Unde ne gasesti
Sediu Tineretului - Timpuri Noi
B-dul. Gheorghe Sincai Nr. 13, Bucuresti
Sediu Piata Victoriei Locatie noua
Str. Buzesti Nr. 61, Bucuresti
Fa o programare
Online  (+4) 0773 711 746
*Programari telefonice: 9:00 - 17:00

Ce spun clientii

Ce spun clientii

Redescoperirea propriei persoane prin terapie

Terapia cu Andreea m-a ajutat sa elimin gandirea negativa care imi guverna, fara sa realizez, viata si sa ma cunosc cu adevarat. Am invatat sa fac pace cu trecutul, sa inteleg de ce anumite experiente imi fac rau si cum pot sa evit asta, sa pretuiesc prezentul si sa ma bucur de el. Cea mai importanta schimbare cred ca a fost ca am invatat sa nu mai astept de la altii sa ma valideze incercand mereu sa ma las pe locul 2 multumimdu-i pe ei, invatand sa ma pun mereu pe locul 1. In aceasta maniera am invatat ca nu te poti simti pe locul 1 cand tu nu te pui pe locul 1 nici in cuplu si nici la job, ca nu exista sarcini la job care trebuie musai realizate peste program, ca totul devine mai frumos cand iti faci timp pentru tine si cand inveti sa te apreciezi si sa descoperi cat e viata de frumoasa. Sunt multe de povestit dar as putea incheia prin a spune ca Andreea a fost persoana care mi-a schimbat viata in 2017. Este minunata si un super terapeut!

Adaugat de: Raluca

Despre terapie

Simt ca terapia aplicata de Andreea este adaptata, metode de dialog care sa ma indrepte spre mine/sine. Andreea a reusit sa-mi atraga atentia asupra unor temeri, decizii, impresii de care eram prea putin constient, oferindu-mi o perspectiva valoroasa, propriile-mi concluzii devenind mai lesnicioase. Terapia mi-a oferit o structura mai buna a vietii, metode de autovalorizare, ragazul de a contempla in voie si surpriza de a ma exprima intr-un singur fel ramas posibil, cat mai sincer si cat mai acum.

Adaugat de: Andrei I.

Cum mi-am imbunatatit viata

Am inceput terapia cu Andreea la recomandarea unei prietene, intrucat, fiind insarcinata si avand mici probleme de sanatate, am dezvoltat o anxietate pe care o alimentam cu diagnostice puse pe internet. Cu ajutorul Andreeei am trecut cu bine peste aceasta perioada, am nascut un copil sanatos, dar, mai mult, intre timp am descoperit si "tratat" si alte aspecte ale vietii mele care nu functionau cum trebuie. In urma terapiei mi-am schimbat modul de a gandi, am pus punct unor relatii profesionale care nu ma avantajau si am invatat sa ma valorizez si sa fiu de partea mea. O recomand pe Andreea din tot sufletul, este nu numai un terapeut profesionist, dar si un om deosebit.

Adaugat de: Ana

Despre experiența mea cu Andreea

Nu pot decât sa ma bucur pentru posibilitatea de a-mi exprima recunoștința fata de Andreea. In urma terapiei și a timpului petrecut alături de ea, am reușit sa o iau de la capăt in viața. Mi-a redat dorința de a face lucruri și totodata, mi-a redat încrederea in propria-mi persoana, ceva ce la acel moment, dispăruse cu desăvârșire. Am încheiat terapia acum aproximativ un an și jumătate. De atunci, viața mea s-a schimbat radical; job nou, o viața noua și o căsătorie. Nimic din toate acestea nu părea posibil la momentul începerii consilierii. Așadar, multumesc Andreea pentru timpul acordat, profesionalismul dovedit și pentru multa omenie de care ai dat dovada zi de zi. “Fata frumoasa”, așa cum îmi spuneai mereu, iti dorește sa ai o viața și o cariera pe măsura sufletului tau minunat!

Adaugat de: Andreea Stavaru

A spune NU...

Oricâte cărți de profil psihologic am citit nu am fost pregătită să spun NU decât după ce am trecut pe aici. Viața nu este ușoară... dar nici grea, este așa cum noi o construim. Sa spui oamenilor și mai ales persoanei iubite acest cuvânt simplu, dar cu o greutate imensa, nu a fost ușor. A fost nevoie de lecții de viață (care mi-au transformat existenta si m-au transformat) pe care, în mare parte, aici le-am inteles, sub indrumarea oamenilor minunați întâlniți aici. Mulțumesc Sonia!

Adaugat de: Laura

Vino aici sa te descoperi

Ma tot gandeam ca nu am nici o problema. Aveam o anxietate de ceva ani cu care ma obisnuisem, dar de cand am divortat parca ma simteam coplesita, ca nu voi face fata ca mama singura, s-o gestionez. Am ajuns la psiholog, cu toata rusinea fata de mine insami ca nu am putut sa ma descurc singura si, ca e cazul sa cer ajutorul. Dar, nu stiu cum vreodata as putea sa-mi exprim recunostinta pentru viata pe care am primit-o in cadrul terapiei. Sonia mi-a desfacut fiecare rana sufleteasca, m-a ajutat s-o dezinfectez si apoi s-o pansez. E foarte important sa gasesti terapeutul capabil sa te contina ca fiinta cu toata suferinta cu care vii in cabinet. Sa-ti puna oglinda in fata si sa-ti arate ca tu chiar ai ce sa iubesti la tine insati. Eu sunt profund schimbata dupa aceasta experienta, iar recunostinta nu o pot transmite decat atunci cand aleg sa iubesc viata. Multumesc.

Adaugat de: Oana

Bucuria de a trăi

Am descoperit aici bucuria de a trai, drumul către mine însămi și sensul de a fi. Am ajuns atunci când credeam ca sunt la capătul puterilor, considerând ca ceilalți greșesc în relația cu mine și ca eu nu pot schimba nimic. Sonia m a ajutat sa cobor adânc înăuntrul meu, sa înțeleg ca sunt responsabila pentru tot ceea ce mi se întâmplă, ca pentru a avea relații armonioase cu ceilalți, trebuie sa fiu mai întâi în pace cu mine însămi. Am învățat sa iert și sa ma iert, sa nu mai port poverile întregului univers pe umerii mei, sa nu mi mai asum vinovăția tuturor vinelor lumii, sa las în urma trecutul și sa ma raportez la prezent. Am învățat sa zâmbesc și sa privesc cu încredere spre un viitor frumos, sa caut dincolo de vizibil și sa îmi fiu de ajuns. Sunt recunoscătoare si conștientă acum ca fiecare om este o veriga importanta în evoluția noastră spirituală ceea ce ma ajuta sa ma bucur în fiecare zi de pace, de lumina, de soare și de bine. De mine... Mulțumesc, Sonia!

Adaugat de: Melania

O calatorie care mi-a adus multe raspunsuri dar care a nascut si multe intrebari noi. O experienta minunata.

Pentru mine, terapia aduce multe raspunsuri dar si intrebari noi. E un demers care ma invata permanent sa vorbesc cu mine, sa ma ascult si sa am mai multa rabdare cu mine. E ca si cum m-as (re)imprieteni cu mine, de fiecare data. E o calatorie neasteptata care mi-a schimbat viata intr-un mod pozitiv. Sunt recunoascatoare ca am avut curajul si increderea de a alege sa merg la terapie.

Adaugat de: Alexandra A.

Excelent!

Am parcurs un an de terapie in care am invatat sa ma descopar si sa folosesc util tot ce am descoperit. Am cunoscut perspective noi care mi-au schimbat cursul vietii intr-o directie surprinzatoare.

Adaugat de: Vlad igas

Oameni care schimbă vieți

Experiența mea la centrul de Psihologie Cuantica a inceput anul trecut, la o terapie de grup. La sfârșitul primei ședințe, mi-am dat seama ca aveam nevoie de terapie individuală. Am fost imediat cucerita de Sonia si, astfel, am decis sa merg la câteva ședințe cu ea. Cele câteva ședințe, precum si cărțile recomandate mi-au schimbat viata in bine. Am reusit sa ies dintr-o relație toxica si, cel mai important, citind am reusit sa inteleg de ce lucrurile au mers intr-un anumit fel. M-am încărcat de putere si optimism! Recomand cu drag experții de la Psihologie Cuantica pentru profesionalism, discreție, empatie si experiența!

Adaugat de: Cristina

Adauga testimonial