Unde ne gasesti
B-dul. Gheorghe Sincai Nr. 13, Bucuresti
Fa o programare
Online (+4) 0773 711 746
Programari Telefon
10:00 - 18:00

Ce spun clientii

Ce spun clientii

Daruire si profesionalism

Am cunoscut-o pe Roxana cu 14 ani in urma, ca trainer, la un curs de initiere in Qigong. Din primul moment mi-a placut felul ei de a fi, modul cum explica, cu multa daruire si profesionalism. Mai tarziu, cand am aflat ca lucreaza si ca psihoterapeut, am simtit ca este persoana potrivita in fata careia imi pot deschide sufletul. Am avut o perioada de viata foarte grea, perioada in care m-am simtit sustinuta neconditionat de ea. Daca ar fi sa o descriu printr-un cuvant, acesta este "iubire". Prin ceea ce am primit de la ea, am experimentat momente de conexiune cu mine si cu ceilalti...este dificil de pus in cuvinte... Ii multumesc din inima, si ii doresc succes in continuare pe calea vietii!

Adaugat de: Cristina Dima

O lumina în intunericul zilelor noastre!

Roxana este un om minunat, un suflet cald și generos, o lumina în intunericul zilelor noastre. Ea m-a ajutat sa ma redescopar, sa aflu cine sunt eu cu adevarat. Sunt multe multe de spus….a avut un rol foarte important in viata mea si datorita ei am devenit un alt om. In prezent ma consider o mama si o sotie mai buna. Pentru aceasta, si multe altele ii multumesc, si o recomand cu bucurie!

Adaugat de: Lorina

Recomand cu caldura!

Un om deosebit care iti ajunge la suflet si un psiholog exceptional. Recomand cu caldura!

Adaugat de: Emil

MULTUMESC

O buna profesionista care stie sa puna suflet in tot ceea ce face. O persoana și un psihoterapeut extraordinar. Si pentru profesionist si pentru om, un "MULTUMESC" din suflet!!!

Adaugat de: Laura

Descoperire si redescoperire

Am ajuns la Viorica intr-o perioada destul de ciudata din viata mea, cand nu intelegeam de ce sunt intr-un anumit fel, de ce ma comport uneori cum nu-mi doresc, de ce sunt mereu nelinistit, etc. Dupa o lupta interesanta cu mine, am reusit, datorita Vioricai, sa imi dau seama de ceea ce este important in viata mea, sa pun o ordine logica dar si emotionala in aceste lucruri, cat si de rolul fenomenal pe care subconstientul il are in ceea ce ne face pe noi sa fim oameni. Multumesc Viorica pentru tot ajutorul acordat si pentru ghidajul in descoperirea esentei mele ca om. Nu mai imi este teama sa ma redescopar daca va fi din nou nevoie in viitor si iti multumesc ca acum pot tine capul sus cand merg pe strada.

Adaugat de: Bogdan

Viorica - maestra endorfinelor

Am ajuns sa discut cu Viorica in urma disperarii care m-a cuprins datorita primelor atacuri de panica din viata meagenerate de un sindrom vertiginos complicat cu tensiune arteriala mare, foto si fono fobie. Fiind o persoana obisnuita sa detina controlul imi era foarte greu sa trec peste episoade afundandu-ma in tristete, neputinta si furie. Cu atat mai mult cu cat trebuia sa fac 3 RMNuri si nu reuseam. Dupa prima sedinta am simtit ca am curaj, ca revin la mine cea puternica si inteleapta. Pas cu pas ma ajuta sa fiu mai blanda cu mine, sa ma accept, sa imi acord atentie, sa imi accept si sa lucrez cu emotiile mele si cel mai important SA MA IUBESC! Iar ieri, am reusit sa fac unul din cele 3 RMNuri iar vocea si tehnicile lucrate cu Viorica pentru a reusi au rasunat tare pentru mine si m-au ajutat. Pentru mine Viorica este in prezent furnizorul meu saptamanal de endorfine deoarece dupa fiecare sedinta imi vine sa zburd de fericire iar zambetul imi acopera din nou fata. Si efectul dureaza zile in sir. Iti multumesc Viorica pentru ENDORFINE si progres.

Adaugat de: Cristina Muresan

Multumesc!

Am lucrat cu Denise un an, iar viata mea s-a schimbat fundamental si ireversibil. Calitatea vietii mele a crescut semnificativ intr-un timp scurt, unde progresul s-a simtit inca de la prima sedinta, in asa fel incat in fiecare saptamana nu doar identificam, dar si rezolvam, probleme pe care fara Denise nu le-as fi observat. Cea mai mare calitate din punct de vedere profesional a ei este abilitatea de a te face sa-ti oferi singur raspunsul la intrebari. Denise poate ajuta nu doar in vindecarea traumelor complexe, dar si a problemelor cotidiane ca hartuirea in cadrul social, renuntatul la fumat samd. Denise este pasul de neocolit in drumul catre noi.

Adaugat de: Claudia

Mulțumesc, Denise !

Când am venit pentru prima data la Denise deja eram intr-o stare destul de debusolata si pierduta în viata mea și pot spune ca pentru o perioada Denise a fost singura persoana unde ma puteam confesa si în care nu ma simțeam judecata ci din contra ascultata. Am avut din prima chiar din inainte de a o cunoaște încrederea ca noi vom putea colabora si instinctul nu m-a înșelat. Denise are răbdare , te asculta, este prompta si te lasa sa asimilezi si sa descoperi lucrurile în ritmul tău. Nu te judeca, nu te cearta ci iti oferă îndrumarea necesara ca sa te descoperi singura. Iti oferă timp si spațiu si este acolo pentru tine atunci când ai nevoie de îndrumare. Cu orice chestie ai veni Denise nu o sa te judece si nici nu o sa te facă sa te simți ca ceva e in neregula cu tine ci din contra te va ajuta sa te accepți asa cum ești și iti va explica orice te neliniștește. Deci multumesc Denise pentru atat pentru psihoterapeutul care ești cant si pentru omul cu principii din spate psihologului!

Adaugat de: Roxana

Omul care face artă din Psihologie

Dacă ai putea să simți sentimentul de încredere și înțelegere într-un singur om, dacă ai putea contopi psihoterapia cu prietenia într-o singură figură, aceasta ar fi Camelia. Pentru vârsta de 21 de ani este foarte important să faci consiliere cu un om care știe să se plieze pe nevoile și experiențele tale, care nu te tratează ca pe un „tânăr necopt la minte”, ci chiar îți oferă tot sprijinul și toate resursele necesare în drumul anevoios către dezvoltarea personală. O recomand pentru dedicarea depusă în munca sa, pentru empatia, căldura și deschiderea de care dă dovadă în fața oricărui context și pentru profesionalismul, flexibilitatea actului de consiliere dus la perfecțiune într-o manieră cât mai autentică.

Adaugat de: Diana Maria R.

Calda, empatica, un foarte bun profesionist

Camelia iti castiga fara efort increderea, te asculta cu multa rabdare, te calauzeste spre a intelege, descoperi, schimba sau accepta si te ajuta sa vezi lucrurile in mod rational si pozitiv.

Adaugat de: Carmen

Adauga testimonial