Unde ne gasesti
Sediu Tineretului - Timpuri Noi
B-dul. Gheorghe Sincai Nr. 13, Bucuresti
Sediu Piata Victoriei Locatie noua
Str. Buzesti Nr. 61, Bucuresti
Fa o programare
Online  (+4) 0773 711 746
*Programari telefonice: 9:00 - 17:00

Ce spun clientii

Ce spun clientii

Incredere si sustinere

Ii multumesc dnei Corina Oteanu pentru sustinerea,caldura si increderea acordate intr-o perioda grea ,cu multe incercari .Dupa o pauza de cateva luni voi reveni cu drag in atmosfera de caldura si incredere care mi-a lipsit.

Adaugat de: Mirela

Recomandare

Ajunsesem intr-un impas in casnicie, chiar daca nu ne lipsea absolut nimic… Simteam un mare gol.. nici eu, nici sotul nu ne doream copii.Dar totusi nu puneam pe seama aceasta golul nostru.. ne placea luxul. Am zis sa incercam un psiholog. Asa am ajuns la dna psiholog Corina Oteanu, mai intai eu. Apoi a venit si sotul; am aflat ce ne impiedica sa ne dorim copii. Amandoua familiile noastre avusesera pierderi de copii la varste mici, cu mari suferinte. Asa am inteles ce se intampla si cu noi.Acum avem un copil si urmeaza al doilea in curand. Doamna psiholog ne ajuta sa ne dam seama de tot ce ne tulbura din cand in cand. Putem spune ca e psihologul familiei. Recomandam!

Adaugat de: Cristina

Incredere si multumire

Am ezitat o lunga perioada de timp sa imi destainui cele mai intime ganduri cuiva Acum pot spune ca feeling-ul nu m-a inselat cand am gasit-o pe doamna psiholog Corina Oteanu. M-a ajutat sa-mi descalcesc multe neintelegeri stranse de-a lungul anilor...cu familia am inceput sa fiu mai toleranta , la serviciu am inteles ca rabufnirile colegilor sau ale sefilor nu au legatura cu mine de cele mai multe ori si astfel nu mai simt vinovata degeaba... si cel mai important lucru pe care l-am obtinut a fost ca am scapat de sentimentul de vinovatie in general, care am inteles plina de mirare, dupa o lunga investigare a radacinilor mele familiale precum si ale sotului meu,ca veneau din alte generatii!!! A fost fascinant sa aflu cum niste intamplari din urma cu generatii,au avut efect dupa decenii in viata mea si m-au tulburat. Acum ma simt ca si cum m-am dezbracat de o haina grea si demodata! Ma simt usoata si libera, ma simt bine in pielea mea. Recomand cu caldura pe doamna psiholog Corina Oteanu

Adaugat de: Maria

Provocare

Multumesc Dnei Oteanu pentru rabdarea,bunatatea si profesionalismul ei.Un psiholog pe care il recomand cu caldura.O persoana care m a provocat sa ies din zona de confort si care mi a dat incredere in momente grele.M a facut sa constientizez de unde au izvorul unele probleme ale mele si m a ajutat sa devin barbatul care sunt azi.

Adaugat de: Doru

Mulțumire

Sunt deja câțiva ani de când, din când în când, în câte un “nod” al vieții, cer și obțin sprijinul necesar, îmi clarific blocajele cu ajutorul doamnei psiholog Corina Oțeanu. Pot spune că este o relație pe viață! E foarte important să știi că există cineva la care să apelezi cu încredere, ori de câte ori situațiile grele apar.

Adaugat de: Robert

Mulțumire

Sunt deja câțiva ani de când, din când în când, în câte un “nod” al vieții, cer și obțin sprijinul necesar, îmi clarific blocajele cu ajutorul doamnei psiholog Corina Oțeanu. Pot spune că este o relație pe viață! E foarte important să știi că există cineva la care să apelezi cu încredere, ori de câte ori situațiile grele apar.

Adaugat de: Robert

Multumesc

Am apelat la doamna Corina Oteanu de mai multe ori in ultimii ani, cu probleme din cele mai diverse (episoade depresive, framantari legate de cariera, stari de anxietate). Astfel, in cadrul terapiei, am reusit sa discut probleme despre care nu mai vorbisem pana atunci deoarece stima de sine scazuta ma impiedica. Dincolo de partea profesionala, am perceput-o ca pe o persoana sufletista, generoasa si cu simt al umorului. Va multumesc pentru ajutorul si sustinerea acordate constant in acea perioada!

Adaugat de: Bogdan Micu

Apreciere

Rabdarea,blandetea,empatia si atmosfera de incredere pe care o creeaza m-au cucerit de la prima intalnire iar colaborarea noastra a adus roade.O recomand cu caldura pe d-na psiholog .

Adaugat de: Doina

Popescu

Am fost cu teama si cu o usoara reticenta, dar teama si reticenta a disparut in primele minute dupa ce am cunoscut-o pe dna pshiholog.Cu tact mi-a invins teama si reticenta.O recomand cu caldura pe dna Corina Oteanu, pentru tactul si profesionalismul dansei.

Adaugat de: Laura

Recomand cu incredere!

Eram in cel mai de jos punct al vietii mele de pana acum, pana la prima sedinta cu Roxana. Dupa acea sedinta, am inceput sa percep totul diferit, in sfarsit a aparut luminita de la capatul tunelului. Recomand cu incredere!

Adaugat de: Marius D.

Adauga testimonial