Unde ne gasesti
B-dul. Gheorghe Sincai Nr. 13, Bucuresti
Fa o programare
Online (+4) 0773 711 746
Programari Telefon
10:00 - 18:00

Psihologul in ajutorul parintelui - ateliere pentru parinti si copii

Atelierele pentru parinti si copii pe care le promovam acum,  constituie oportunitati pentru  informare si formare.... pentru dezvoltare si experimentare......

 In ce directii?

In calitate de profesionisti in terapie si educatie, am inteles dupa 20 de  ani de experienta in acest domeniu, ca...

...noi, cu totii, copii sau parinti, elevi sau profesori,  traversam, pe parcursul  vietii, o serie de momente considerate uneori „conflicte” si nu „oportunitati”, ca intalnim  obstacole interpretate uneori ca  „incertitudini” si nu ca  „provocari”... ca sunt momente in viata in care experientele cu care ne confruntam au  evidentiat  ca  doar nivelul inalt de abilitati intelectuale (I.Q) nu este suficient pentru o buna  adaptare in viata sau pentru a ne  sigura succesul (personal  sau al copiilor nostri), in prezent sau in viitor.

Cercetarile ultimelor decenii au demonstrat  deja ca inteligenta emotionala si cea sociala s-au demonstrat  a fi catalizatorii  autentici, in ceea ce priveste atingerea succesului scolar sau profesional.

De aceea, toate aceste ateliere pentru voi, parinti sau copii,  urmaresc  formarea, dezvoltarea sau  optimizarea acelor competente emotionale si sociale ce constituie predictorii esentiali pentru o buna functionare si adaptare, atât pentru viata prezenta a copiilor nostri, cât si pentru viata adulta, a lor sau a noastra.

Zi de zi viata ne provoaca, ne confrunta cu situatii limita in care trebuie sa luam decizii sanatoase; nivelul inalt de stres resimtit atât de adulti cât si de copii,  ne obliga sa fim pregatiti si sa-i pregatim pe cei mici pentru viata, pentru a sti sa gestioneze emotiile in mod sanogen, evitându-se riscul de dezvoltare a unor tulburari emotionale.  

Pentru voi, parintii, am pregatit  Atelierele de Parenting....care presupun... aici

Pentru copiii vostri, va invitam sa-i inscrieti la Atelierele pentru Copii, unde va asteptam cu surprize si jocuri stimulative...aici

Pentru cei cre doresc sa afle chiar acum cat de mult influenteaza rolul de parinte modul in care copilul lor isi va trai intreaga viata, am selectat aceasta conferinta, care ofera o viziune aprofundata si argumentata stiintific: