Unde ne gasesti
Sediu Tineretului - Timpuri Noi
B-dul. Gheorghe Sincai Nr. 13, Bucuresti
Sediu Piata Victoriei
Str. Buzesti Nr. 61, Bucuresti
Fa o programare
Online 
*Programari telefonice: 9:00 - 17:00

Ce spun clientii

Ce spun clientii

Înțelegere, comunicare deschisa, colaborare

După ședințele de consiliere avute cu Laura, am observat schimbări pozitive în atitudinea mea. Am fost întotdeauna înțeleasă,

Adaugat de: Lel

Cea mai buna decizie pe care am luat-o pentru mine!

Profesionalism, dedicare si empatie- sunt cuvintele care îmi vin în minte când ma gândesc la ultimele 10 luni de când o cunosc pe Laura. Aveam o perioada destul de dificila în ceea ce privește gestionarea stresului, atât pe plan personal cât si profesional. Laura a setat un spațiu sigur, calm si prietenos în care sa pot sa ma redescopăr si sa imi găsesc resursele necesare. Ii mulțumesc pentru tot ajutorul si susținerea, si o recomand tuturor care încep călătoria către mental health.

Adaugat de: Cristiana-Madalina

Excelenta colaborare

Excelenta colaborare. De când am început sa lucrăm, lucrurile au devenit mai clare pentru mine și fac pași spre o viata mai buna. Ma bucur foarte mult ca am cunoscut o pe Laura și cu siguranță vom continua împreună pe acest drum spre vindecare. Îți mulțumesc Laura. Ești o persoana minunata.

Adaugat de: Anonim

Un om pe care te poți baza

Copilul meu adolescent ajunsese sa spună ca nu are sens sa trăiască. Dana a reușit sa ii aducă o perspectiva noua si sa îl facă sa se deschidă. Cu profesionalism, căldură și înțelegere Danei ne-a ajutat sa depășim un moment de cumpănă din viața noastră. Multumesc din suflet, Dana!

Adaugat de: Ioana

Multumiri!

Multumesc, Dana, pentru tona de rabdare si de empatie de care ai dat dovada pe parcursul intalnirilor noastre. M-ai facut in timp sa ma deschid, sa ma conectez mai mult cu emotiile mele si sa invat sa stau cu ele, oricat de inconfortabil ar fi uneori. Alaturi de tine, am reusit sa-mi inteleg mai bine trecutul, sa descifrez mai usor cine sunt astazi si sa ajung in punctul in care mi-am dorit mereu sa fiu – implinita si impacata, bine eu cu mine. Am ajuns in cele din urma la echilibrul pe care mi-l doream si iti multumesc inca o data ca m-ai insotit pe acest drum care nu a fost deloc usor.

Adaugat de: Nicoleta

Iti multumesc din suflet pentru tot, Cami!

Am colaborat cu Cami pe parcursul a mai multor ani si m-a ajutat sa traversez mai multe perioade foarte dificile. Este un om cald, calm si empatic care m-a ascultat si m-a ghidat sa ma inteleg si sa am incredere in mine ca pot depasi provocarile cu care ma confruntam. O recomand cu drag si incurajez pe oricine sa mearga la terapie - poate fi acea minune pe care atunci cand e greu, inevitabil, toti ne-o dorim.

Adaugat de: Madalina

Multumesc, Dana!

Intalnirea mea cu Dana a fost memorabila. Pentru mine este omul potrivit care m-a insotit in calatoria mea pentru a depasi un moment foarte delicat. Ce iti doresti intr-o situatie dificila in care singur nu iti regasesti echilibrul? Sa o ai alaturi pe Dana. O persoana cu experienta profesionala si personala, deopotriva, care te ajuta sa redescoperi capacitatea ta de a te reface si de a intelege situatiile....asa cum sunt. Datorita metodelor ei, eu astazi stiu cum sa gasesc bucurie si motivatie in tot ce fac in viata personala si in viata profesionala si inca invat. Multumesc mult, Dana!

Adaugat de: Cristina

Un om cald

Daca si tu ai nevoie de un om cald, care te intelege , care incearca sa iti dea soluții ,un om care pune intrebarile potrivite care sa te faca sa te descoperi atunci Dana e persoana potrivita. Caldura, empatia, emoția , apropierea si profesionalismul ei o fac o oglindă buna in care te poti vedea exact asa cum esti. O recomand cu caldura! Cu drag, Ana!

Adaugat de: Ana

Mulțumesc, Dana!

O recomand cu drag pe Dana pentru profesionalismul ei și pentru abordarea caldă și deschisă cu care te poate ghida în călătoria ta. Dana, prin înțelegere, ascultare și încurajare m-a ajutat să obțin claritate și să am încredere în mine. Cu ajutorul ei, am reușit să îmi răspund la multe întrebări și să conștientizez potențialul meu. De asemenea, apreciez mult la Dana integritatea ei și pasiunea pentru ceea ce face precum și respectul pe care îl manifestă față de cei din jur: clienți, colegi, colaboratori.

Adaugat de: Vasi

Mulțumiri!

Dana mereu a dat dovată de empatie, răbdare, perseverență și de atenție la detalii. Lucrează asumat, știe cum să susțină un client prin modul de a pune întrebările potrivite. Cu drag o recomand pe Dana, dacă și voi aveți nevoie de un specialist cu aceste calități!

Adaugat de: Alexandra

Adauga testimonial