Viorica Oris

Cod personal: 10942

Membra:

Colegiul Psihologilor din Romania

Asociatia Romana de Psihoterapie Integrativa

Atestate:

Psihoterapie, cu formare continua in Terapie Sistemica: Cuplu, Copil, Familie; Psihologie educaționala, consiliere scolara si vocationala, cu formare continua în Evaluare si Interventie logopedica.

Sunt o persoana obisnuita, cu calitati si defecte, casatorita, cu 2 copii.

Am ales profesia de psihoterapeut ca sa fiu mai aproape de oameni, mai mici si mai mari. Ii insotesc pe acestia in drumul lor catre Dezvoltare, Schimbare sau Vindecare, in functie de nevoile cu care vin in cabinet.

Satisfactia profesionala imi da mult sens in viata si ma determina si motiveaza sa ma perfectionez continuu, venind in intampinarea nevoilor clientilor mei. 

Cu o experienta de peste 7 ani în psihoterapie, sustin psihoterapii individuale si de cuplu. 

In ce priveste lucrul cu copiii, obiectivul meu, pe langa ceea ce ne propunem ca plan terapeutic, este starea de bine, fericirea copilului. Putem ajunge la acest rezultat impreuna, pornind de la un cadru de siguranta creat copilului, construirea impreuna cu parintii a unor repere sanatoase la care sa se raporteze si, punand in valoare si dezvoltand la maxim de potential calitatile fiecarui copil in parte.

In ce priveste lucrul cu adolescentii, prin intermediul tehnicilor si metodelor psihoterapeutice, pe acestia ii insotesc in drumul catre autocunoastere si dezvoltare de abilitati astfel incat sa se simta bine in pielea lor, sa isi gaseasca o identitate si un sens.  In lucrul cu adultii, pornind de la nevoile cu care acestia vin in cabinet, ii insotesc in schimbarea scenariului de viata, vindecarea rănilor vechi sau noi și in activarea propriilor resurse pentru a face fata problemelor de zi cu zi si a raspunde cu succes provocarilor vietii.

Daca simti ca ti-e greu si ai ajuns la capatul puterilor, indiferent de problemele cu care te confrunti, ori daca ai incercat deja mai multe variante esuate, recomand psihoterapia sau dezvoltarea personala.      

SERVICII PSIHOLOGICE:

  • Psihoterapie individuala / dezvoltare personala ( copil, adolescent, adult )
  • Psihoterapie de cuplu, familie

Costurile sedintelor individuale si de grup pot fi consultate in sectiunea TARIFE PSIHOLOGI. 

Pentru detalii privind serviciile sau pentru  programare, completati formularul din sectiunea CONTACT.

 

Ce spun clientii

Testimonial

De ceva timp ma tot gandeam sa iau lectii de logopedie( pentru dictie, si mici probleme , pe care nu le am rezolvat cand eram copil) Da, sunt adult si nu imi este deloc rusine sa recunosc ca la inceput am avut o oarecare retinere, combinata cu rusine, teama de ce spun cei din jur... dar am apelat cu incredere spre norocul meu , am cunoscut-o pe Viorica. Este o femeie blanda, are foarte multa rabdare si experienta. In timpul sedintelor de logopedie, incearca sa ma faca sa ma simt bine, in niciun moment nu m am simtit rusinata, nu am avut niciun fel de teama, ci m- am simtit destinsa. Desi , poate nu ma pricep prea bine, in a alege cuvintele potrivite, inchei aceasta fraza, prin a-i multumi Doamnei Viorica, pentru timpul acordat. Orele petrecute impreuna, mi au adus multe beneficii. O recomand cu incredere!

Adaugat de: Elena

Viorica, vindecătoarea de suflete

Aveam nevoie de psihoterapie. Am tot căutat un specialist pe sufletul meu până am găsit-o pe Viorica și am început procesul. Viorica este blândă, înțelegătoare și iubitoare. M-am simțit și mă simt acceptată necondiționat de către ea și, cel mai important, nu am simțit niciodată nicio urmă de judecată din partea ei. Am explorat împreună interiorul meu și am reușit să îndeplinim toate obiectivele stabilite de comun acord. Acum sunt mai blândă cu mine, mă iubesc cu o intensitate mai mare, îmi gestionez mai bine mânia, nu mai aleg calea anxietății, am mai multă încredere în mine și pot stabili conexiuni mult mai bune și mai funcționale cu ceilalți. Recunosc că îmi era destul de greu să mă confesez, dar Viorica a făcut cumva astfel încât să mă simt confortabil și în siguranță la ea în cabinet. Pentru rezultate nemaipomenite în ceea ce privește dezvoltarea personală, care va influența în mod cert creșterea ta pe toate planurile vieții tale, apelați la Viorica(deși aș păstra-o doar pentru mine).

Adaugat de: Mădălina Maftei

O raza de speranta

Ganduri peste ganduri. Medicamente peste medicamente. Cam asa era viata mea atunci cand am intalnit-o pe Viorica. Stateam de vorba cu ea si da, a fost ca o raza de speranta. Aveam pe cineva care nu ma judeca, nu ma blama, ma asculta insiruind povestea vietii mele, ce m-a adus in abisul in care ma scufundam fara speranta. Simteam ca am un prieten pe viata, un confidenr, un prieten de nadejde. M-a ajutat in cele mai negre clipe, m-a facut sa ma inteleg si sa inteleg ceea ce traiam sau am trait. De-acum mai am pe cineva alaturi in lupta mea, mi-am zis. Si asa a si fost. Cu multa rabdare si profesionalism, m-a ajutat da renasc ca o adevarata pasare Phoenix, cum mi se mai spune cateodata. Nu pot decat sa spun un sincer "Multumesc!" si recomand cu toata caldura prezenta sa. Multumesc Viorica! Dumnezeu sa te binecuvanteze si sa iti calauzeasca in continuare pasii.

Adaugat de: Liana

Mii de mulțumiri!

Ședințele cu Viorica Oris m-au ajutat să mă descopăr mai bine, sa mă înțeleg, să îmi dau seama cum se explică emoțiile pe care le trăiesc sau experientele din trecut și nu în ultimul rând să îi înțeleg mai bine pe cei din jurul meu. Dupa fiecare ședință cu Viorica, am plecat cu zâmbetul pe buze, indiferent ce urma să fac. Consider psihoterapia cea mai buna investiție pentru sine și o recomand!

Adaugat de: Nicoleta

Mulțumim d-nei Oris

După o experiență plăcută cu d-na Viorica Oris, în cadrul unei grădinițe private, la interval de cativa ani i-am solicitat din nou ajutorul în legătură cu fetița noastră. Am făcut o alegere foarte bună pentru că în scurt timp, atât noi ca părinți cat si fetița noastră am învățat să fim mai deschiși, naturali si sa ne gestionam mult ai bine temerile. O recomandam cu mult drag pe doamna Oris. Vă mulțumim pentru ajutorul acordat!

Adaugat de: Ancuta Dinu

Adauga testimonial