Viorica Oris

Cod personal: 10942

Membra:

Colegiul Psihologilor din Romania

Asociatia Romana de Psihoterapie Integrativa

Atestate:

Psihoterapie, cu formare continua in Terapie Sistemica: Cuplu, Copil, Familie; Psihologie educaționala, consiliere scolara si vocationala, cu formare continua în Evaluare si Interventie logopedica.

Sunt o persoana obisnuita, cu calitati si defecte, casatorita, cu 2 copii.

Am ales profesia de psihoterapeut ca sa fiu mai aproape de oameni, mai mici si mai mari. Ii insotesc pe acestia in drumul lor catre Dezvoltare, Schimbare sau Vindecare, in functie de nevoile cu care vin in cabinet.

Satisfactia profesionala imi da mult sens in viata si ma determina si motiveaza sa ma perfectionez continuu, venind in intampinarea nevoilor clientilor mei. 

Cu o experienta de peste 7 ani în psihoterapie, sustin psihoterapii individuale si de cuplu. 

In ce priveste lucrul cu copiii, obiectivul meu, pe langa ceea ce ne propunem ca plan terapeutic, este starea de bine, fericirea copilului. Putem ajunge la acest rezultat impreuna, pornind de la un cadru de siguranta creat copilului, construirea impreuna cu parintii a unor repere sanatoase la care sa se raporteze si, punand in valoare si dezvoltand la maxim de potential calitatile fiecarui copil in parte.

In ce priveste lucrul cu adolescentii, prin intermediul tehnicilor si metodelor psihoterapeutice, pe acestia ii insotesc in drumul catre autocunoastere si dezvoltare de abilitati astfel incat sa se simta bine in pielea lor, sa isi gaseasca o identitate si un sens.  In lucrul cu adultii, pornind de la nevoile cu care acestia vin in cabinet, ii insotesc in schimbarea scenariului de viata, vindecarea rănilor vechi sau noi și in activarea propriilor resurse pentru a face fata problemelor de zi cu zi si a raspunde cu succes provocarilor vietii.

Daca simti ca ti-e greu si ai ajuns la capatul puterilor, indiferent de problemele cu care te confrunti, ori daca ai incercat deja mai multe variante esuate, recomand psihoterapia sau dezvoltarea personala.      

SERVICII PSIHOLOGICE:

  • Psihoterapie individuala / dezvoltare personala ( copil, adolescent, adult )
  • Psihoterapie de cuplu, familie

Costurile sedintelor individuale si de grup pot fi consultate in sectiunea TARIFE PSIHOLOGI. 

Pentru detalii privind serviciile sau pentru  programare, completati formularul din sectiunea CONTACT.

 

Ce spun clientii

Viorica Oris

Am ajuns la doamna psiholog Viorica Oris printr-o recomandare, recomandare pe care v-o transmit și vouă. Am ajuns la dumneaei relativ temătoare, acea stare pe care ți-o dă fiecare nou început, dar cu un sentiment de convingere, mergeam la singur. Aici ajung si plec mereu cu zâmbetul pe buze, mi-am făcut deja drum către mine însămi, cu toate că nu am început terapia de mult timp. Am început prin a prinde contur, iar acum reușesc deja să mă identific, iar pentru asta îți mulțumesc dragă Vio! Mergi și tu la sigur spre tine însuți cu ajutorul Vioricăi Oris și spun exact așa, am început de la stadiul de Doamnă Viorica, ceea ce denotă propria-mi nesiguranță, temere, pentru a ajunge la Vio, ceea ce denotă evoluția mea prin această terapie! Mulțumesc, Vio!

Adaugat de: Andrada Sandu

O experienta desăvârșită.

Din prima clipa de când am început terapia de cuplu, eu și soția mea am simțit ca avem o conexiune cu doamna Viorica Oris. Am apreciat metodele line prin care ne a făcut sa ieșim din carapacea noastra și sa ne deschidem. De asemenea, am apreciat calmul, răbdarea și empatia de care a dat dovada pe tot parcursul terapiei, fapt care ne a făcut sa ne simțim mai relaxați și mai confortabili în a ne devoala trăirile.

Adaugat de: Bogdan Basarab

Viorica

Sunt cateva luni bune de cand merg la sedintele cu Viorica... M-a ajutat foarte mult, in perioadele de tranzitie din viata mea, neconditionat, fara a judeca, blama. Ma ghideaza astfel incat eu singura sa ajung in punctul in care sa am un insight, sa exclam "ahaaa" si sa realizez care e de fapt esenta problemei. Apoi sa gasim impreuna cele mai bune cai de a depasi ce e greu. E o persoana calda pe care o recomand oricui are nevoie. Multumesc!

Adaugat de: Roxana

Testimonial

De ceva timp ma tot gandeam sa iau lectii de logopedie( pentru dictie, si mici probleme , pe care nu le am rezolvat cand eram copil) Da, sunt adult si nu imi este deloc rusine sa recunosc ca la inceput am avut o oarecare retinere, combinata cu rusine, teama de ce spun cei din jur... dar am apelat cu incredere spre norocul meu , am cunoscut-o pe Viorica. Este o femeie blanda, are foarte multa rabdare si experienta. In timpul sedintelor de logopedie, incearca sa ma faca sa ma simt bine, in niciun moment nu m am simtit rusinata, nu am avut niciun fel de teama, ci m- am simtit destinsa. Desi , poate nu ma pricep prea bine, in a alege cuvintele potrivite, inchei aceasta fraza, prin a-i multumi Doamnei Viorica, pentru timpul acordat. Orele petrecute impreuna, mi au adus multe beneficii. O recomand cu incredere!

Adaugat de: Elena

Viorica, vindecătoarea de suflete

Aveam nevoie de psihoterapie. Am tot căutat un specialist pe sufletul meu până am găsit-o pe Viorica și am început procesul. Viorica este blândă, înțelegătoare și iubitoare. M-am simțit și mă simt acceptată necondiționat de către ea și, cel mai important, nu am simțit niciodată nicio urmă de judecată din partea ei. Am explorat împreună interiorul meu și am reușit să îndeplinim toate obiectivele stabilite de comun acord. Acum sunt mai blândă cu mine, mă iubesc cu o intensitate mai mare, îmi gestionez mai bine mânia, nu mai aleg calea anxietății, am mai multă încredere în mine și pot stabili conexiuni mult mai bune și mai funcționale cu ceilalți. Recunosc că îmi era destul de greu să mă confesez, dar Viorica a făcut cumva astfel încât să mă simt confortabil și în siguranță la ea în cabinet. Pentru rezultate nemaipomenite în ceea ce privește dezvoltarea personală, care va influența în mod cert creșterea ta pe toate planurile vieții tale, apelați la Viorica(deși aș păstra-o doar pentru mine).

Adaugat de: Mădălina Maftei

Adauga testimonial