Unde ne gasesti
B-dul. Gheorghe Sincai Nr. 13, Bucuresti
Fa o programare
Online (+4) 0773 711 746
Programari Telefon
10:00 - 18:00

Ce spun clientii

Ce spun clientii

Mulțumesc, Denise !

Când am venit pentru prima data la Denise deja eram intr-o stare destul de debusolata si pierduta în viata mea și pot spune ca pentru o perioada Denise a fost singura persoana unde ma puteam confesa si în care nu ma simțeam judecata ci din contra ascultata. Am avut din prima chiar din inainte de a o cunoaște încrederea ca noi vom putea colabora si instinctul nu m-a înșelat. Denise are răbdare , te asculta, este prompta si te lasa sa asimilezi si sa descoperi lucrurile în ritmul tău. Nu te judeca, nu te cearta ci iti oferă îndrumarea necesara ca sa te descoperi singura. Iti oferă timp si spațiu si este acolo pentru tine atunci când ai nevoie de îndrumare. Cu orice chestie ai veni Denise nu o sa te judece si nici nu o sa te facă sa te simți ca ceva e in neregula cu tine ci din contra te va ajuta sa te accepți asa cum ești și iti va explica orice te neliniștește. Deci multumesc Denise pentru atat pentru psihoterapeutul care ești cant si pentru omul cu principii din spate psihologului!

Adaugat de: Roxana

Omul care face artă din Psihologie

Dacă ai putea să simți sentimentul de încredere și înțelegere într-un singur om, dacă ai putea contopi psihoterapia cu prietenia într-o singură figură, aceasta ar fi Camelia. Pentru vârsta de 21 de ani este foarte important să faci consiliere cu un om care știe să se plieze pe nevoile și experiențele tale, care nu te tratează ca pe un „tânăr necopt la minte”, ci chiar îți oferă tot sprijinul și toate resursele necesare în drumul anevoios către dezvoltarea personală. O recomand pentru dedicarea depusă în munca sa, pentru empatia, căldura și deschiderea de care dă dovadă în fața oricărui context și pentru profesionalismul, flexibilitatea actului de consiliere dus la perfecțiune într-o manieră cât mai autentică.

Adaugat de: Diana Maria R.

Calda, empatica, un foarte bun profesionist

Camelia iti castiga fara efort increderea, te asculta cu multa rabdare, te calauzeste spre a intelege, descoperi, schimba sau accepta si te ajuta sa vezi lucrurile in mod rational si pozitiv.

Adaugat de: Carmen

Recomand, cu drag!

Camelia înțelege și are răbdare cu tinerii. Pe mine m-a ajutat să mă cunosc și să mă înțeleg mai bine, să-i accept mai ușor pe ceilalți, să găsesc singură soluții la problemele cu care mă confrunt. De când am început să merg la consiliere, am mai multă încredere în mine, curajul să vorbesc despre ce simt și ce gândesc și pot să fac alegeri conștiente. O recomand pe Camelia pentru felul ei de a fi, pentru profesionalism și răbdarea pe care o are, pentru susținere și interesul pe care îl acordă celui cu care lucrează.

Adaugat de: Eva Maria T.

Psihologul potrivit

O persoana atenta, cu care rezonez foarte bine. Este foarte important sa simti ca esti pe aceeasi lungime de unda cu psihologul cu care lucrezi, iar sentimentul meu a fost fix acesta chiar de la inceput. Este o persoana foarte dedicata, cu adevarat implicata in ceea ce face si creeaza contextul potrivit pt a te deschide si a evolua.

Adaugat de: Mada

Un om si un psiholog de excepție

Am simtit-o ca pe o prietena, nu doar ca pe un psiholog, ceea ce m-a ajutat sa ma deschid mai repede si sa am incredere. E o persoană empatica, flexibilă, deschisă, motiv pentru care am simtit un sprijin constant din direcția dumneaei.

Adaugat de: M. Gabriela

O persoana calda, in care ai incredere, cu care poti comunica usor si care te calauzeste pe tot parcursul calatoriei tale de a te descoperi.

O persoana calda, in care ai incredere, cu care poti comunica usor si care te calauzeste pe tot parcursul calatoriei tale de a te descoperi.

Adaugat de: Alina Barbulescu

O persoana excepțională si o adevărată profesionistă

M-am simtit foarte bine in timpul sedintelor si chiar cred ca am inceput sa-mi rezolv multe probleme.

Adaugat de: Rarea

Recunostinta

Cand mi-am facut prima programare la Mihaela nu stiam exact ce fel de psiholog caut sau ce-mi doresc de la terapie; simteam deja de ceva timp ca am nevoie de ajutor, insa ajunsesem in punctul in care imi era clar ca nu ma mai descurc singura. As putea spune ca am ales-o intuitiv, dar de fapt a fost energia ei buna ce a trecut dincolo de ecran. Cu fiecare sedinta imi mai raspund la cate o intrebare, mai elucidez cate un mister despre mine, mai gasesc cate o solutie si plec de la intalnirile noastre extrem de usurata si bine dispusa. Stim amandoua ca mai avem ceva de lucru la mine, dar e cert ca am evoluat mult in ultimele 8 luni (de cand colaboram), iar asta i se datoreaza. O recomand cu caldura oricui cauta un psihoterapeut deschis, jovial, ce te poate trata ca pe un prieten insa respectand limitele sanatoase ale relatiei client-psihoterapeut, profesionist si foarte implicat de fiecare data. Eu imi multumesc zilnic ca am decis sa colaboram.

Adaugat de: Patricia

Autenticitate

Nu o sa impodobesc acest comentariu cu metafore si cuvinte dulci . O sa spun doar ca Mihaela imi inspira incredere si prin profesionalismul de care da dovada imi intareste si mai mult increderea in ea si in capacitatile ei . Dupa fiecare sedinta simt o usurare si un aer proaspat in jurul meu . Nu in ultimul rand am ramas placut surprins sa pot discita cu ea orice si indiferent de noanta subiectului sa aiba un raspuns care imi deschide ochii . Si bineinteles nu se pune problema sa nu fie punctuala sau sa nu fie deschisa la schimbari in legatura cu programarea . Mie mi se potriveste perfect si sunt multumit .

Adaugat de: Adrian M.

Adauga testimonial