Unde ne gasesti
Sediu Tineretului - Timpuri Noi
B-dul. Gheorghe Sincai Nr. 13, Bucuresti
Sediu Piata Victoriei Locatie noua
Str. Buzesti Nr. 61, Bucuresti
Fa o programare
Online  (+4) 0773 711 746
*Programari telefonice: 9:00 - 17:00

Servicii de hipnoza terapeutica

Ce este hipnoza?

De cate ori nu ati trait o stare in care “mintea” era in alta parte, in timp ce corpul functiona automat?

In primul rand, hipnoza este definita ca fiind o stare amplificata de constiinta in care persoana dobandeste o ‘’hiperconstienta”, mai exact capacitatea de a fi in control asupra imprejurimilor fara a se gandi constient la asta.

O perceptie mai actuala a hipnozei sugerează ca aceasta este o stare absolut naturală pe care persoanele o dezvolta automat in anumite momente ale zilei, un mod de functionare în care se află în siguranță și care are o capacitate mare de vindecare la nivel psihologic. Este o stare de relaxare profunda(nu neaparat) și de orientare a atenţiei. Aceasta stare este de obicei traita ca fiind foarte confortabila si placuta.

Ce poti face cu ajutorul hipnoterapiei?

Hipnoza este un instrument excelent pentru accesarea potentialului latent, producand efecte pozitive in viata fiecarei persoane. In cadrul hipnoterapiei sunt setate obiective pe care mai apoi le atingem in transa hipnotica. Aceste obiective difera de la persoana la persoana.

Avem mai jos o serie de obiective generale:

  • Managementul insomniilor
  • Managementul anxietatii
  • Managementul depresiei
  • Controlul greutatii
  • Managementul durerii
  • Reducerea stresului
  • Invatarea unor noi comportamente

Este hipnoza recunoscuta ?

‘’În timp ce vă puteți gândi la hipnoză ca la ceva numai în filme, hipnoza este utilizată în viața reală pentru a ajuta oamenii cu depresie, tulburări gastro-intestinale și alte probleme de sănătate. Deoarece hipnoza poate ajuta oamenii să gestioneze și, în unele cazuri, să se recupereze de la boală, devine o parte mai frecventă a planurilor de tratament.” (American Psychological Association)

Costurile sedintelor individuale si de grup pot fi consultate in sectiunea TARIFE PSIHOLOGI. 

Alegeti un specialist potrivit in sectiunea ECHIPA.

Faceti o programare chiar acum (online sau prin telefon) sau solicitati detalii completand datele din formular, din sectiunea CONTACT.

hipnoza.jpg