Unde ne gasesti
Sediu Tineretului - Timpuri Noi
B-dul. Gheorghe Sincai Nr. 13, Bucuresti
Sediu Piata Victoriei
Str. Buzesti Nr. 61, Bucuresti
Fa o programare
Online 
*Programari telefonice: 9:00 - 17:00

Ce spun clientii

Ce spun clientii

Multumesc!

Ce am apreciat cel mai mult la Cristina a fost implicarea; simti ca o intereseaza sa ai un rezultat si sa iesi din sedinta mai bine decat ai intrat. Am fost surprins de asemenea sa descopar ca ascultarea activa a unei persoane care stie ce spune aduce perspective noi de mare valoare pe care nu reusesti sa le descoperi oricat de multa introspectie faci si oricat de destept te consideri. Conceptele de psihologie pe care reuseste sa le particularizeze pentru fiecare, tehnicile adaptate pe care le recomanda si suportul pe care il ofera m-au ajutat mult intr-un timp scurt. Lucian

Adaugat de: Lucian

Multumesc, Cristina!

Cristina este ca o vioara care iti acordeaza emotiile din suflet si le integreaza in simfonia haotica a subconstientului. Nu suna deloc pompos, este experienta mea personala dupa sesiunile cu acest om minunat care m-a ridicat din mocirla in care eram si care nu a incetat niciodata sa lupte pentru mine. M-a mustrat cand am deviat, m-a motivat si m-a sustinut indiferent de ora la care o sunam disperata. Daca nu era Cristina sunt 100% sigura ca nu eram unde sunt acum si vorbesc dintr-o zona de maturitate emotionala de care nu credeam vreodata ca am sa fiu in stare. Doar ea a crezut in mine. Cristina este mai mult decat un psiholog. Cristina este un vindecator. Ii voi fi toata viata recunoscatoare pentru efortul depus si pentru lupta pe care am dus-o cu mine. Nu m-am simtit niciodata singura cat am lucrat cu ea. Am simtit mereu ca e cineva acolo cu mine, care ma sustine si care are asteptari de la mine si asta ma impulsiona sa devin un om mai bun pentru mine si pentru cei din jurul meu, bineinteles. Multumesc! Ema Capitanescu

Adaugat de: Ema

Ieșirea din impas

Luiza m-a ajutat să mă observ in relația mea cu alții. Doar punându-mi întrebări, aparent simple, dar care necesitau răspunsuri fără ezitare, m-a condus cu răbdare prin labirintul propriilor mele erori. M-a ajutat să descopăr unde și de ce greșeam. Treptat am aflat cât de mult sunt tulburate relațiile interumane de numărul necontrolat al ideilor preconcepute Prin psihodrama creată de Luiza și adaptată situației de “criză” în care mă aflam, am avut revelația perceperii adevăratei stări de fapt. Presupunerile mele, “realitățile” mele, s-au dovedit a fi deformări sau evaluări greșite cauzate de insuficienta cunoaștere a celuilalt. Pusă în situația de a gândi, de a acționa în relația cu mine însămi de pe poziție celui pe care îl consideram “adversar înverșunat” am avut prilejul să mă observ/văd așa cum mă vedea acesta. Și am început să înțeleg care erau “pragurile” mele și de unde venea neputința mea de comunicare. Blocajele emoționale înlăturate rând pe rând am înțeles ce anume era greșit în solicitările mele, în așteptările mele. Cu ajutorul Luizei am reușit să îmi găsesc liniștea, echilibrul, calmul, nu doar în familie, dar oriunde apoi in societate.

Adaugat de: Aby

Mulțumesc

Dana Abagiu este omul și doctorul căruia trebuie sa ii mulțumesc pentru claritatea, liniștea și lumina căpătate în decursul ședințelor noastre. Multumesc

Adaugat de: Daniela

Un psihoterapeut asa cum toti ar trebui sa fie

Am ajuns la Mihaela la recomandarea unei prietene care imi vorbea cu atata ardoare despre psihoterapeuta ei de fiecare data cand ne intalneam incat am simtit ca aceasta ar fi o persoana fix pe sufletul meu care m-ar putea intelege si ajuta si pe mine si asa a fost! Am lucrat cateva luni cu Mihaela si am reusit sa imi rezolv o problema veche, care ma apasa de cativa ani, motiv pentru care nu pot sa simt altceva decat pura recunostinta fata de ea. Mihaela este pasionata de ceea ce face, isi doreste sa ofere servicii de calitate si cred ca entuziasmul ei pentru domeniul de activitate ales este un factor foarte important care se vede in sedintele de terapie. Cel mai mult mi-a placut la ea ca este autentica, aspect pe care eu il apreciez foarte mult la o persoana. Totodata, este deschisa, orientata spre client, punctuala, mereu prezenta trup si suflet in tot ce se intampla in terapie, dedicata si cel mai important - simte efectiv omul. Poate ca se poate spune ca are chiar un talet, o inclinatie adevarata pentru ceea ce face, ceea ce nu au toti psihoterapeutii. Sedintele cu ea sunt o pura placere. O recomand cu tarie!

Adaugat de: Jeanina

Am simtit ca sunt ascultata, vazuta si validata.

Am simtit ca sunt ascultata, vazuta si validata. Cu firea ei calda, prietenoasa si deschisa, Stela mi-a ghidat pasii catre o cunoastere de sine mai profunda. De la fiecare sedinta am iesit cu cate un insight si simtindu-ma mai bine decat la inceput. Cred ca Stela este printre putinii oameni care si-au gasit menirea; ea o urmeaza, o traieste cu totul si nu pot decat sa-i multumesc pentru toata sustinerea si dedicarea de-a lungul timpului.

Adaugat de: Adelina

Multe multumiri!

Imi aduc aminte cand am pasit prima data in cabinetul de psihologie avand mari emotii si cum m-a intampinat o persoana atat de calda si empatica, incat m-am simtit imediat in locul potrivit si am inceput sa vorbesc liber. Conexiunea magica avuta cu doamna psiholog stiu ca m-a ajutat in procesul meu de vindecare emotionala. Multe multumiri!

Adaugat de: Cristina

Progrese vizibile

Am facut psihoterapie si inainte, fara rezultate notabile pentru mine. Intalnirea cu Laura m-a ajutat sa-mi lamuresc chestiuni care isi puneau amprenta calitatii vietii. Este fara discutie un om dedicat, cu o reala pasiune pentru ceea ce face si care reuseste sa empatizeze. Cu siguranta voi continua sedintele, imi sunt de un real folos.

Adaugat de: Damian Anfile

Drumul meu către maturitate

Cu Laura am început procesul de psihoterapie într-un moment dificil din viața mea, iar faptul că a trebuit să o iau de la zero, în condițiile în care intrerupsesem brusc terapia cu altcineva au făcut lucrurile și mai provocatoare. Cu toate acestea, am reușit cu ajutorul ei să-mi clarific ce anume am dorit să schimb la mine, care au fost mai exact problemele cu care mă confruntam, să procesez toate emoțiile pe care le aveam legate de ele și per ansamblu, am reușit să fiu cu adevărat mai matur. Îi mulțumesc Laurei pentru răbdarea, profesionalismul și deschiderea pe care le-a avut față de mine și nu în ultimul rând, pentru faptul că m-a tratat de-a lungul întregului proces cum foarte puțini oameni au făcut-o cu mine până acum: ca pe un adult.

Adaugat de: Anonim

Înțelegere, comunicare deschisa, colaborare

După ședințele de consiliere avute cu Laura, am observat schimbări pozitive în atitudinea mea. Am fost întotdeauna înțeleasă,

Adaugat de: Lel

Adauga testimonial