Unde ne gasesti
B-dul. Gheorghe Sincai Nr. 13, Bucuresti
Fa o programare
Online (+4) 0773 711 746
Programari Telefon
10:00 - 18:00

Ce spun clientii

Ce spun clientii

Autenticitate

Nu o sa impodobesc acest comentariu cu metafore si cuvinte dulci . O sa spun doar ca Mihaela imi inspira incredere si prin profesionalismul de care da dovada imi intareste si mai mult increderea in ea si in capacitatile ei . Dupa fiecare sedinta simt o usurare si un aer proaspat in jurul meu . Nu in ultimul rand am ramas placut surprins sa pot discita cu ea orice si indiferent de noanta subiectului sa aiba un raspuns care imi deschide ochii . Si bineinteles nu se pune problema sa nu fie punctuala sau sa nu fie deschisa la schimbari in legatura cu programarea . Mie mi se potriveste perfect si sunt multumit .

Adaugat de: Adrian M.

sedinte

pe de-o parte mi-a dat si cateva sfaturi bune si ii multumesc pe aceasta cale ca mi-a fost alaturi intr-un moment greu,dar am renuntat la colaborarea cu ea dupa 2 sedinte pt ca se afunda prea mult in sfera religioasa,daca vroiam sa il caut pe dumnezeu ma duceam la biserica nu la psiholog. ( sunt baiatul cu fobia,frica de inaltime,cazut de la etaj etc) am trecut peste si fara ajutorul lui Dumnezeu

Adaugat de: adrian

Recomandare

Un om dedicat și empatic! Te ghidează atât de natural să îți oferi singur răspunsurile, încât asta o face cea mai bună alegere pentru oricine dorește să se cunoască mai bine și să acorde atenție dezvoltării personale.

Adaugat de: S.O.

Recomandare

Nu am avut nici cea mai mică idee despre ce mă așteaptă, însă chiar dacă aș fi avut așteptări, Mihaela Ionescu le-ar fi întrecut pe toate. Voi reveni cu drag și vă recomand tuturor o astfel de ședință! În urmă ședinței am fost mai încrezătoare și toate lucrurile aveau o rezolvare. Mulțumesc pentru răbdare și sfaturi.

Adaugat de: M.G.

Recomandare

Mihaela Ionescu, în primul rând, vreau să îți mulțumesc pentru modul în care ai gândit aceasta ședință de dezvoltare personală. Am primit informații foarte utile pe care deja le pun în practică printr-un exercițiu care pe cât este de simplu, pe atâta este de util. Mulțumesc pentru sfaturile tale și te recomand cu încredere.

Adaugat de: O.C.

Recomandare

Motivul pentru care am decis să fac o schimbare în viața mea este pentru că am avut o consultație de dezvoltare personală cu Mihaela Ionescu.Deși am toate cunoștințele necesare în astrologie și eu la rândul meu am nevoie de sprijinul și îndrumarea unui specialist. O recomand cu căldură tuturor personelor care doresc să facă o astfel de consultație pentru că vezi lucrurile din alt punct de vedere. Eu vedeam totul subiectiv pe când ea este obiectivă. Eu spuneam că nu am timp de nimic, iar ea m-a ajutat să văd că de fapt am timp pentru tot ceea ce vreau să fac,dar nu îl folosesc într-un mod constructiv . Iar acum încep să aplic asta în viața mea.

Adaugat de: M.C.

Recomandare

Ședința cu Mihaela m-a ajutat să realizez de fapt ce este cel mai important pentru mine în viața mea . Și acum sunt impresionată cum a reușit să mă facă să înțeleg că eu de fapt evitam să denumesc ceea ce îmi doresc în viață mea cu adevărat.

Adaugat de: M.M.

Calea cea mai buna pentru vindecarea creierului și a sufletului

Când m-am decis sa merg la psiholog, am făcut-o pentru ca simteam ca am nevoie de cineva care sa ma asculte, sa ma înțeleagă și sa ma îndrume, fără sa ma simt oarecum judecată. Am căutat un terapeut online, iar Mihaela mi a inspirat încredere, calm și empatie (chiar din imaginea cu ea și descrierea de pe platforma). După 7 ședințe simt ca am făcut pași mari in drumul meu spre a ma cunoaște și spre a-mi da mie o șansa sa ma încred in mine și in ceea ce pot face! M-a ajutat sa înțeleg cum funcționez și ce m-ar face să văd lucrurile bune din viața mea. Merg cu drag la fiecare ședința de terapie pentru ca știu ca voi pleca de acolo încărcată cu energia buna de care am nevoie. O recomand cu drag și cu cea mai mare încredere!

Adaugat de: Diana C

Empatie si profesionalism

De cand m-am hotarat sa merg la psihoterapie, am inceput sa caut persoana potrivita pentru mine. Circumstantele m-au ghidat intr-un mod fericit si am ajuns sa o cunosc pe Mihaela, care acum reprezinta unul dintre stalpii echilibrului meu. Cand am ajuns prima oara sa vorbim, mi-a spus ca ea nu vrea sa ma ajute sa scap de minusurile mele, ci vrea sa imi arate cum pot sa fac minusurile sa lucreze in favoarea mea. Am primit cele mai echilibrate sfaturi si m-a ajutat sa descopar mult mai multe despre sinele meu. Uneori, durata sedinta e insesizabila si ai impresia ca ai ajuns de 5 minite, cand iti dai seama ca, de fapt, ati vorbit deja timp de 50 de minute. Am plecat de la sedintele noastre atat cu o stare de liniste interioara, si cat si stari contemplative, pe care le-am tratat drept “teme pentru acasa”, aspect ce s-a dovedit mai mult decat benefic, dat fiind faptul ca Mihaela ma ajuta sa imi deznod unele emotii pe care nici nu eram constienta ca le experimentam, pana sa contemplez asupra lor. O recomand cu toata increderea si nadajduiesc ca va putea sa aduca o schimbare benefica in viata oricarui om care i se va adresa cu inima deschisa.

Adaugat de: Andra N

Experienta mea

Înainte de prima ședință nu știam la ce să mă aștept și îmi făceam griji: “am ales oare terapeutul potrivit?” După prima ședință am știut clar răspunsul: “cu siguranță am ales corect.” Cu căldură și deschidere Mihaela m-a făcut să mă simt înțeles. Am găsit în ea o persoană care vorbește pe limba mea, care înțelege și empatizează cu greutățile prin care trec. Mai mult, m-a ajutat să înțeleg și eu, la rândul meu, mai bine lucrurile prin care treceam, tiparele mele de gândire și stilul meu de gestionare a emoțiilor. Cu fiecare conversație Mihaela mi-a inspirat încredere, m-a motivat și m-a ghidat în eforturile mele de a produce schimbările pe care doream să le văd la mine și în viața mea. Fiecare ședință a inclus cel puțin câte un moment în care am exclamat “ahaa…” după întrebările Mihaelei, care m-au ajutat să caut răspunsuri și să îmi înțeleg propriile tipare emoționale și de comportament. În fiecare ședință am găsit echilibrul de care aveam nevoie între concentrare intensă, reflecție, spațiu pentru a-mi exprima emoțiile, dar și umor și momente care să mă inspire și să-mi aducă aminte că în final totul va fi bine. Ea m-a ajutat să mă gândesc la anumite aspecte din viața mea și să abordez situația din unghiuri pe care nu le-aș fi descoperit singur. Mai mult, exercițiile pe care mi-a recomandat să le încerc între ședințe au făcut acest process de descoperire și schimbare să continue cu aceeași vitalitate și înafara cabinetului. Deși procesul terapeutic presupune un efort din partea clientului, am plecat de la fiecare ședință simțindu-mă revigorat și cu speranța reînnoită că îmi pot recăpăta echilibrul de care am nevoie. Mulțumesc Mihaela!

Adaugat de: Silviu C.

Adauga testimonial