Unde ne gasesti
B-dul. Gheorghe Sincai Nr. 13, Bucuresti
Fa o programare
Online (+4) 0773 711 746
Programari Telefon
10:00 - 18:00

Ce spun clientii

Ce spun clientii

Testimonial

Sfaturile si suportul ei m-au ajutat in situații critice, dezvăluindu-mi o alta perspectiva mult mai sanatoasa. Admir profesionalismul, implicarea si dorința permanenta de perfecționare.

Adaugat de: Cristina Ciuanel

Psiholog desosebit

Viata , uneori , te duce in anumite hatisuri din care razbati cu greu ! Am apelat cu incredere la dna psiholog Florinela Ratiu : am reusit sa-mi inteleg trairile si sa-mi limpezesc mintea ! O recomand , cu caldura !

Adaugat de: Iosefina

Camelia

Am inceput sa lucrez cu Camelia de un an jumatate deja. In timp am invatat sa imi inteleg mai bine probleme, relatiile si nevoile datorita ajutorului si suportului ei. Consider ca intalnirile cu ea au fost unul dintre motivele principale pentru care incet si sigur am ies dintr-o perioada foarte delicata. Fiecare sedinta de terapie este ceva ce astept cu nerabdare si toate acestea datorita Cameliei, un om prietenos, profesionalist, implicat si dedicat.

Adaugat de: Nicoleta

De vorba cu Raluca Zlatanov...

Ceea ce a pornit în mintea mea ca o problema s-a dovedit a fi începutul unui parcurs înfloritor pentru dezvoltarea personala. Înainte sa încep ședințele de terapie cu Raluca Zlatanov eram de părere ca am o problema reala cu felul în care se desfasurau întâmplările din viata mea și ca totul gravita în jurul acelei probleme. Ceea ce aveam sa aflu mai târziu despre mine, m-a făcut sa rup bariera mentala pe care mi-o impuneam, lucru care nu-mi dădea voie sa fiu eu însumi, care ma limita și care nu-mi dădea voie sa vad potențialul pe care îl am. Am dobândit încredere în mine, mi-am recâștigat echilibrul profesional și învăț în continuare sa-mi trăiesc viata fără vreo perdea trasa. Mulțumesc, Raluca!

Adaugat de: Paul

O experienta minunata pe care as repeta-o si as recomanda-o oricând cu căldură.

M-a ajutat sa imi ating obiectivele.

Adaugat de: Irina N.

Am lucrat de multe ori cu Roxana

Si am simtit ca a construit de fiecare data un cadru de siguranta, blandete, continere si rabdare pentru a putea sa ma deschid si sa ajung in contact cu emotiile mele. Este totodata important pentru ea sa fie la curent cu cele mai noi studii si teorii in domeniu, astfel ca imbina cu multa pasiune si daruire cognitia cu emotia, rationalul cu intuitia, reusind sa vorbeasca aceeasi limba cu omul din fata ei.

Adaugat de: Oana S.

Roxana este ca o oaza de liniste si relaxare!

Este persoana care iti ofera siguranta si incredere si care, cel putin pe mine, m-a facut sa-mi descopar si redescopar multe parti necunoscute sau pierdute. O recomand cu multa caldura tuturor!

Adaugat de: Camelia V.

Incercarea mea de a proba experienta contactului cu un psiholog a fost una surprinzator de reusita, in mare masura datoria profesionalismului Roxanei.

Refuzul de a vorbi cu un psiholog la inceput, s-a transformat intr-o curiozitate cu timpul. Dupa primele intalniri cu Roxana, discutiile au devenit treptat imperioase. Simteam ca plec cu niste amintiri sau temeri din trecut, disecate in detaliu si intelese mai bine, in primul rand de mine. Lectiile erau invatate si urmam sa le aplic in experientele viitoare. Am rezonat cu ea pentru ca a inteles foarte bine valorile pe care pun accent si m-a incurajat sa le aplic cu incredere. Ii sunt recunoscator si ii multumesc Roxanei pentru rabdarea de care a dat dovada si dorinta naturala de a ajuta.

Adaugat de: Ion R.

recomandare

Intalnirea mea cu Olimpia s-a produs intamplator, programand o intrevedere dupa ce i-am citit descrierea pe pagina site-ului. Instinctul de atunci a fost rasplatit ulterior, caci aveam sa cunosc un om frumos, in adevaratul sens al cuvantului, si sa capat increderea necesara pentru a putea discuta in profunzime subiecte nu tocmai usoare. Insa cu perseverenta, intrebari atent adresate, rabadare si mult tact, a reusit sa creeze un mediu sigur, in care sa pot fi vulnerabila. Caci, aveam eu sa realizez, e sanatos sa fii vulnerabil. Iti multumesc, Olimpia.

Adaugat de: Maria P

Testimonial

Am ales sa merg sa vorbesc cu Raluca fara recomandare sau sa o cunosc și nu am vreun regret. Am descoperit în ea un ascultător bun, fara judecata care a empatizat cu emoțiile mele, și bune și rele, și mai presus de toate a fost răbdătoare cu mine și m-a ghidat să găsesc soluții la problemele mele. Este o fire energica ce îți oferă timp de reflexie interioara pe îndelete ,fara sa te simți presat de timp, dar nu te lasă să stai împotmolit în înfundăturile minții. O recomand cu căldură oricui, chiar și celor ce se preocupa de dezvoltarea lor spirituală, pentru că vor gasi in Raluca un partener de discuție deschis spre aceasta zonă.

Adaugat de: Gabriel

Adauga testimonial