Unde ne gasesti
Sediu Tineretului - Timpuri Noi
B-dul. Gheorghe Sincai Nr. 13, Bucuresti
Sediu Piata Victoriei Locatie noua
Str. Buzesti Nr. 61, Bucuresti
Fa o programare
Online  (+4) 0773 711 746
*Programari telefonice: 9:00 - 17:00

Ce spun clientii

Ce spun clientii

Multumesc pentru indrumare si sprijin

Mergand la terapie la Andreea am reusit sa ma cunosc mai bine, sa imi inteleg tiparele comportamentale, sa imi creez o viata asa cum mi-o doresc, m-a ajutat sa parcurg drumul catre un sine autentic si armonios.

Adaugat de: Sonia N.

Incepand de la a fi om la psihoterapeut excelent

Daca ai putea sa simti sentimentul de incredere si intelegere intr-un singur om, daca ai putea combina psihoterapia cu prietenia intr-un singur om, acesta este Bogdan, cald, cu simtul umorului, te asculta cu multa rabdare, te calauzeste spre a te intelege, sa te descoperi si te ajuta sa vezi lucrurile in mod rational si pozitiv. Multumesc Bogdan!

Adaugat de: Anna

Una dintre cele mai frumoase experiente din viata mea

Terapia cu Raluca a fost unul dintre cele mai bune lucruri care mi s-au intamplat pana acum. Ma aflam intr-un moment al vietii mele cand simteam ca imi fuge pamantul de sub picioare si ca nu pot face nimic in legatura cu asta. Am intrat in cabinetul Ralucai tematoare, cu o multime de ganduri si frici care nu imi dadeau pace. Mi se parea ca totul in jurul meu e mare si impunator iar eu mica si vulnerabila. Aveam de mai bine de doi ani dureri articulare insuportabile care nu isi gaseau cauza medicala. Am pornit impreuna intr-o calatorie in care ea avea sa imi fie cel mai bun camarad si indrumator. A fost un amalgam de emotii si trairi. Am lucrat mult, dar pot spune ca am reusit sa imi regasesc echilibrul. Durerile articulare au disparut ( aici le-am aflat si cauza), increderea mea in mine a crescut mult, iar fricile au devenit din ce in ce mai mici. Am putut lasa in spate toate greutatile pe care le purtam cu mine oriunde ma aflam si am reusit sa privesc cu incredere catre viitor. O recomand pe Raluca atat pentru profesionalismul ei cat si pentru caldura si rabdarea de care da dovada. In urma acestei experiente am descoperit un foarte bun terapeut si o prietena de incredere. Multumesc!

Adaugat de: Iulia

Un psihoterapeut minunat

Calm, sensibil si dedicat, cu o memorie incredibila. Felul lui empatic si totodata obiectiv prin care abordeaza lucrurile, impreuna cu vocea blanda, au facut spatiul din cabinet sa fie cel mai safe loc pentru mine, locul unde m-am deschis fara sa ma simt vreun moment judecata. Nivelul de incredere pe care am ajuns sa il am in Bogdan ne-a ajutat sa formam o conexiune profunda, autentica, asa cum nu am avut cu altcineva. M-a ajutat sa ma vad mai clar, sa ma cunosc, sa cresc, sa ma accept, sa realizez ca nu sunt “defecta”, ca merit sa fiu iubita in special de mine.

Adaugat de: Cristina

Un terapeut care te vede si te aude cu adevarat

Ani de zile am evitat terapia din teama de a nu da peste un terapeut "stereotipic", care sa imi spuna ce si cum dupa o reteta pe care o repeta tuturor. Mihaela este exact opusul. Este deschisa si se adapteaza pe caracterul meu in asa fel incat sedintele sunt confortabile si eficiente. Ghideaza usor sedintele si subiectele fara sa ma faca sa ma simt "urmarita". Si imi da incredere ca pot evolua si iesi din orice situatie. O recomand fara sa stau pe ganduri. Mai ales celor care vor cu adevarat sa se dezvolte si sa evolueze printr-o terapie cu rezultate pe viata.

Adaugat de: Patricia

A curiosity that turned to habit

In the beginning I was just curious. I mean, there's nothing wrong with me. So I went.. and kept an open heart, knowing from tv shows and other people, that there's a process to all this. It won't change anything by magic, by tomorrow morning. It's been a few months now, one session a week. And I found out so much about myself, especially the difference between why I thought I do certain things.. and why I actually do them. Mihaela manages, somehow, to really.. really listen. She hears what you were really saying, past the stuff you were actually speaking. Talking with someone like this, helps precisely because sometimes.. it is not enough to tell yourself some things. You need to hear them from someone else. She's a highly qualified professional and so patient. Also very kind and seems she is always working on herself. Which I strive to do myself. Now I have some of the tools needed. I think that's the beauty of all this. You slowly learn to deal with things yourself. Takes some time though. In the beginning I was just curious. And now.. I see the value in doing all this.

Adaugat de: Catalin Podariu

Daruire si profesionalism

Am cunoscut-o pe Roxana cu 14 ani in urma, ca trainer, la un curs de initiere in Qigong. Din primul moment mi-a placut felul ei de a fi, modul cum explica, cu multa daruire si profesionalism. Mai tarziu, cand am aflat ca lucreaza si ca psihoterapeut, am simtit ca este persoana potrivita in fata careia imi pot deschide sufletul. Am avut o perioada de viata foarte grea, perioada in care m-am simtit sustinuta neconditionat de ea. Daca ar fi sa o descriu printr-un cuvant, acesta este "iubire". Prin ceea ce am primit de la ea, am experimentat momente de conexiune cu mine si cu ceilalti...este dificil de pus in cuvinte... Ii multumesc din inima, si ii doresc succes in continuare pe calea vietii!

Adaugat de: Cristina Dima

O lumina în intunericul zilelor noastre!

Roxana este un om minunat, un suflet cald și generos, o lumina în intunericul zilelor noastre. Ea m-a ajutat sa ma redescopar, sa aflu cine sunt eu cu adevarat. Sunt multe multe de spus….a avut un rol foarte important in viata mea si datorita ei am devenit un alt om. In prezent ma consider o mama si o sotie mai buna. Pentru aceasta, si multe altele ii multumesc, si o recomand cu bucurie!

Adaugat de: Lorina

Recomand cu caldura!

Un om deosebit care iti ajunge la suflet si un psiholog exceptional. Recomand cu caldura!

Adaugat de: Emil

MULTUMESC

O buna profesionista care stie sa puna suflet in tot ceea ce face. O persoana și un psihoterapeut extraordinar. Si pentru profesionist si pentru om, un "MULTUMESC" din suflet!!!

Adaugat de: Laura

Adauga testimonial