Unde ne gasesti
Sediu Tineretului - Timpuri Noi
B-dul. Gheorghe Sincai Nr. 13, Bucuresti
Sediu Piata Victoriei Locatie noua
Str. Buzesti Nr. 61, Bucuresti
Fa o programare
Online  (+4) 0773 711 746
*Programari telefonice: 9:00 - 17:00

Ce spun clientii

Ce spun clientii

Mulțumesc

Dana Abagiu este omul și doctorul căruia trebuie sa ii mulțumesc pentru claritatea, liniștea și lumina căpătate în decursul ședințelor noastre. Multumesc

Adaugat de: Daniela

Un psihoterapeut asa cum toti ar trebui sa fie

Am ajuns la Mihaela la recomandarea unei prietene care imi vorbea cu atata ardoare despre psihoterapeuta ei de fiecare data cand ne intalneam incat am simtit ca aceasta ar fi o persoana fix pe sufletul meu care m-ar putea intelege si ajuta si pe mine si asa a fost! Am lucrat cateva luni cu Mihaela si am reusit sa imi rezolv o problema veche, care ma apasa de cativa ani, motiv pentru care nu pot sa simt altceva decat pura recunostinta fata de ea. Mihaela este pasionata de ceea ce face, isi doreste sa ofere servicii de calitate si cred ca entuziasmul ei pentru domeniul de activitate ales este un factor foarte important care se vede in sedintele de terapie. Cel mai mult mi-a placut la ea ca este autentica, aspect pe care eu il apreciez foarte mult la o persoana. Totodata, este deschisa, orientata spre client, punctuala, mereu prezenta trup si suflet in tot ce se intampla in terapie, dedicata si cel mai important - simte efectiv omul. Poate ca se poate spune ca are chiar un talet, o inclinatie adevarata pentru ceea ce face, ceea ce nu au toti psihoterapeutii. Sedintele cu ea sunt o pura placere. O recomand cu tarie!

Adaugat de: Jeanina

Am simtit ca sunt ascultata, vazuta si validata.

Am simtit ca sunt ascultata, vazuta si validata. Cu firea ei calda, prietenoasa si deschisa, Stela mi-a ghidat pasii catre o cunoastere de sine mai profunda. De la fiecare sedinta am iesit cu cate un insight si simtindu-ma mai bine decat la inceput. Cred ca Stela este printre putinii oameni care si-au gasit menirea; ea o urmeaza, o traieste cu totul si nu pot decat sa-i multumesc pentru toata sustinerea si dedicarea de-a lungul timpului.

Adaugat de: Adelina

Multe multumiri!

Imi aduc aminte cand am pasit prima data in cabinetul de psihologie avand mari emotii si cum m-a intampinat o persoana atat de calda si empatica, incat m-am simtit imediat in locul potrivit si am inceput sa vorbesc liber. Conexiunea magica avuta cu doamna psiholog stiu ca m-a ajutat in procesul meu de vindecare emotionala. Multe multumiri!

Adaugat de: Cristina

Progrese vizibile

Am facut psihoterapie si inainte, fara rezultate notabile pentru mine. Intalnirea cu Laura m-a ajutat sa-mi lamuresc chestiuni care isi puneau amprenta calitatii vietii. Este fara discutie un om dedicat, cu o reala pasiune pentru ceea ce face si care reuseste sa empatizeze. Cu siguranta voi continua sedintele, imi sunt de un real folos.

Adaugat de: Damian Anfile

Drumul meu către maturitate

Cu Laura am început procesul de psihoterapie într-un moment dificil din viața mea, iar faptul că a trebuit să o iau de la zero, în condițiile în care intrerupsesem brusc terapia cu altcineva au făcut lucrurile și mai provocatoare. Cu toate acestea, am reușit cu ajutorul ei să-mi clarific ce anume am dorit să schimb la mine, care au fost mai exact problemele cu care mă confruntam, să procesez toate emoțiile pe care le aveam legate de ele și per ansamblu, am reușit să fiu cu adevărat mai matur. Îi mulțumesc Laurei pentru răbdarea, profesionalismul și deschiderea pe care le-a avut față de mine și nu în ultimul rând, pentru faptul că m-a tratat de-a lungul întregului proces cum foarte puțini oameni au făcut-o cu mine până acum: ca pe un adult.

Adaugat de: Anonim

Înțelegere, comunicare deschisa, colaborare

După ședințele de consiliere avute cu Laura, am observat schimbări pozitive în atitudinea mea. Am fost întotdeauna înțeleasă,

Adaugat de: Lel

Cea mai buna decizie pe care am luat-o pentru mine!

Profesionalism, dedicare si empatie- sunt cuvintele care îmi vin în minte când ma gândesc la ultimele 10 luni de când o cunosc pe Laura. Aveam o perioada destul de dificila în ceea ce privește gestionarea stresului, atât pe plan personal cât si profesional. Laura a setat un spațiu sigur, calm si prietenos în care sa pot sa ma redescopăr si sa imi găsesc resursele necesare. Ii mulțumesc pentru tot ajutorul si susținerea, si o recomand tuturor care încep călătoria către mental health.

Adaugat de: Cristiana-Madalina

Excelenta colaborare

Excelenta colaborare. De când am început sa lucrăm, lucrurile au devenit mai clare pentru mine și fac pași spre o viata mai buna. Ma bucur foarte mult ca am cunoscut o pe Laura și cu siguranță vom continua împreună pe acest drum spre vindecare. Îți mulțumesc Laura. Ești o persoana minunata.

Adaugat de: Anonim

Un om pe care te poți baza

Copilul meu adolescent ajunsese sa spună ca nu are sens sa trăiască. Dana a reușit sa ii aducă o perspectiva noua si sa îl facă sa se deschidă. Cu profesionalism, căldură și înțelegere Danei ne-a ajutat sa depășim un moment de cumpănă din viața noastră. Multumesc din suflet, Dana!

Adaugat de: Ioana

Adauga testimonial