Unde ne gasesti
Sediu Tineretului - Timpuri Noi
B-dul. Gheorghe Sincai Nr. 13, Bucuresti
Sediu Piata Victoriei Locatie noua
Str. Buzesti Nr. 61, Bucuresti
Fa o programare
Online  (+4) 0773 711 746
*Programari telefonice: 9:00 - 17:00

Ce spun clientii

Ce spun clientii

Multumesc

Am apelat la doamna Corina Oteanu de mai multe ori in ultimii ani, cu probleme din cele mai diverse (episoade depresive, framantari legate de cariera, stari de anxietate). Astfel, in cadrul terapiei, am reusit sa discut probleme despre care nu mai vorbisem pana atunci deoarece stima de sine scazuta ma impiedica. Dincolo de partea profesionala, am perceput-o ca pe o persoana sufletista, generoasa si cu simt al umorului. Va multumesc pentru ajutorul si sustinerea acordate constant in acea perioada!

Adaugat de: Bogdan Micu

Apreciere

Rabdarea,blandetea,empatia si atmosfera de incredere pe care o creeaza m-au cucerit de la prima intalnire iar colaborarea noastra a adus roade.O recomand cu caldura pe d-na psiholog .

Adaugat de: Doina

Popescu

Am fost cu teama si cu o usoara reticenta, dar teama si reticenta a disparut in primele minute dupa ce am cunoscut-o pe dna pshiholog.Cu tact mi-a invins teama si reticenta.O recomand cu caldura pe dna Corina Oteanu, pentru tactul si profesionalismul dansei.

Adaugat de: Laura

Recomand cu incredere!

Eram in cel mai de jos punct al vietii mele de pana acum, pana la prima sedinta cu Roxana. Dupa acea sedinta, am inceput sa percep totul diferit, in sfarsit a aparut luminita de la capatul tunelului. Recomand cu incredere!

Adaugat de: Marius D.

Terapie cu blandete, vulnerabilitate si acceptare

Am început să lucrez cu Mihaela într-un moment în care mă simțeam dezorientată și pierdută. Am avut atât de multe așteptări de la aceste ședințe, încât o vreme m-am temut că voi fi dezamăgită dacă lucrurile nu vor ieși așa cum mă așteptam. Lucrând cu Mihaela m-am simțit ascultată, acceptată și înțeleasă. Apoi ghidată, am înțeles că nu există o rețetă, o pastilă sau un interval de timp dat care să ajute refacerea. Vindecarea este un proces îndelung, în care trebuie să fii prezent, asumat și care depinde doar de tine.Terapeutul este doar ghid și însoțitor. Vindecătorul ești chiar tu dacă te lași ghidat, dacă înveți să te asculți, să te înțelegi și dacă ai alături ghidul potrivit pentru tine. Nu este un proces ușor. Continui terapia și în acest moment, dar acum mă iubesc mai mult, mă accept mai mult, sunt mai blândă cu mine, privesc oamenii și lumea cu mai multă înțelegere. Este nevoie de un om care să te privească cu blândețe, să te ajute să înțelegi ce vezi înăuntrul tău, să te ajute să-ți descoperi vulnerabilitatea fără să te simți rușinat, să îți arate drumul fără să te simți judecat, să te ajute să găsești soluții fără să-și asume meritele, să te facă să celebrezi fiecare reușită pe drumul descoperirii de sine. Pentru mine, acest om este Mihaela.

Adaugat de: Ana M.C.

Cu caldura recomand, cu caldura esti intampinat

La Denise am fost primit cu caldura, rabdare, intelegere si o vorba buna. A fost prima si singura optiune si pot sa spun sincer ca am nimerit la fix, am rezonat de la bun inceput si a fost o placere fiecare vizita. Ne-am cunoscut cand universul meu se prabusea in jurul meu si Denise m-a ajutat sa vad ca "dracul nu e chiar atat de negru" precum credem cateodata, mi-a expus situatia dintr-o alta perspectiva ca sa inteleg ca un zid daramat nu inseamna neaparat doar distrugere, ci si schimbare. Din experienta mea cu Denise am doar cuvinte de lauda si ii multumesc pentru tot.

Adaugat de: Tony

Recomand cu drag

Am venit la Denise Intr un moment greu al vieții mele, in care aveam nevoie să mă regăsesc, sa știu să gestioneze anumite situații dificile, dar și să relaționez Intr un mod benefic cu oamenii din jurul meu. Nu numai că m a ajutat să obțin toate cele menționate, însă a fost o adevărată plăcere să vorbesc cu ea, empatia și bunătatea fiind vizibile încă de la prima ședință. Recomand cu drag!

Adaugat de: Anca

_____

Am venit la terapie pentru ca ma simteam pierdut in viata si fiecare moment nefavorabil era destul sa ma arunce intr-o stare de disperare din care mi se parea imposibil de iesit. Dupa un an de terapie cu Denise am învățat cum sa fac deciziile care duc la o calitate mai buna a vietii, cum sa ma raportez la cei din jur si la mine si cum sa trec peste momentele grele. Denise a dat dovadă de profesionalism si empatie si pentru mine a fost persoana potrivita la momentul potrivit.

Adaugat de: _____

O persoana placuta

Am facut doar doua sedinte, insa a fost suficient sa realizez ca este o persoana placuta si cu un vibe bun. Imi place stilul sau de abordare si abia astept urmatoarea intalnire.

Adaugat de: Remus

Recomand cu mare drag!

De cand am cunoscut-o, din primul moment mi-a placut de Roxana. Este o persoana vesela care emana o energie pozitiva si calda. Ii plac oamenii si stie cum sa te faca sa te simti confortabil in cabinetul ei. Nu te va judeca niciodata, ci te va ajuta exact cat si unde ai nevoie. O persoana cu mintea libera de prejudecati. O recomand cu mare drag!

Adaugat de: Daniela V.

Adauga testimonial