Unde ne gasesti
B-dul. Gheorghe Sincai Nr. 13, Bucuresti
Numar telefon
(+4) 0773 711 746
Programari Telefon
10:00 - 18:00

Ateliere de vindecare emotionala "extinderea constiintei"

Oamenii nu sunt prizonierii sortii, ci doar a propriei minti.

    Franklin Roosvelt

Am placerea sa va invit la programul de vindecare emotionala, care inglobeaza cunoasterea si experienta mea de psihoterapeut, acumulate in mai bine de 17 ani. Cele 10 ateliere contin viziunea personala a schimbarii in plan psihic, fizic sau in relatiile cu cei din jur. In cadrul programului am integrat tehnici de relaxare, imagerie dirijata si meditatii pentru a grabi procesul de vindecare emotionala, ocolind mecanismele de aparare ale personalitatii, careia ii este atat de frica de schimbare.

Daca ai sentimentul ca viata ta e lipsita de profunzime, sau ca ceea ce faci in fiecare zi nu corespunde idealurilor tale sau daca te-ai surprins uneori ca ai ales sa faci lucruri care te-au indepartat de tine, care ti-au construit o identitate diferita de ceea ce crezi tu ca esti cu adevarat inseamna ca poti sa beneficiezi si tu de acest program.

Inca de mici, de cand am realizat ca felul nostru de a ne comporta este respins si criticat de cei din jur, am inceput sa construim persoana care am ajuns sa fim astazi. In incercarea disperata de a ne integra in mediul nostru am cautat mereu sa ne transformam in orice credeam noi ca ar fi fost pe placul familiei, prietenilor, profesorilor, colegilor de clasa, sefilor si a altora, considerati importanti si alaturi de care doream sa fim. Pentru a nu pierde iubirea, aprecierea si acceptarea celor pe care i-am considerat demni de admiratia noastra, fara sa ne dam seama, am renuntat la autenticitatea si dorintele noastre.

La baza deciziilor si alegerilor au stat teama si rusinea, pierzand astfel curajul de a ne exprima autentic. Cu siguranta ne-am dezvoltat, am invatat si am devenit competenti in diverse domenii. Poate am ajuns chiar sa avem o slujba respectabila si bine platita, poate detinem bunuri la care altii doar spera, insa atunci cand e liniste si avem putin timp sa ne gandim la noi, auzim o voce indepartata care ne spune ”Altceva am visat pentru tine!”.

Ascultam vocea dar parca nu stim ce vrea de la noi. Destul de repede ne intoarcem la preocuparile cotidiene si ramane doar un vag sentiment de insatisfactie si neimplinire.
Acum a venit timpul sa te intorci la tine, sa te asculti, sa te intelegi, sa te accepti si sa te transformi in cel care vrei sa fii, adica sa-ti implinesti visul si sa traiesti liber de orice constrangere.

 

Ce obtii la finalul programului?

Ҩ Vei renunta la victimizare si nu-ti vei mai pierde timpul cu lamentarile. Astfel, iti vei creste capacitatea de a face fata problemelor vietii. Vei vedea dificultatile ca provocari si la final vor deveni doar lectii invatate, care te vor face mai puternic si mai performant.

Ҩ Sentimentul propriei valori nu va mai fi afectat de parerile si reactiile celorlalti. Vei accesa puterea interioara si vei fi de partea ta in orice circumstante. Tu esti cel care va detine abilitatea de a controla propriile ganduri, emotii si modul in care actionezi.

Ҩ Vei accepta schimbarea, vei fi capabil sa iesi repede din zona de confort pentru a te dezvolta si pentru ati atinge obiectivele. Nu te vei mai chinui sa le faci altora pe plac, devenind capabil sa refuzi acele cerinte care te abat din drum sau te incetinesc in atingerea obiectivelor tale.

Ҩ Nu vei mai pierde timp si energie pentru a sustine mastile, pentru a sustine o imagine a ceea ce nu esti, doar pentru a fi acceptat.

Ҩ Vei elibera energia blocata in trecut, indiferent daca e vorba de regretele unor momente de triumf ce nu mai pot fi reiterate in prezent, sau daca este vorba de vinovatie, rusine sau teama izvorate din traume fizice sau psihice. Vei fi recunoscator pentru tot ce ti s-a intamplat pentru ca trecutul a fost doar calea devenirii tale, a ceea ce esti astazi. Iti asumi astfel responsabilitatea pentru comportamentul din trecut si devii capabil sa inveti din greseli.

Ҩ Ii vei accepta pe ceilalti exact asa cum sunt si nu vei risipi energie incercand sa-i schimbi, intelegand ca si ei sunt pe propria lor cale de evolutie, dar fericirea ta nu va mai depinde ei.

Ҩ Vei invata ca nimeni nu-ti datoreaza nimic indiferent de intelegerile pe care le-ai avut cu ei sau indiferent in ce rol se aflau in raport cu tine. Vei renunta sa tii in pemanenta sa ai dreptate si vei alege in schimb sa fii fericit.

Ҩ Vei dobandi sentimentul de libertate intr-o lume in care constrangerile sunt la tot pasul.

Ҩ Vei incepe sa traiesti o viata plina de sens si de bucurie.

 

Atelier 1 (18 noiembrie)

 • Intercunoastere

 • Instrumentul uman: conexiunea ganduri-emotii-comportamente

 • Blocajele mintii – pozitia observatorului

 • Exercitiu de relaxare (initiere).

Atelier 2 (25 noiembrie)

 • Identificarea propriilor programe de gandire disfunctionala,

 • Scenariul vietii

 • Excercitu de imagerie dirijata (relaxare, programarea unei stari emotionale pozitive, cresterea stimei si increderii in sine)

Atelier 3 (2 decembrie)

 • Dezlegarea de emotiile din trecut (I),

 • Exercitiu de imagerie dirijata (accesarea copilului interior)

Atelier 4 (9 decembrie)

 • Dezlegarea de emotiile din trecut (II),

 • Exercitiu de imagerie dirijata (vindecare copilului interior)

Atelier 5 (16 decembrie)

 • Dezlegarea de emotiile din trecut (III),

 • Exercitiu de imagerie dirijata (vindecarea copilului interior)

Atelier 6 (13 ianuarie)

 • Programele cele mai distructive: frica, rusinea si vinovatia

 • Exercitiu de imagerie dirijata – intarirea increderii in sine

Atelier 7 (20 ianuarie)

 • Iesirea din dependenta si codependenta

 • Exercitiu de imagerie dirijata – consolidarea increderii in sine

Atelier 8 (27 ianuarie)

 • Redescoperirea puterii interioare

 • Meditatie – echilibru interior (emotie-fiziologie-comportament)

Atelier 9 (3 februarie)

 • Integrarea Umbrei (acceptarea de sine si iubirea neconditionata)

 • Meditatie

Atelier 10 (10 februarie)

 • Descoperirea unor directii de dezvoltare si evolutie

 • Meditatie

 

Va astept cu drag,

Sonia Vrincianu, PhD

Programul este format din 10 ateliere cu o durata de 3 ore fiecare.

Numarul de locuri este limitat la 12.

Costurile sunt de 150 lei /atelier. Plata se va face la sfarsitul fiecarui atelier.

Intalnirile vor avea loc saptamanal, in zilele de marti, intre orele 18 - 21.

Prima intalnire va avea loc in data de 28 octombrie.

Rezervarea unui loc este conditionata de plata unui avans de 100 lei.

Plata se face la sediul centrului sau in contul RO14INGB0000999904430746.

Programari: 0744.487.260

sau mail:

contact@psihologiecuantica.ro