Tiberiu Botea

Cod personal (COPSI): 18200

Văd în oameni potențialul și dorința de a crește, de a fi mai bine, dorință pe care o împărtășesc și la realizarea cărei vreau să fiu parte.Prin lucrul cu propria persoană pot fi aduse la suprafață toate acele caracteristici, resurse și abilități atât de valoroase ce determină potențialul unic al fiecărei persoane. Pentru mine potențialul este primordial, în sensul în care întotdeauna voi căuta atingerea acelui punct maxim de creștere. De aceea îmi doresc să inspir și celorlalți dorința de a-și urma propriul potențial. 

Cariera mea în psihologie a început în 2012, iar de atunci am absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației (Universitatea din București), masterul Psihologia Sănătății - Cercetare Clinică și Optimizare Comportamentală (Universitatea din București) și programul de formare în Psihoterapie Integrativă (Asociația de Cercetare, Consilie și Psihoterapie Integrativă).

Sunt pasionat de lucrul cu adolescenţii și cupluri și cred cu tărie că o familie fericită este bază pentru o viață sănătoasă și plină de realizări. În viziune proprie, factorul esențial în procesul terapeutic este relația terapeutică – conexiunea de încredere formată între psiholog şi client. Prin intermediul acesteia pot fi abordate cu adevărat și în vederea schimbării și îmbunătățirii chiar și celor mai dificile problematici. Astfel, împreună putem lucra asupra oricăreia din următoarele situații:

  • Terapie individuală: depresie, anxietate, atacuri de panică, tulburări de personalitate, tulburări alimentare (anorexie, bulimie, obezitate etc), pierderea cuiva drag și doliul, tulburare obsesiv-compulsivă, stres și tulburări post-traumatice.
  • Terapie de cuplu și familie: optimizarea relației de cuplu, tulburări și disfuncții sexuale, conflict și îmbunătățirea relațiilor intra-familiale.
  • Terapie adolescenți: tulburări comportamentale (conduită agresivă și autoagresivă, minciuna, fugă, furt), gestionarea conflictelor, comunicarea și îmbunatăţirea relației părinte – adolescent.
Sedintele de psihoterapie pot fi sustinute si in limba engleza.
Costurile sedintelor individuale si de grup pot fi consultate in sectiunea TARIFE PSIHOLOGI. 
Pentru detalii privind serviciile sau pentru  programare, completati formularul din sectiunea CONTACT.

Ce spun clientii

Adauga testimonial