Unde ne gasesti
Sediu Tineretului - Timpuri Noi
B-dul. Gheorghe Sincai Nr. 13, Bucuresti
Sediu Piata Victoriei Locatie noua
Str. Buzesti Nr. 61, Bucuresti
Fa o programare
Online  (+4) 0773 711 746
*Programari telefonice: 9:00 - 17:00

Ce spun clientii

Ce spun clientii

Un terapeut splendid

Alaturi de Mihaela am reusit sa trec printr-un moment foarte greu al vietii. Nu considerasem niciodata terapia pana la acel moment, iar in momentul cand am inceput prima sedinta si am spus tot ceea ce s-a intamplat (vorbit continuu, fara sa respir) am simtit ca cineva chiar m-a ascultat cap coada si a luat totul pe rand intr-un mod foarte profesional. Cu fiecare sedinta am inceput sa ma simt mai bine si mai bine, ulterior incepand sa vindec traume de care nici nu stiam provenite din evenimente de mult uitate. M-am simtit tratat profesional, terapia a decurs intotdeauna fluid, iar Mihaela a simtit mereu in mine anumite chestii pe care eu nu le-as fi rostit niciodata. Nu am reusit niciodata sa fiu deschis cu nimeni cum am reusit cu ea. Ofera un sentiment de incredere si de siguranta inca de la prima vedere. Am fost ajutat sa regasesc puterile din interiorul meu pentru a lua niste decizii grele ca mai apoi sa ajung sa petrec cel mai bun moment al vietii mele. Pe urma terapiei, m-am simtit liber, increzator si plin de viata, un sentiment incredibil pe care cu totii trebuie sa-l experimentam. M-a ajutat sa ma iubesc mai mult, sa ma consider mai mult si sa fiu mai bun in viata de zi cu zi. M-a ajutat sa ma maturizez si sa merg mai departe cu viata mea in sus. Am adorat si voi adora in continuare terapia alaturi de ea, consider ca este printre cele mai bune decizii pe care le-am luat. Indiferent de cum ma duc spre cabinet, mereu ies impacat si fericit. Un psihoterapeut de nota 10 pe care l-am adus in discutie mereu cand am recomandat cuiva terapia.

Adaugat de: Stefan Logofeteanu

Om profesionist

Stela este un om profesionist cu care am rezonat de la prima întâlnire. O primă întâlnire care, deși a fost virtuală, am simțit-o emoționantă și benefică deopotrivă. Stela are o blândețe aparte, pe care o transmite prin toți porii ei. De un an fac terapie cu ea și rezultatele nu au întârziat să apară. Cu ajutorul ei am învățat să fiu mai blândă cu mine, să îmi accept trecutul și să trăiesc mai mult în prezent. Datorită ei îmi accesez, acum, mult mai ușor curajul de a acționa. O recomand din tot sufletul, tuturor oamenilor doritori să fie bine cu ei și cu cei din jurul lor. Numai bine!

Adaugat de: Alina

lucrul cu sinele și reziliența

După un timp semnificativ în terapie cu Sonia, am ajuns să înțeleg niște aspecte și lucruri despre care nu aveam absolut habar că le voi înțelege și simți sau credeam a fi o utopie. Să am încredere în cineva a fost și, uneori, încă mai este cel mai mai mare obstacol al meu. Am descoperit răni cu destul impact asupra felului meu de a trăi cu mine, de care nu eram conștientă că stau acolo latent și că mănâncă din mine. S-au dezvăluit prin multe, multe coșmaruri. Un aspect care mi-a dat curaj, la un moment dat, să plonjez cu hotarare în a-mi înțelege sinele rănit și cotloanele ascunse a fost că fricile și toate sunt ale mele, nu ale altcuiva, adică e doar întâlnirea mea cu mine însămi, și că trebuie să fie mai puțin înspăimântător. Un alt lucru care m-a surprins a fost sa vad ca în spatele fiecărei neputinte pe care o simțeam imensă sau de nepătruns a fost, de fapt, puterea mea, simțind ca am devenit apoi mai rezilienta sau puternica. Ca și cum ar fi cele două fațetele ale aceleoași monezi. Dacă un lucru mă speria teribil in urma cu ceva timp, când l-am confruntat am simțit că am prins rezilienta și că situațiile similare le-am putut gestiona mai bine. Ultimul an de terapie, cel putin, a fost foarte greu emoțional, mi-a luat luni de zile sa înțeleg că ce se intampla era al meu, tot credeam că inventez emoțiile, starile, plansul si coșmarurile și atacurile de panica. A fost absolut vital și încă este, să comunic Soniei tot ce am simțit în relatia noastra terapeutică, acel transfer, pentru că am descoperit multe răni și despre tiparul meu de atașament, și cum primesc și ofer în relații. Am avut și încă am rezistente foarte puternice și mecanisme de apărare de unde nu simțeam mai nimic legat de mine, acum observ că am dat multe straturi la o parte. Relativ pe la începutul terapiei știu că am zis razant niște lucruri care mă sâcâiau, și cu care mă simțeam vinovată că le simt sau că le spun, ca mai tarziu să descopăr ca acele lucruri erau vârfurile unor ghețari. Și in tot acest proces, Sonia m-a ajutat sa ma conțină, sau sa imi conțină emoțiile și stările, supararile mele chiar si din relatia noastra (transferul). Simt că am schimbat multe la mine, și mă bucur mult că am iesit din rolul de victimă și că devin din ce în ce mai mult responsabilă cu viața mea. Am reușit în dese momente să nu mai iau personal lucrurile, deși încă lucrez, și privesc mai des oamenii nu ca și cum vor sa mă rănească sau să îmi facă ceva rău, ci că au și ei neajunsuri sau dificultățile lor și că fiecare e aici sa devină mai bun, mai curajos, să învețe să iubească mai mult. A fost și este un drum greu, dar fără munca cu noi înșine lucrurile nu se duc spre mai bine pentru nimeni. Mă bucur că am avut șansa sa parcurg aceste etape alături de Sonia, modalitate prin care vreau să îi mulțumesc. Cineva a zis „Îndrăzniţi, Eu am biruit lumea!”, așa și noi, să îndrăznim și vom birui.

Adaugat de: Lavinia

Terapie cu blandete. Terapeut minunat.

Am ajuns la Mihaela intr-un moment al vietii in care aveam un haos general in minte si in tot ce faceam. Inca de la prima sedinta, am constatat ca rezonez cu ea si ca ma intelege perfect, fara sa ma judece, ceea ce este cel mai important aspect, din punctul meu de vedere. Nici nu stiu cand a trecut o ora, ceea ce stiu este ca am plecat de la clinica cu zambetul pe buze, cu gandul ca in sfarsit imi voi pune ordine in viata. Am avut momente cand spuneam ca trece prea repede ora de terapie, efectiv simteam ca au trecut cateva minute, si as mai fi stat mult mai multe ore pentru a discuta si a ma sfatui cu Mihaela. Mihaela m-a facut sa constientizez multe lucruri si sa accept multe aspecte la mine. A avut intotdeauna un sfat bun si constructiv pentru mine. M-a ajutat sa inteleg relatia cu mama mea si sa accept anumite aspecte, fara sa ma mai raneasca sau sa ma enerveze, asa cum faceau inainte de terapie. Mihaela este un real suport si stiu ca pot apela la ea ori de cate ori am nevoie. Sper ca in anii urmatori sa continui sa merg la ea, pentru sfaturile pretioase, sau pur si simplu pentru o discutie fara prejudecati si judecata ulterioara. Am recomandat-o tuturor si o recomand in continuare, este un terapeut minunat.

Adaugat de: Adina

19-20, ora mea preferata

Viata m-a adus în acest loc, alături de Mihaela, fără un plan anume, fără o recomandare din partea cuiva, pur și simplu. Însă, pot spune, a fost cel mai inspirat lucru pe care l-am făcut în ultimii 20 de ani. Experienta trăită alături de Mihaela a fost revelatoare. Am descoperit, conștientizat și acceptat o serie de evenimente care m-au marcat de-a lungul timpul și din cauza cărora sunt ancorat în trecut. Ora petrecuta alături de Mihaela a devenit refugiul meu săptămânal, ora mea preferata. Recomand tuturor sa iasă din zona de confort și sa își facă o programare la psiholog. Veți descoperi lucruri pe care nici nu le bănuiți despre voi!

Adaugat de: Alex B

M-a ajutat sa inteleg cine sunt si de ce sunt asa

Laura a fost primul meu contact cu psihoterapia. Am venit manat de dorinta de a ma cunoaste, de a intelege de ce am anumite comportamente in anumite situatii. Apreciez stilul Laurei, unul clar si concis. M-am simtit mereu confortabil in preajma ei ceea ce mi-a permis sa fiu deschis si sa abordam impreuna unele subiecte mai dificile inca din primele sedinte. O recomand cu mare caldura si incredere pe Laura! A contribuit intr-un mod important in dezvoltarea mea de cand lucram impreuna.

Adaugat de: Petre

Multumesc, Cristina!

Cristina a fost ajutorul de care am avut nevoie intr-o perioada dificila a vietii mele...Mi-am descoperit puterea interioara de care aveam nevoie pentru a trece peste incercarile la care am fost supus. Acum reusesc sa descurc problemele si sa gandesc concis, sa-mi exprim sentimentele deschis si parerile de cate ori este nevoie. Acesta este motivul pentru care o recomand tuturor celor care au nevoie de sprijin si ajutor. Multumesc Cristina! Ionut

Adaugat de: Ionut

Multumesc!

Ce am apreciat cel mai mult la Cristina a fost implicarea; simti ca o intereseaza sa ai un rezultat si sa iesi din sedinta mai bine decat ai intrat. Am fost surprins de asemenea sa descopar ca ascultarea activa a unei persoane care stie ce spune aduce perspective noi de mare valoare pe care nu reusesti sa le descoperi oricat de multa introspectie faci si oricat de destept te consideri. Conceptele de psihologie pe care reuseste sa le particularizeze pentru fiecare, tehnicile adaptate pe care le recomanda si suportul pe care il ofera m-au ajutat mult intr-un timp scurt. Lucian

Adaugat de: Lucian

Multumesc, Cristina!

Cristina este ca o vioara care iti acordeaza emotiile din suflet si le integreaza in simfonia haotica a subconstientului. Nu suna deloc pompos, este experienta mea personala dupa sesiunile cu acest om minunat care m-a ridicat din mocirla in care eram si care nu a incetat niciodata sa lupte pentru mine. M-a mustrat cand am deviat, m-a motivat si m-a sustinut indiferent de ora la care o sunam disperata. Daca nu era Cristina sunt 100% sigura ca nu eram unde sunt acum si vorbesc dintr-o zona de maturitate emotionala de care nu credeam vreodata ca am sa fiu in stare. Doar ea a crezut in mine. Cristina este mai mult decat un psiholog. Cristina este un vindecator. Ii voi fi toata viata recunoscatoare pentru efortul depus si pentru lupta pe care am dus-o cu mine. Nu m-am simtit niciodata singura cat am lucrat cu ea. Am simtit mereu ca e cineva acolo cu mine, care ma sustine si care are asteptari de la mine si asta ma impulsiona sa devin un om mai bun pentru mine si pentru cei din jurul meu, bineinteles. Multumesc! Ema Capitanescu

Adaugat de: Ema

Ieșirea din impas

Luiza m-a ajutat să mă observ in relația mea cu alții. Doar punându-mi întrebări, aparent simple, dar care necesitau răspunsuri fără ezitare, m-a condus cu răbdare prin labirintul propriilor mele erori. M-a ajutat să descopăr unde și de ce greșeam. Treptat am aflat cât de mult sunt tulburate relațiile interumane de numărul necontrolat al ideilor preconcepute Prin psihodrama creată de Luiza și adaptată situației de “criză” în care mă aflam, am avut revelația perceperii adevăratei stări de fapt. Presupunerile mele, “realitățile” mele, s-au dovedit a fi deformări sau evaluări greșite cauzate de insuficienta cunoaștere a celuilalt. Pusă în situația de a gândi, de a acționa în relația cu mine însămi de pe poziție celui pe care îl consideram “adversar înverșunat” am avut prilejul să mă observ/văd așa cum mă vedea acesta. Și am început să înțeleg care erau “pragurile” mele și de unde venea neputința mea de comunicare. Blocajele emoționale înlăturate rând pe rând am înțeles ce anume era greșit în solicitările mele, în așteptările mele. Cu ajutorul Luizei am reușit să îmi găsesc liniștea, echilibrul, calmul, nu doar în familie, dar oriunde apoi in societate.

Adaugat de: Aby

Adauga testimonial