Denise Pop

Cod personal(COPSI) : 24486

Se întâmpla acum mulți ani să ascult poveștile altora și să fiu invitată să pătrund în lumea interioară a unor oameni care erau dispuși să împărtășească. Despre iubiri stinse sau aprinse, despre a fi mamă sau tată, despre a fi copil sau adult, despre fraternitate, dar și despre căutări existențiale, curiozități, începuturi și nedumeriri. Intram cu grijă și respect în lumea celuilalt.

Apoi, am urmat studiile de specialitate și m-am pregătit pentru a deveni psihoterapeut. Formarea și terapia mea personală m-au ajutat să-mi dezvolt o viziune de lucru în care clientul și terapeutul creează împreună procesul terapeutic. Eu vin cu pregătirea și instrumentele, cu deschiderea și blândețea, tu vii cu povestea ta. Și așa pornim împreună pe acest drum.

Mi-ar plăcea ca pe acest drum să însoțesc tinerii și adolescenții.

În cadrul întâlnirilor noastre, îți voi arăta cum funcționează mintea umană, de ce reacționăm într-un anumit mod fără să vrem, cum ne modelează relațiile noastre cu ceilalți. Voi colabora cu tine pentru a obține ceea ce îți dorești. Vom celebra împreună autenticitatea și vulnerabilitatea. 

Studii și specializări :

Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei - Bucuresti (2014-2017)

Psihoterapie sistemică de cuplu și familie - Școala Sistemică de Formare a asociației Gamma Institute (2017-2019) .

Master în Psihologia Sănătății, Cercetare clinică și Optimizare comportamentală - orientare cognitiv-comportamentală, Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București (2017-2019).

Licență în Psihologie, Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București (2017) .

Voluntariat

Voluntar  în  cadrul  taberelor  de  vară  pentru  copii organizate  de  Hospice  Casa Speranței.

Voluntar în cadrul proiectul Gamma Health Project care are ca scop oferirea sprijinului psihologic persoanelor

afectate de pandemia Covid-19.

 

Ce spun clientii

Multumesc!

Am lucrat cu Denise un an, iar viata mea s-a schimbat fundamental si ireversibil. Calitatea vietii mele a crescut semnificativ intr-un timp scurt, unde progresul s-a simtit inca de la prima sedinta, in asa fel incat in fiecare saptamana nu doar identificam, dar si rezolvam, probleme pe care fara Denise nu le-as fi observat. Cea mai mare calitate din punct de vedere profesional a ei este abilitatea de a te face sa-ti oferi singur raspunsul la intrebari. Denise poate ajuta nu doar in vindecarea traumelor complexe, dar si a problemelor cotidiane ca hartuirea in cadrul social, renuntatul la fumat samd. Denise este pasul de neocolit in drumul catre noi.

Adaugat de: Claudia

Mulțumesc, Denise !

Când am venit pentru prima data la Denise deja eram intr-o stare destul de debusolata si pierduta în viata mea și pot spune ca pentru o perioada Denise a fost singura persoana unde ma puteam confesa si în care nu ma simțeam judecata ci din contra ascultata. Am avut din prima chiar din inainte de a o cunoaște încrederea ca noi vom putea colabora si instinctul nu m-a înșelat. Denise are răbdare , te asculta, este prompta si te lasa sa asimilezi si sa descoperi lucrurile în ritmul tău. Nu te judeca, nu te cearta ci iti oferă îndrumarea necesara ca sa te descoperi singura. Iti oferă timp si spațiu si este acolo pentru tine atunci când ai nevoie de îndrumare. Cu orice chestie ai veni Denise nu o sa te judece si nici nu o sa te facă sa te simți ca ceva e in neregula cu tine ci din contra te va ajuta sa te accepți asa cum ești și iti va explica orice te neliniștește. Deci multumesc Denise pentru atat pentru psihoterapeutul care ești cant si pentru omul cu principii din spate psihologului!

Adaugat de: Roxana

Recomand cu caldura

Am intalnit-o pe Denise in urma cu 5 luni la prima mea sedinta de therapy cand am discutat despre asteptarile mele. De atunci m-a sustinut constant si m-a ajutat sa inteleg si sa pun in practica tehnici prin care imi pot gestiona gandurile si momentele dificile. M-a facut sa ma simt extrem de confortabila; Denise este o fire deschisa, open minded si nu judeca nimic din ce alegi sa impartasesti cu ea. Denise a fost atenta la preferintele mele si la modul in care imi place sa invat si sa ma exprim si a personalizat exercitii si teme care nu numai ca adresau probleme cu care eu ma confruntam, dar erau alese astfel incat sa imi faca placere sa le lucrez. A fost o placere sa vin la ea saptamanal, nu am simtit niciun fel de presiune in jurul ei, iar la sfarsitul sesiunilor noastre, pot spune ca am dobandit, cu ajutorul ei multa claritate, determinare, siguranta, incredere si am gasit un raspuns pentru tot ce obisnuia sa ma nelinisteasca. Denise este o fire calda si un suflet bun , plina de integritate, foarte atenta la nevoile tale, iti va analiza evolutia si iti va oferi sustinere si tehnici practice si te va ajuta sa intelegi procese prin care treci si etapa ta de evolutie. Ii mtumesc din suflet si recomand cu caldura oricui se afla (poate nu intamplator) pe profilul ei, in cautarea unui psihoterapeut bun.

Adaugat de: Andra

Multumiri Denise

Desi decizia de a veni la psiholog nu a fost usoara, consider ca este cea mai buna decizie pe care am luat-o pana acum. Nu este usor sa iti deschizi sufletul in fata unei persoane pe care initial nu o cunosti, sa spui tot ce simti si ce gandesti, sa iti expui problemele si supararile, insa aici este un loc unde esti ascultat fara judecata. Aici este un loc minunat, in care poti sa te deschizi cu totul si sa fii ajutat in procesul de vindecare. Ma bucur nespus ca am intalnit-o pe Denise, ma bucur ca am primit numai intelegere, ascultare si sfaturi din partea ei, intr-un moment de cumpana in viata mea. Mi-a dat aripile necesare pentru a ma putea ridica din propria cenusa si de a merge mai departe. Denise mi-a redat motivatia pe care o pierdusem, mi-a redat increderea in mine, m-a invatat cum sa privesc lucrurile dintr-o alta perspectiva astfel incat sa fac fata la orice obstacol. Orele petrecute impreuna, discutand bland si cu rabdare, au fost o adevarata binecuvantare. Multumesc!

Adaugat de: Cristina G

Adauga testimonial