Unde ne gasesti
Sediu Tineretului - Timpuri Noi
B-dul. Gheorghe Sincai Nr. 13, Bucuresti
Sediu Piata Victoriei
Str. Buzesti Nr. 61, Bucuresti
Fa o programare
Online 
*Programari telefonice: 9:00 - 17:00

Ce spun clientii

Ce spun clientii

Un psihoterapeut care îți redă încrederea

Am intrat în terapie cu îndoieli, cu teama că am ajuns la un alt psihoterapeut cu care nu voi rezona și că nu mă va putea ajuta. Însă de la prima ședință de terapie am simțit că sunt, în sfârșit, în locul potrivit, cu psihoterapeutul potrivit. Luiza cu firescul, naturalețea și profesionalismul ei m-a ajutat să mă uit în mine (și la ceilalți) fără teamă, să descopăr cine sunt, ce pot și m-a "contaminat" cu încrederea ei. M-a ajutat să mă cunosc, să mă înțeleg, să mă accept și să extind și în afara mea înțelegerea și acceptarea dobândite. Fără ședințele de terapie cu ea aș fi rămas blocat în propria victimizare, aș fi continuat să fiu o persoană furioasă care îi învinovățește pe alții pentru ceea ce i se întâmplă, care nu se uită niciodată înspre sine și nu își asumă responsabilitatea acțiunilor sale. Mulțumesc pentru tot, Luiza!

Adaugat de: Mihai

Și psihoerapeuții sunt oameni

Luiza are un suflet cu muulte culori gata să ofere câte vrei la fiecare ședință în funcție de nevoia ta. Este empatică, simpatică, puternică și transmite o energie incredibilă. Am trecut prin multe în timpul terapiei, și a avut un rol foarte important în viața mea. Ma ajutat să mă cunosc mai bine, să mă dezvolt personal, să fiu conștientă De ce pot și ce vreau. Mulțumesc din suflet pentru ceea ce ești, ca psihoterapeut dar și ca om!

Adaugat de: Emanuela

Atentie, empatie si intelegere

Luiza este psihoterapeuta care s-a pliat pe nevoile mele cu atentie, empatie si intelegere si care m-a ajutat sa obtin claritatea de care aveam nevoie in ceea ce priveste propria persoana si experientele care mi-au produs traume. Ii multumesc pentru toata sustinerea si ghidarea pe care mi le-a oferit in cele mai delicate momente ale vietii mele.

Adaugat de: Cristian

Recomandare

Recomand cu caldura pe dna psiholog Corina Oteanu oricui are vreo problema mai simpla sau mai grava…M a ajutat sa descopăr de unde vin problemele mele și în același timp sa le conștientizez și cu ajutorul ședințelor de terapie sa le depășesc și viata sa și reia cursul normal.Multumesc dna psiholog Corina Oteanu și ori de câte ori voi avea nevoie voi reveni cu drag în cabinetul dvs. Totul pare mai simplu de depasit cand gasesti specialistul potrivit!

Adaugat de: Mariana T

Incredere si sustinere

Ii multumesc dnei Corina Oteanu pentru sustinerea,caldura si increderea acordate intr-o perioda grea ,cu multe incercari .Dupa o pauza de cateva luni voi reveni cu drag in atmosfera de caldura si incredere care mi-a lipsit.

Adaugat de: Mirela

Recomandare

Ajunsesem intr-un impas in casnicie, chiar daca nu ne lipsea absolut nimic… Simteam un mare gol.. nici eu, nici sotul nu ne doream copii.Dar totusi nu puneam pe seama aceasta golul nostru.. ne placea luxul. Am zis sa incercam un psiholog. Asa am ajuns la dna psiholog Corina Oteanu, mai intai eu. Apoi a venit si sotul; am aflat ce ne impiedica sa ne dorim copii. Amandoua familiile noastre avusesera pierderi de copii la varste mici, cu mari suferinte. Asa am inteles ce se intampla si cu noi.Acum avem un copil si urmeaza al doilea in curand. Doamna psiholog ne ajuta sa ne dam seama de tot ce ne tulbura din cand in cand. Putem spune ca e psihologul familiei. Recomandam!

Adaugat de: Cristina

Incredere si multumire

Am ezitat o lunga perioada de timp sa imi destainui cele mai intime ganduri cuiva Acum pot spune ca feeling-ul nu m-a inselat cand am gasit-o pe doamna psiholog Corina Oteanu. M-a ajutat sa-mi descalcesc multe neintelegeri stranse de-a lungul anilor...cu familia am inceput sa fiu mai toleranta , la serviciu am inteles ca rabufnirile colegilor sau ale sefilor nu au legatura cu mine de cele mai multe ori si astfel nu mai simt vinovata degeaba... si cel mai important lucru pe care l-am obtinut a fost ca am scapat de sentimentul de vinovatie in general, care am inteles plina de mirare, dupa o lunga investigare a radacinilor mele familiale precum si ale sotului meu,ca veneau din alte generatii!!! A fost fascinant sa aflu cum niste intamplari din urma cu generatii,au avut efect dupa decenii in viata mea si m-au tulburat. Acum ma simt ca si cum m-am dezbracat de o haina grea si demodata! Ma simt usoata si libera, ma simt bine in pielea mea. Recomand cu caldura pe doamna psiholog Corina Oteanu

Adaugat de: Maria

Provocare

Multumesc Dnei Oteanu pentru rabdarea,bunatatea si profesionalismul ei.Un psiholog pe care il recomand cu caldura.O persoana care m a provocat sa ies din zona de confort si care mi a dat incredere in momente grele.M a facut sa constientizez de unde au izvorul unele probleme ale mele si m a ajutat sa devin barbatul care sunt azi.

Adaugat de: Doru

Mulțumire

Sunt deja câțiva ani de când, din când în când, în câte un “nod” al vieții, cer și obțin sprijinul necesar, îmi clarific blocajele cu ajutorul doamnei psiholog Corina Oțeanu. Pot spune că este o relație pe viață! E foarte important să știi că există cineva la care să apelezi cu încredere, ori de câte ori situațiile grele apar.

Adaugat de: Robert

Mulțumire

Sunt deja câțiva ani de când, din când în când, în câte un “nod” al vieții, cer și obțin sprijinul necesar, îmi clarific blocajele cu ajutorul doamnei psiholog Corina Oțeanu. Pot spune că este o relație pe viață! E foarte important să știi că există cineva la care să apelezi cu încredere, ori de câte ori situațiile grele apar.

Adaugat de: Robert

Adauga testimonial