Unde ne gasesti
Sediu Tineretului - Timpuri Noi
B-dul. Gheorghe Sincai Nr. 13, Bucuresti
Sediu Piata Victoriei Locatie noua
Str. Buzesti Nr. 61, Bucuresti
Fa o programare
Online  (+4) 0773 711 746
*Programari telefonice: 9:00 - 17:00

Despre noi

Despre noi

Suntem un grup de psihoterapeuti experimentati, care integreaza in procesul terapeutic o serie de tehnici, metode si exercitii inspirate din descoperirile stiintifice din fizica cuantica, ce sustin potentialul nelimitat al constiintei. Noile directii de abordare psihoterapeutice au efecte imediate si masurabile.

De ce Psihologie Cuantica ?

Integrarea principiilor fizicii cuantice in psihologie determina aparitia unei noi paradigme de intelegere a realitatii psihice. Sunt depasite limitele unanim acceptate in prezent si se trece de la o viziune liniara, cauza-efect la una in care totul este interconectat. Omul nu mai este vazut in separare, ca o victima a celorlalti, a societatii, a lipsei de sansa. El este capabil sa-si influenteze traiectoria vietii prin schimbarea determinata de ganduri si de constientizarea modului de a trai.

Ideea acestei abordari nu este de a crea alte modele la care oamenii sa adere ci de a oferi tehnici, metode si exercitii simple care stimuleaza noi experiente, in asa fel incat constiinta fiecaruia sa se extinda.

Majoritatea formelor de psihoterapie incearca sa creeze o credinta mai buna si sa o inlature pe cea veche, problematica. Abordarea cuantica a psihoterapiei creeaza nivele de intelegere care conduc la experimentarea interconexiunii. Din pozitia Observatorului este experimentat un context mai larg, care depaseste limitele obisnuite ale interventiilor prin integrarea si resemnificarea traumei. In momentul in care devii Observatorul propriei minti, a propriilor programe te afli in spatele tuturor partilor, traumelor, fatetelor personalitatii. Experienta constiintei cuantice nu este despre a integra ceva, ci despre a recunoaste si experimenta unitatea sau interconexiunea tuturor partilor. Este spatiul in care tu devii fundalul neschimbator, iar problemele emotionale si existentiale sunt vazute ca prim planul mereu schimbator in care poti sa intervii si sa alegi.

Astfel, ragasesti puterea interioara si devii programatorul intregii tale vieti. Experientele prin care ai trecut nu mai sunt bune sau rele, ci doar momente de invatare necesare constiintei pentru a evolua si a se extinde.