Denise Pop

Psihoterapeut - cod personal: 24486

Se întâmpla acum mulți ani să ascult poveștile altora și să fiu invitată să pătrund în lumea interioară a unor oameni care erau dispuși să împărtășească. Despre iubiri stinse sau aprinse, despre a fi mamă sau tată, despre a fi copil sau adult, despre fraternitate, dar și despre căutări existențiale, curiozități, începuturi și nedumeriri. Intram cu grijă și respect în lumea celuilalt.

Apoi, am urmat studii de specialitate și m-am pregătit pentru a deveni psihoterapeut. Formarea și terapia mea personală m-au ajutat să-mi dezvolt o viziune de lucru în care clientul și terapeutul creează împreună procesul terapeutic. Eu vin cu pregătirea și instrumentele, cu deschiderea și blândețea, tu vii cu povestea ta. Și așa pornim împreună pe acest drum.

În cadrul întâlnirilor noastre, iți voi arăta cum funcționează mintea umană, de ce reacționăm într-un anumit mod fară să vrem, cum ne modelează relațiile noastre cu ceilalți. Voi colabora cu tine pentru a obține ceea ce iți dorești. Vom celebra împreună autenticitatea și vulnerabilitatea. 

Studii și specializări

Psihoterapie sistemică de cuplu și familie - Școala Sistemică de Formare a asociației Gamma Institute.

Master în Psihologia Sănătății, Cercetare clinică și Optimizare comportamentală - orientare cognitiv-comportamentală, Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București.

Licență în Psihologie, Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București.

Voluntariat

Voluntar  în  cadrul  taberelor  de  vară  pentru  copii organizate  de  Hospice  Casa Speranței.

Voluntar în cadrul proiectul Gamma Health Project care are ca scop oferirea sprijinului psihologic persoanelor afectate de pandemia Covid-19.

 

Ce spun clientii

Adauga testimonial