Unde ne gasesti
B-dul. Gheorghe Sincai Nr. 13, Bucuresti
Fa o programare
Online (+4) 0773 711 746
Programari Telefon
10:00 - 18:00

Ce spun clientii

Ce spun clientii

Cum mi-am imbunatatit viata

Am inceput terapia cu Andreea la recomandarea unei prietene, intrucat, fiind insarcinata si avand mici probleme de sanatate, am dezvoltat o anxietate pe care o alimentam cu diagnostice puse pe internet. Cu ajutorul Andreeei am trecut cu bine peste aceasta perioada, am nascut un copil sanatos, dar, mai mult, intre timp am descoperit si "tratat" si alte aspecte ale vietii mele care nu functionau cum trebuie. In urma terapiei mi-am schimbat modul de a gandi, am pus punct unor relatii profesionale care nu ma avantajau si am invatat sa ma valorizez si sa fiu de partea mea. O recomand pe Andreea din tot sufletul, este nu numai un terapeut profesionist, dar si un om deosebit.

Adaugat de: Ana

Despre experiența mea cu Andreea

Nu pot decât sa ma bucur pentru posibilitatea de a-mi exprima recunoștința fata de Andreea. In urma terapiei și a timpului petrecut alături de ea, am reușit sa o iau de la capăt in viața. Mi-a redat dorința de a face lucruri și totodata, mi-a redat încrederea in propria-mi persoana, ceva ce la acel moment, dispăruse cu desăvârșire. Am încheiat terapia acum aproximativ un an și jumătate. De atunci, viața mea s-a schimbat radical; job nou, o viața noua și o căsătorie. Nimic din toate acestea nu părea posibil la momentul începerii consilierii. Așadar, multumesc Andreea pentru timpul acordat, profesionalismul dovedit și pentru multa omenie de care ai dat dovada zi de zi. “Fata frumoasa”, așa cum îmi spuneai mereu, iti dorește sa ai o viața și o cariera pe măsura sufletului tau minunat!

Adaugat de: Andreea Stavaru

Omul potrivit la momentul potrivit

Este un terapeut excelent, nascut pentru profesia pe care o practica. M-a ajutat sa depasesc o perioada dificila din viata si sa o transform intr-o experienta din care am invatat enorm. Simt ca ii datorez o parte din fericirea actuala si ii sunt recunoscatoare pentru ca a fost omul potrivit la momentul potrivit.

Adaugat de: Daniela Nicoara

Echilibru si incredere

Un om si un terapeut minunat! Pentru mine a fost cheia către echilibru si încredere in mine si către o viata noua. O recomand din tot sufletul!

Adaugat de: Diana Manea

A spune NU...

Oricâte cărți de profil psihologic am citit nu am fost pregătită să spun NU decât după ce am trecut pe aici. Viața nu este ușoară... dar nici grea, este așa cum noi o construim. Sa spui oamenilor și mai ales persoanei iubite acest cuvânt simplu, dar cu o greutate imensa, nu a fost ușor. A fost nevoie de lecții de viață (care mi-au transformat existenta si m-au transformat) pe care, în mare parte, aici le-am inteles, sub indrumarea oamenilor minunați întâlniți aici. Mulțumesc Sonia!

Adaugat de: Laura

Vino aici sa te descoperi

Ma tot gandeam ca nu am nici o problema. Aveam o anxietate de ceva ani cu care ma obisnuisem, dar de cand am divortat parca ma simteam coplesita, ca nu voi face fata ca mama singura, s-o gestionez. Am ajuns la psiholog, cu toata rusinea fata de mine insami ca nu am putut sa ma descurc singura si, ca e cazul sa cer ajutorul. Dar, nu stiu cum vreodata as putea sa-mi exprim recunostinta pentru viata pe care am primit-o in cadrul terapiei. Sonia mi-a desfacut fiecare rana sufleteasca, m-a ajutat s-o dezinfectez si apoi s-o pansez. E foarte important sa gasesti terapeutul capabil sa te contina ca fiinta cu toata suferinta cu care vii in cabinet. Sa-ti puna oglinda in fata si sa-ti arate ca tu chiar ai ce sa iubesti la tine insati. Eu sunt profund schimbata dupa aceasta experienta, iar recunostinta nu o pot transmite decat atunci cand aleg sa iubesc viata. Multumesc.

Adaugat de: Oana

Bucuria de a trăi

Am descoperit aici bucuria de a trai, drumul către mine însămi și sensul de a fi. Am ajuns atunci când credeam ca sunt la capătul puterilor, considerând ca ceilalți greșesc în relația cu mine și ca eu nu pot schimba nimic. Sonia m a ajutat sa cobor adânc înăuntrul meu, sa înțeleg ca sunt responsabila pentru tot ceea ce mi se întâmplă, ca pentru a avea relații armonioase cu ceilalți, trebuie sa fiu mai întâi în pace cu mine însămi. Am învățat sa iert și sa ma iert, sa nu mai port poverile întregului univers pe umerii mei, sa nu mi mai asum vinovăția tuturor vinelor lumii, sa las în urma trecutul și sa ma raportez la prezent. Am învățat sa zâmbesc și sa privesc cu încredere spre un viitor frumos, sa caut dincolo de vizibil și sa îmi fiu de ajuns. Sunt recunoscătoare si conștientă acum ca fiecare om este o veriga importanta în evoluția noastră spirituală ceea ce ma ajuta sa ma bucur în fiecare zi de pace, de lumina, de soare și de bine. De mine... Mulțumesc, Sonia!

Adaugat de: Melania

O calatorie care mi-a adus multe raspunsuri dar care a nascut si multe intrebari noi. O experienta minunata.

Pentru mine, terapia aduce multe raspunsuri dar si intrebari noi. E un demers care ma invata permanent sa vorbesc cu mine, sa ma ascult si sa am mai multa rabdare cu mine. E ca si cum m-as (re)imprieteni cu mine, de fiecare data. E o calatorie neasteptata care mi-a schimbat viata intr-un mod pozitiv. Sunt recunoascatoare ca am avut curajul si increderea de a alege sa merg la terapie.

Adaugat de: Alexandra A.

Excelent!

Am parcurs un an de terapie in care am invatat sa ma descopar si sa folosesc util tot ce am descoperit. Am cunoscut perspective noi care mi-au schimbat cursul vietii intr-o directie surprinzatoare.

Adaugat de: Vlad igas

Multumesc!

Multumesc,Alex,pentru deschiderea drumului catre un taram visat de mai toata lumea si anume echilibrul.Tin sa precizez ca toate sedintele au fost facute via Skype,(pentru cei ce sunt stabiliti in strainatate)

Adaugat de: Marin

Adauga testimonial