă

Om profesionist

Stela este un om profesionist cu care am rezonat de la prima întâlnire. O primă întâlnire care, deși a fost virtuală, am simțit-o emoționantă și benefică deopotrivă. Stela are o blândețe aparte, pe care o transmite prin toți porii ei. De un an fac terapie cu ea și rezultatele nu au întârziat să apară. Cu ajutorul ei am învățat să fiu mai blândă cu mine, să îmi accept trecutul și să trăiesc mai mult în prezent. Datorită ei îmi accesez, acum, mult mai ușor curajul de a acționa. O recomand din tot sufletul, tuturor oamenilor doritori să fie bine cu ei și cu cei din jurul lor. Numai bine!

Adaugat de: Alina

Am simtit ca sunt ascultata, vazuta si validata.

Am simtit ca sunt ascultata, vazuta si validata. Cu firea ei calda, prietenoasa si deschisa, Stela mi-a ghidat pasii catre o cunoastere de sine mai profunda. De la fiecare sedinta am iesit cu cate un insight si simtindu-ma mai bine decat la inceput. Cred ca Stela este printre putinii oameni care si-au gasit menirea; ea o urmeaza, o traieste cu totul si nu pot decat sa-i multumesc pentru toata sustinerea si dedicarea de-a lungul timpului.

Adaugat de: Adelina

Multe multumiri!

Imi aduc aminte cand am pasit prima data in cabinetul de psihologie avand mari emotii si cum m-a intampinat o persoana atat de calda si empatica, incat m-am simtit imediat in locul potrivit si am inceput sa vorbesc liber. Conexiunea magica avuta cu doamna psiholog stiu ca m-a ajutat in procesul meu de vindecare emotionala. Multe multumiri!

Adaugat de: Cristina

Adauga testimonial