Unde ne gasesti
Sediu Tineretului - Timpuri Noi
B-dul. Gheorghe Sincai Nr. 13, Bucuresti
Sediu Piata Victoriei
Str. Buzesti Nr. 61, Bucuresti
Fa o programare
Online 
*Programari telefonice: 9:00 - 17:00

Ce spun clientii

Ce spun clientii

Profesionalism, caldura…o placere de fiecare data

Mihaela este psihoterapeut dedicat, care te face sa te simți in largul tău, dar in același timp te scoate din zona de confort. Întrebările și ghidarea ei mi au deschis drumul spre vindecare si acceptare. A știu când sa fie blândă și când sa mi pună întrebările inconfortabile. Ma ajuta sa ma iubesc mai mult, sa ma cunosc mai bine. M a făcut sa înțeleg ce tipare am, si cum sa lupt cu cu ele. Pe scurt, Mihaela este o zâna buna, care te ajuta sa te ridici, te face om.

Adaugat de: Laura Ș.

O persoana drăguță!:)

Domnișoara e foarte drăguță și amabilă. Când vorbesc cu ea, mă simt ușor și în siguranță. O persoană foarte plăcută!<3

Adaugat de: Bicer Andriana

Multumesc, Irina!

Recomand cu tot dragul un om minunat, cald, natural, care stie sa aduca o raza de lumina, de speranta, de bine acolo unde crezi ca nu mai poate fi nimic bun... Eleganta in prezenta si exprimare, fina si totodata exacta in abordare, Irina te va ajuta sa gasesti echilibrul si raspunsul multor intrebari! Multumesc mult!

Adaugat de: Dana

Multumesc, Irina!

Recomand cu tot dragul un om minunat, cald, natural, care stie sa aduca o raza de lumina, de speranta, de bine acolo unde crezi ca nu mai poate fi nimic bun... Eleganta in prezenta si exprimare, fina si totodata exacta in avordare, Irina te va ajuta sa gasesti echilibrul si raspunsul multor intrebari! Multumesc mult!

Adaugat de: Dana

recomand din toata inima

Am fost în terapie la Raluca Predescu aproape 2 ani și am avut parte de o transformare reală. A fost o decizie ințeleaptă. Ca terapeut, a fost blândă și empatică, nu m-am simțit niciodată judecată și a fost lângă mine în momentele grele. A crezut și pentru mine la început, atunci când nu vedeam posibilitatea unui drum cu lumină la capătul lui. Am simțit că îmi poate asculta durerea și să o conțină. Drumul cunoașterii de sine nu este ușor, dar este eliberator. O recomand pe Raluca din toată inima tuturor celor care vor să se privească pe sine cu curaj și să schimbe ceea ce nu îi ajută.

Adaugat de: Ana B.

Radu

Multumesc Irinei pt profesionalismul de care da dovada, o persoana foarte calda si apropiata, mi-a dat multa speranta si o noua viziune a lucrurilor ceea ce m-a impis sa cresc si sa imi ating obiectivele propuse. M-ai surprins cu modul de lucru si implicarea ta. Multumesc mult

Adaugat de: Dan

Recunostinta

Firea ei calda a reusit sa ma faca sa ma deschid privind blocajele mele emotionale, constant am simtit autenticitate si blandete atat in cuvintele ei cat si in privire. Cu siguranta un psiholog profesionist pe care l-as recomanda zambind. Prezenta ei in calea mea reprezinta un instrument foarte util privind vindecarea personala, astfel nu pot decat sa fiu vesnic recunoscator pentru un asa suflet.

Adaugat de: Cătă

Iuliana un terapeut modern

Experienta mea din timpul sesiunilor cu Iuliana a fost si este una naturala in care am reusit sa ma deschid si sa impartasesc experientele mele fara retineri. Apreciez bagajul mare de cunostinte pe care il are si continua ei dezvoltare in acest domeniu. Ca si terapeut Iuliana este calma si sigura pe felul in care trebuie sa conduca sesiunea, ceea ce m-a ajutat pe mine sa-mi constientizez motivele reale/ascunse si sa initiez procesul de vindecare/transformare. Impreuna am lucrat pe situatii mai complexe si mai putin complexe si pas cu pas am descoperit calea si resursele necesare pentru a le depasi. O recomand cu toata increderea pe Iuliana.

Adaugat de: Cristina

Recomand

Experienta cu Iuliana a fost una dintre cele mai placute din viata mea. Deschiderea, bucuria si placerea ei de a lucra cu oamenii m-au determinat sa stabilesc o relatie terapeutica cu rezultate reale.

Adaugat de: Georgiana

Recomandare din partea Mihaelei

O recomand din tot sufletul pe Iuliana. Este un profesionist care isi iubeste mult profesia si este foarte dedicata. Are o minte foarte agera si a reusit sa ma faca sa constientizez lucruri pe care le impachetasem de 20 de ani. A adus in viata mea o schimbare la care nu gandeam. O recomand cu cea mai mare caldura!!

Adaugat de: Mihaela

Adauga testimonial