Unde ne gasesti
Sediu Tineretului - Timpuri Noi
B-dul. Gheorghe Sincai Nr. 13, Bucuresti
Sediu Piata Victoriei
Str. Buzesti Nr. 61, Bucuresti
Fa o programare
Online 
*Programari telefonice: 9:00 - 17:00

Ce spun clientii

Ce spun clientii

Încredere

Uneori destinul funcționează pe cai nebănuite. Nu știu care sunt criteriile prin care să alegi psihologul, omul față de care să îți explorezi temerile și traumele și față de care să fii vulnerabil, dar eu simt că am făcut alegerea potrivită. Am ales-o pe Mihaela într-un moment dificil și prezența ei m-a inspirat să mă redescopăr. Mihaela mi-a fost ghid în acest labirint și a identificat mereu metodele care au funcționat pentru mine. Faptul că mereu mi-a oferit o recomandare de lectură a fost ideal pentru mine și m-a ajutat enorm.

Adaugat de: Andreea S.

Îți mulțumesc mult, Dana!

In primul rând îți mulțumesc pentru ca m ai ținut de mână când am avut nevoie, apoi pentru ca mi ai reamintit cât de mult imi place sa râd, apoi pentru ca am gasit recunoștință in tot ceea ce se intampla in jurul meu. Si mie mi a fost dor de tine!

Adaugat de: Mădălina

Mulțumesc, Dana!

Pe parcursul sedintelor cu Dana m-am simtit în siguranta si auzita, apreciez suportul emotional dincolo de cuvinte. Ma ajuta sa imi rezolv problemele in plan personal cat si sa ma dezvolt in plan profesional. Pentru mine, Dana este un psihoterapeut calm, empatic, receptiv, cu simtul umorului care imi inspira speranta si liniste.

Adaugat de: Mara

Mulțumesc, Dana!

Pe parcursul sedintelor cu Dana m-am simtit în siguranta si auzita, apreciez suportul emotional dincolo de cuvinte. Ma ajuta sa imi rezolv problemele in plan personal cat si sa ma dezvolt in plan profesional. Pentru mine, Dana este un psihoterapeut calm, empatic, receptiv, cu simtul umorului care imi inspira speranta si liniste.

Adaugat de: Mara

Multumesc!

Sedintele cu Dana m-au ajutat sa imi pun toate gandurile si ideile in ordine, intr-o perioada in care simteam ca nu stiu in ce directie sa o iau. M-a ajutat sa imi rezolv problemele pe plan personal cat si sa ma dezvolt pe plan profesional. A fost foarte usor sa ma deschid si sa imi prezint problemele in fata ei.Datorita ei, sunt mult mai calm, colectat si increzator in ce imi pregateste viitorul.

Adaugat de: Stefan

Recomand!!!

In prima faza am vrut sa merg la alt psihoterapeut dar mi-am schimbat parerea pe ultima suta. Ca de fiecare data am luat o decizie foarte buna. Andreea este un psihoterapeut foarte cald care te face sa te simti confortabil si deschis. Este fix terapeutul pe care ai vrea sa il gasesti datorita filmelor Hollywoodiene. O recomand cu mare drag!!!

Adaugat de: Mirel

Consiliere in carieră

Am avut o experiență excelentă cu Dana. Informațiile pe care le-am primit au fost extrem de valoroase și precise. Mulțumesc pentru sprijinul oferit!

Adaugat de: Andrei

Profesionalism, caldura…o placere de fiecare data

Mihaela este psihoterapeut dedicat, care te face sa te simți in largul tău, dar in același timp te scoate din zona de confort. Întrebările și ghidarea ei mi au deschis drumul spre vindecare si acceptare. A știu când sa fie blândă și când sa mi pună întrebările inconfortabile. Ma ajuta sa ma iubesc mai mult, sa ma cunosc mai bine. M a făcut sa înțeleg ce tipare am, si cum sa lupt cu cu ele. Pe scurt, Mihaela este o zâna buna, care te ajuta sa te ridici, te face om.

Adaugat de: Laura Ș.

O persoana drăguță!:)

Domnișoara e foarte drăguță și amabilă. Când vorbesc cu ea, mă simt ușor și în siguranță. O persoană foarte plăcută!<3

Adaugat de: Bicer Andriana

Multumesc, Irina!

Recomand cu tot dragul un om minunat, cald, natural, care stie sa aduca o raza de lumina, de speranta, de bine acolo unde crezi ca nu mai poate fi nimic bun... Eleganta in prezenta si exprimare, fina si totodata exacta in abordare, Irina te va ajuta sa gasesti echilibrul si raspunsul multor intrebari! Multumesc mult!

Adaugat de: Dana

Adauga testimonial