Viorica Oris

Cod personal: 10942

Membra:

Colegiul Psihologilor din Romania

Asociatia Romana de Psihoterapie Integrativa

Atestate:

Psihoterapie, cu formare continua in Terapie Sistemica: Cuplu, Copil, Familie; Psihologie educaționala, consiliere scolara si vocationala, cu formare continua în Evaluare si Interventie logopedica.

Sunt o persoana obisnuita, cu calitati si defecte, casatorita, cu 2 copii.

Am ales profesia de psihoterapeut ca sa fiu mai aproape de oameni, mai mici si mai mari. Ii insotesc pe acestia in drumul lor catre Dezvoltare, Schimbare sau Vindecare, in functie de nevoile cu care vin in cabinet.

Satisfactia profesionala imi da mult sens in viata si ma determina si motiveaza sa ma perfectionez continuu, venind in intampinarea nevoilor clientilor mei. 

Cu o experienta de peste 7 ani în psihoterapie, sustin psihoterapii individuale si de cuplu. 

In ce priveste lucrul cu copiii, obiectivul meu, pe langa ceea ce ne propunem ca plan terapeutic, este starea de bine, fericirea copilului. Putem ajunge la acest rezultat impreuna, pornind de la un cadru de siguranta creat copilului, construirea impreuna cu parintii a unor repere sanatoase la care sa se raporteze si, punand in valoare si dezvoltand la maxim de potential calitatile fiecarui copil in parte.

In ce priveste lucrul cu adolescentii, prin intermediul tehnicilor si metodelor psihoterapeutice, pe acestia ii insotesc in drumul catre autocunoastere si dezvoltare de abilitati astfel incat sa se simta bine in pielea lor, sa isi gaseasca o identitate si un sens.  In lucrul cu adultii, pornind de la nevoile cu care acestia vin in cabinet, ii insotesc in schimbarea scenariului de viata, vindecarea rănilor vechi sau noi și in activarea propriilor resurse pentru a face fata problemelor de zi cu zi si a raspunde cu succes provocarilor vietii.

Daca simti ca ti-e greu si ai ajuns la capatul puterilor, indiferent de problemele cu care te confrunti, ori daca ai incercat deja mai multe variante esuate, recomand psihoterapia sau dezvoltarea personala.      

SERVICII PSIHOLOGICE:

  • Psihoterapie individuala / dezvoltare personala ( copil, adolescent, adult )
  • Psihoterapie de cuplu, familie

Costurile sedintelor individuale si de grup pot fi consultate in sectiunea TARIFE PSIHOLOGI. 

Pentru detalii privind serviciile sau pentru  programare, completati formularul din sectiunea CONTACT.

 

Ce spun clientii

Cea mai buna investitie pentru mine

Astept cu nerabdare fiecare sedinta cu Viorica. La fiecare sedinta invat cate ceva nou despre mine, lucruri pe care le uitasem sau despre care nu am stiut niciodata ca exista. Stima de sine si increderea de care am dus lipsa toata viata am inceput sa le dobandesc incet dar sigur prin ghidarea Vioricai. Am invatat atat de multe lucruri. Pot spune ca terapia a fost cea mai buna investitie in mine, pe care am facut-o vreodata. Multumesc Viorica pentru rabdarea, dedicatia si profesionalismul de care ai dat dovada!

Adaugat de: Cris

VOCEA SUFLETULUI MEU

VOCEA SUFLETULUI MEU Am ajuns la Viorica, la recomandarea sotiei mele.A fost cea mai inteleapta decizie pe care am luat-o impreuna cu familia si m-am indreptat catre cabinetul ei. Cand credeam ca nu mai exista nicio rezolvare, ca pentru mine nu mai exista prezent, nici viitor si nicio speranta, Viorica a fost cea care m-a facut sa renasc.Eu acum iti multumesc si in versuri vreau sa povestesc: Am fost bolnav, vreau sa stii, Uite cum imi revenii Ca familia va spun Imi gasi medicul bun. Eu credeam ca n-am nimica, Dar am fost la Viorica, Pe loc eu ma prezentai, Si ispitit ma lasai. Pentru mine esti erou, M-ai salvat cu flerul tau, M-ai scapat de suferinta, Tu, m-ai tratat cu credinta. Iti multumesc Viorica, Acum, nu mai am nimica, Pentru c-a ta meserie, Mi-a facut prea bine mie. Ai fost medicul discret, Cand am fost la cabinet. Tot ce am vorbit, apoi, A ramas intre noi doi. Ca doar tu m-ai inteles, M-ai scapat de tot de stres... M-ai scapat de insomnie, Leac mi-ai fost, vreau sa se stie. Nu m-am tratat pe furis, Am luat ore la Oris, Esti medic cu suflet mare, Stii pe om tot ce il doare. Am sa le spun tuturor, Mi-ai fost leac si ajutor, M-ai vindecat pe vecie, Ai bratara-meserie.

Adaugat de: DINCU Mihail-Iulian

Pas in ...doua

Plina de prejudecati cum eram, terapia constituia dovada clara ca eram pe marginea prapastiei. Dar atunci nu stiam ca nimic nu este intamplator si ceea ce parea sa ma darame mi-a facilitat intalnirea cu Viorica Oris alaturi de care am pornit in calatoria catre...mine. Am invatat sa ma cunosc, sa iert, sa ma iubesc si sa ma accept asa cum sunt, sa fiu asertiva si empatica. Sa fiu autentica. Am avut un ghid foarte bun in persoana Vioricai. A fost omul si profesionistul martor la transformarea mea. Multumesc pentru tot!!! Este, de departe, cea mai frumoasa calatorie pe care cineva o poate avea in viata. Calatoria catre el insusi/ ea insasi. Stefania

Adaugat de: Stefania

Viorica Oris - Elocventa, vigilenta si voioasa

Viorica este ghidul meu. S-a pliat pe nevoile mele si cu obiectivitate am gasit cea mai buna solutie pentru fiecare problema. Este o persoana inteleapta care emana iubire, intelegere, bucurie si liniste. M-a invatat sa ma iubesc, sa comunic asertiv, sa-mi depasesc blocajele si sa cladesc strategii noi, creative. Iti multumesc pentru ca esti prezenta in viata mea!

Adaugat de: Lucia

Un om minunat!

O cunosc pe Viorica de mult timp, a facut si face sedinte de dezvoltare personala cu ambii copii in cadrul gradinitei, si recunosc ca initial cand am fost la terapie nu eram pregatita sa urmez sfaturile unui specialist si sa fac schimbari deoarece treceam printr-o perioada foarte dificila. Acum ma bucur enorm ca fac terapie cu Viorica, este un om minunat, foarte cald, dechis, intelegator si intotdeauna acolo pentru tine, oferindu-ti tot suportul necesar. Sunt foarte multumita de toate sfaturile pe care mi le-a dat si de toata rabdarea si suportul oferit lui Sebi si sunt foarte fericita ca am obsevart rezultate inca dupa prima sedinta de terapie. Viorica este un adevarat profesionist, dar si o persoana extrem de calda si blanda de care te poti apropia cu multa usurinta. Multumesc Viorica pentru tot suportul oferit!

Adaugat de: Alina

Adauga testimonial