Viorica Oris

Cod personal: 10942

Membra:

Colegiul Psihologilor din Romania

Asociatia Romana de Psihoterapie Integrativa

Atestate:

Psihoterapie, cu formare continua in Terapie Sistemica: Cuplu, Copil, Familie; Psihologie educaționala, consiliere scolara si vocationala, cu formare continua în Evaluare si Interventie logopedica.

Sunt o persoana obisnuita, cu calitati si defecte, casatorita, cu 2 copii.

Am ales profesia de psihoterapeut ca sa fiu mai aproape de oameni, mai mici si mai mari. Ii insotesc pe acestia in drumul lor catre Dezvoltare, Schimbare sau Vindecare, in functie de nevoile cu care vin in cabinet.

Satisfactia profesionala imi da mult sens in viata si ma determina si motiveaza sa ma perfectionez continuu, venind in intampinarea nevoilor clientilor mei. 

Cu o experienta de peste 7 ani în psihoterapie, sustin psihoterapii individuale si de cuplu. 

In ce priveste lucrul cu copiii, obiectivul meu, pe langa ceea ce ne propunem ca plan terapeutic, este starea de bine, fericirea copilului. Putem ajunge la acest rezultat impreuna, pornind de la un cadru de siguranta creat copilului, construirea impreuna cu parintii a unor repere sanatoase la care sa se raporteze si, punand in valoare si dezvoltand la maxim de potential calitatile fiecarui copil in parte.

In ce priveste lucrul cu adolescentii, prin intermediul tehnicilor si metodelor psihoterapeutice, pe acestia ii insotesc in drumul catre autocunoastere si dezvoltare de abilitati astfel incat sa se simta bine in pielea lor, sa isi gaseasca o identitate si un sens.  In lucrul cu adultii, pornind de la nevoile cu care acestia vin in cabinet, ii insotesc in schimbarea scenariului de viata, vindecarea rănilor vechi sau noi și in activarea propriilor resurse pentru a face fata problemelor de zi cu zi si a raspunde cu succes provocarilor vietii.

Daca simti ca ti-e greu si ai ajuns la capatul puterilor, indiferent de problemele cu care te confrunti, ori daca ai incercat deja mai multe variante esuate, recomand psihoterapia sau dezvoltarea personala.      

SERVICII PSIHOLOGICE:

  • Psihoterapie individuala / dezvoltare personala ( copil, adolescent, adult )
  • Psihoterapie de cuplu, familie

Costurile sedintelor individuale si de grup pot fi consultate in sectiunea TARIFE PSIHOLOGI. 

Pentru detalii privind serviciile sau pentru  programare, completati formularul din sectiunea CONTACT.

 

Ce spun clientii

Viorica, empatie si intelegere

In cele cateva sedinte cu Viorica am primit sfaturi care au functionat de minunte in imbunatatirea relatiei cu fetita mea, care inca se acomodeaza cu statutul de sora mai mare. Acum suntem mult mai linistite amandoua, eu stiu cum sa gestionez situatiile de furie, gelozie, frustrare astfel incat sa iesim amandoua castigatoare, am invatat sa nu o mai protejez excesiv si sa ii dau libertatea de care are nevoie pt a capata incredere in ea. In mod sigur voi mai apela la Viorica in caz de nevoie. Multumesc!

Adaugat de: Oana

Multumesc, Viorica!

Am intrat in cabinet cu mari emotii si o problema care parea de nedepasit, insa Viorica m-a abordat cu mult calm, blandete si, mai ales, obiectivitate! Vreau sa ii multumesc pe aceasta cale ca m-a ajutat sa vad lucrurile mult mai clar, sa depasesc starile apasatoare de anxietate si sa inteleg care este rolul meu in viata mea si in viata celorlalti. Sunt norocoasa ca am intalnit-o la momentul oportun si abia astept sa ne revedem!

Adaugat de: Camelia

Cum sa te vindeci de trecut?!?

Momentul în care am văzut că aduc din ce în ce mai mult trecutul în viata de familie și că există riscul să stric ceea ce construisem până atunci, a fost un puternic semnal de alarma pentru mine. Astfel, sunt aproape 2 ani și jumătate de când fac o echipa cu Viorica și am depășit și m-am detașat și repoziționat fata de problemele cu care începusem terapia. Viorica a dat dovada de enorm de multa răbdare și mi-a insuflat blândețe, cu tot ce cuprinde acest cuvant. Am învățat și mi-am însușit cuvinte precum: asertivitate, toleranta, predictibilitate, incredere. Îți mulțumesc din suflet Vio pentru ca ma ajuți sa le ofer copiilor mei o educație și o copilărie sănătoasă, pentru ca ma îndrumi sa îmi ofer tot ce e bun pentru ca merit și pentru ca ma ajuți sa am o căsnicie frumoasa, chiar dacă modelul avut a fost unul destructiv și toxic! Nu in ultimul rand, mulțumesc pentru ca m-ai ajutat să-mi conțin sentimentele generate de trecut și sa vad lucrurile cu alți ochi.

Adaugat de: Roxana

Adauga testimonial