Unde ne gasesti
Sediu Tineretului - Timpuri Noi
B-dul. Gheorghe Sincai Nr. 13, Bucuresti
Sediu Piata Victoriei Locatie noua
Str. Buzesti Nr. 61, Bucuresti
Fa o programare
Online  (+4) 0773 711 746
*Programari telefonice: 9:00 - 17:00

Ce spun clientii

Ce spun clientii

Multumiri!

Multumesc, Dana, pentru tona de rabdare si de empatie de care ai dat dovada pe parcursul intalnirilor noastre. M-ai facut in timp sa ma deschid, sa ma conectez mai mult cu emotiile mele si sa invat sa stau cu ele, oricat de inconfortabil ar fi uneori. Alaturi de tine, am reusit sa-mi inteleg mai bine trecutul, sa descifrez mai usor cine sunt astazi si sa ajung in punctul in care mi-am dorit mereu sa fiu – implinita si impacata, bine eu cu mine. Am ajuns in cele din urma la echilibrul pe care mi-l doream si iti multumesc inca o data ca m-ai insotit pe acest drum care nu a fost deloc usor.

Adaugat de: Nicoleta

Iti multumesc din suflet pentru tot, Cami!

Am colaborat cu Cami pe parcursul a mai multor ani si m-a ajutat sa traversez mai multe perioade foarte dificile. Este un om cald, calm si empatic care m-a ascultat si m-a ghidat sa ma inteleg si sa am incredere in mine ca pot depasi provocarile cu care ma confruntam. O recomand cu drag si incurajez pe oricine sa mearga la terapie - poate fi acea minune pe care atunci cand e greu, inevitabil, toti ne-o dorim.

Adaugat de: Madalina

Multumesc, Dana!

Intalnirea mea cu Dana a fost memorabila. Pentru mine este omul potrivit care m-a insotit in calatoria mea pentru a depasi un moment foarte delicat. Ce iti doresti intr-o situatie dificila in care singur nu iti regasesti echilibrul? Sa o ai alaturi pe Dana. O persoana cu experienta profesionala si personala, deopotriva, care te ajuta sa redescoperi capacitatea ta de a te reface si de a intelege situatiile....asa cum sunt. Datorita metodelor ei, eu astazi stiu cum sa gasesc bucurie si motivatie in tot ce fac in viata personala si in viata profesionala si inca invat. Multumesc mult, Dana!

Adaugat de: Cristina

Un om cald

Daca si tu ai nevoie de un om cald, care te intelege , care incearca sa iti dea soluții ,un om care pune intrebarile potrivite care sa te faca sa te descoperi atunci Dana e persoana potrivita. Caldura, empatia, emoția , apropierea si profesionalismul ei o fac o oglindă buna in care te poti vedea exact asa cum esti. O recomand cu caldura! Cu drag, Ana!

Adaugat de: Ana

Mulțumesc, Dana!

O recomand cu drag pe Dana pentru profesionalismul ei și pentru abordarea caldă și deschisă cu care te poate ghida în călătoria ta. Dana, prin înțelegere, ascultare și încurajare m-a ajutat să obțin claritate și să am încredere în mine. Cu ajutorul ei, am reușit să îmi răspund la multe întrebări și să conștientizez potențialul meu. De asemenea, apreciez mult la Dana integritatea ei și pasiunea pentru ceea ce face precum și respectul pe care îl manifestă față de cei din jur: clienți, colegi, colaboratori.

Adaugat de: Vasi

Mulțumiri!

Dana mereu a dat dovată de empatie, răbdare, perseverență și de atenție la detalii. Lucrează asumat, știe cum să susțină un client prin modul de a pune întrebările potrivite. Cu drag o recomand pe Dana, dacă și voi aveți nevoie de un specialist cu aceste calități!

Adaugat de: Alexandra

Mandache

Denisa are o maturitate si un har pentru aceasta meserie. Un om dedicat care cu multa compasiune reuseste sa te scoata din cele mai grele perioade. Ii sunt recunoscatoare pentru orele dedicate cu doi ani in urma care m-au ajutat sa iau cele mai bune decizii in acel moment.

Adaugat de: Magda

Psihoterapie cu Denisa

Intr-un moment greu al vieții, am strigat după ajutor și Denisa a știut exact ce și cum trebuie să activeze, astfel încât să pot singura sa imi găsesc răspunsurile, sa găsesc soluții si mai ales sa vreau să fac toate astea. Am reușit, cu ajutorul ei, nu numai sa ma regăsesc si să imi trag puterea de a mi schimba viata, dar si de a rezolva situații de viata ce trenau de ani intregi (m-am impacat cu mătușa mea, după mulți ani, am reconstruit, cu grija, amândouă, o relație bazata pe multa iubire și înțelepciune). Mulțumesc, Denisa!

Adaugat de: Cristina

Recomand cu drag

Steliana imbina cu iscusinta empatia cu tehnici eficiente, potrivite nevoilor clientului. Abordarea ei a fost una foarte practica si in acelasi timp am simtit interes, intelegere. Am primit idei si exercitii extrem de utile pentru rezolvarea situațiilor aduse in discuție. Cel mai mult apreciez crearea mediului de siguranta psihologica, in care te simti ascultat si acceptat neconditionat. Recomand cu drag!

Adaugat de: Liliana

Un profesionist si un om pe care ma bucur ca l-am intalnit si lucram impreuna

Sedintele cu Andreea ma ajuta sa descopar si sa depasesc cu profesionalism obstacole in dezvoltarea carierei. Am inceput aceste sedinte in momentul in care am vrut o schimbare, dar ma simteam blocata si simteam nevoia un feedback din exterior, obiectiv. Cu rabdare si compasiune, Andreea m-a ajutat sa iau totul pas cu pas, de la CV, la interactiunea cu persoane de la recrutare, la interviuri. Am descoperit o alta perspectiva asupra interviurilor: experienta unui interviu altfel - nu ca o evaluare/examen. Andreea m-a indrumat sa ma focusez pe pozitiv, pe experienta, pe evolutia mea. Sedintele cu ea ma ajuta sa recadrez situatii de la job intr-o maniera sanatoasa si constienta, ma ajuta sa pun limite sanatos intr un mediu profesional, si cel mai important, sa iau responsabilitatea asupra carierei mele. Sunt recunoscatoare ca am cunoscut-o si ca este alaturi de mine in aceasta calatorie. Multumesc, Andreea!

Adaugat de: Ana M.

Adauga testimonial