Unde ne gasesti
Sediu Tineretului - Timpuri Noi
B-dul. Gheorghe Sincai Nr. 13, Bucuresti
Sediu Piata Victoriei
Str. Buzesti Nr. 61, Bucuresti
Fa o programare
Online 
*Programari telefonice: 9:00 - 17:00

O viata fara drama

 „O viata fara drama” - grup de dezvoltare personala  

„Adu-ti la lumina inconstientul, altfel iti va conduce el viata, si tu ii vei spune destin”, Carl G. Jung

viata fara drama.jpgO viata fara drama nu este o viata permanent fericita, ci este o viata traita autentic si asumata. Constientizand ce limitari si blocaje avem, ce ne saboteaza si ce ne face impliniti, avem sansa sa ne luam viata in propriile maini. Cu cat ne cunoastem mai bine, cu atat devenim mai puternici si mai apti pentru a face fata cursului firesc al vietii – cu suferinte, despartiri, pierderi si bucurii. Ce este inconstient devine constient si ne imbogateste fiinta, ne-o extinde si ne-o transforma.

A fi o persoana puternica nu inseamna sa trecem mai usor si mai repede peste durere, sa ne luptam cu viata si cu oamenii, sa devenim insensibili la suferinta, ci dimpotriva. A fi puternic inseamna sa te cunosti, sa fii vulnerabil cu toate riscurile expunerii, sa plangi, sa razi, sa fii trist, sa fii furios, sa imbratisezi viata asa cum este si nu sa te impietresti in fata ei.

 In grup, ceilalti ne oglindesc, ne ofera timpul lor si pe ei insisi. Ne vom folosi de cadrul creat de grup pentru a ne explora pe noi insine, pentru a ne uita in sufletul nostru prin ochii ceiluilalt.

Temele abordate in cadrul intalnirilor provin din analiza tranzactionala si programare neuro-lingvistica:  scenariul de viata, mesaje parentale (drivere si injonctiuni), jocuri psihologice, modelul starilor eului, tranzactii, permisiuni, stroke-uri, racket, piramida nivelurilor neurologice, asertivitate.

Fiecare intalnire propune un instrument de cunoastere de sine cu ajutorul caruia participantii vor aduce mai multe intelegere si profunzime in propria lor viata.

Numarul de locuri este limitat la 14. Grupul va fi deschis (oricand cineva poate intra sau iesi din grup).

Nr. intalniri: 8

Prima intalnire va fi vineri, 28 octombrie.

Investitia ta este de 60 lei /intalnire de grup. Plata se va face la sfarsitul fiecarei intalniri.
Intalnirile vor avea loc saptamanal, in zilele de vineri, intre orele 19.00 - 21.30, la sediul
centrului.
Rezervarea unui loc se face prin plata unui avans de 120 lei.
Detaliile cu privire la modul de achitare a avansului le veti primi pe mail, dupa completarea formularului de mai jos.

Facilitator:psiholog Roxana Draghici.jpg
Roxana Draghici, psihoterapeut in analiza tranzactionala - cod personal 13290, Master NLP, formator acreditat A.N.C, membra a Colegiulului Psihologilor din Romania, membra a Asociatiei Romane de Analiza Tranzactionala, membra a Asociatiei Europeane de Analiza Tranzactionala.

Daca tu crezi ca nu ti se potriveste un program de dezvoltare personala in grup, programeaza-te la sedinte individuale.

 

Participa la eveniment