Denise Pop
Denise Pop
psihoterapeut
Psiholog Certificat
Cod COPSI: 24486

Sediu Tineretului

B-dul. Gheorghe Sincai Nr. 13, Bucuresti

Despre

Se întâmpla acum mulți ani să ascult poveștile altora și să fiu invitată să pătrund în lumea interioară a unor oameni care erau dispuși să împărtășească. Despre iubiri stinse sau aprinse, despre a fi mamă sau tată, despre a fi copil sau adult, despre fraternitate, dar și despre căutări existențiale, curiozități, începuturi și nedumeriri. Intram cu grijă și respect în lumea celuilalt.

Apoi, am urmat studiile de specialitate și m-am pregătit pentru a deveni psihoterapeut. Formarea și terapia mea personală m-au ajutat să-mi dezvolt o viziune de lucru în care clientul și terapeutul creează împreună procesul terapeutic. Eu vin cu pregătirea și instrumentele, cu deschiderea și blândețea, tu vii cu povestea ta. Și așa pornim împreună pe acest drum.

Mi-ar plăcea ca pe acest drum să însoțesc tinerii și adolescenții.

În cadrul întâlnirilor noastre, îți voi arăta cum funcționează mintea umană, de ce reacționăm într-un anumit mod fără să vrem, cum ne modelează relațiile noastre cu ceilalți. Voi colabora cu tine pentru a obține ceea ce îți dorești. Vom celebra împreună autenticitatea și vulnerabilitatea. 

Studii și specializări 

  • Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei - Bucuresti (2014-2017)
  • Psihoterapie sistemică de cuplu și familie - Școala Sistemică de Formare a asociației Gamma Institute (2017-2019) .
  • Master în Psihologia Sănătății, Cercetare clinică și Optimizare comportamentală - orientare cognitiv-comportamentală, Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București (2017-2019).
  • Licență în Psihologie, Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București (2017) .
  • Voluntariat
  • Voluntar  în  cadrul  taberelor  de  vară  pentru  copii organizate  de  Hospice  Casa Speranței.
  • Voluntar în cadrul proiectul Gamma Health Project care are ca scop oferirea sprijinului psihologic persoanelor afectate de pandemia Covid-19.

 

Ce spun clientii

Cu caldura recomand, cu caldura esti intampinat

La Denise am fost primit cu caldura, rabdare, intelegere si o vorba buna. A fost prima si singura optiune si pot sa spun sincer ca am nimerit la fix, am rezonat de la bun inceput si a fost o placere fiecare vizita. Ne-am cunoscut cand universul meu se prabusea in jurul meu si Denise m-a ajutat sa vad ca "dracul nu e chiar atat de negru" precum credem cateodata, mi-a expus situatia dintr-o alta perspectiva ca sa inteleg ca un zid daramat nu inseamna neaparat doar distrugere, ci si schimbare. Din experienta mea cu Denise am doar cuvinte de lauda si ii multumesc pentru tot.

Adaugat de: Tony

Recomand cu drag

Am venit la Denise Intr un moment greu al vieții mele, in care aveam nevoie să mă regăsesc, sa știu să gestioneze anumite situații dificile, dar și să relaționez Intr un mod benefic cu oamenii din jurul meu. Nu numai că m a ajutat să obțin toate cele menționate, însă a fost o adevărată plăcere să vorbesc cu ea, empatia și bunătatea fiind vizibile încă de la prima ședință. Recomand cu drag!

Adaugat de: Anca

_____

Am venit la terapie pentru ca ma simteam pierdut in viata si fiecare moment nefavorabil era destul sa ma arunce intr-o stare de disperare din care mi se parea imposibil de iesit. Dupa un an de terapie cu Denise am învățat cum sa fac deciziile care duc la o calitate mai buna a vietii, cum sa ma raportez la cei din jur si la mine si cum sa trec peste momentele grele. Denise a dat dovadă de profesionalism si empatie si pentru mine a fost persoana potrivita la momentul potrivit.

Adaugat de: _____

Multumesc!

Am lucrat cu Denise un an, iar viata mea s-a schimbat fundamental si ireversibil. Calitatea vietii mele a crescut semnificativ intr-un timp scurt, unde progresul s-a simtit inca de la prima sedinta, in asa fel incat in fiecare saptamana nu doar identificam, dar si rezolvam, probleme pe care fara Denise nu le-as fi observat. Cea mai mare calitate din punct de vedere profesional a ei este abilitatea de a te face sa-ti oferi singur raspunsul la intrebari. Denise poate ajuta nu doar in vindecarea traumelor complexe, dar si a problemelor cotidiane ca hartuirea in cadrul social, renuntatul la fumat samd. Denise este pasul de neocolit in drumul catre noi.

Adaugat de: Claudia

Mulțumesc, Denise !

Când am venit pentru prima data la Denise deja eram intr-o stare destul de debusolata si pierduta în viata mea și pot spune ca pentru o perioada Denise a fost singura persoana unde ma puteam confesa si în care nu ma simțeam judecata ci din contra ascultata. Am avut din prima chiar din inainte de a o cunoaște încrederea ca noi vom putea colabora si instinctul nu m-a înșelat. Denise are răbdare , te asculta, este prompta si te lasa sa asimilezi si sa descoperi lucrurile în ritmul tău. Nu te judeca, nu te cearta ci iti oferă îndrumarea necesara ca sa te descoperi singura. Iti oferă timp si spațiu si este acolo pentru tine atunci când ai nevoie de îndrumare. Cu orice chestie ai veni Denise nu o sa te judece si nici nu o sa te facă sa te simți ca ceva e in neregula cu tine ci din contra te va ajuta sa te accepți asa cum ești și iti va explica orice te neliniștește. Deci multumesc Denise pentru atat pentru psihoterapeutul care ești cant si pentru omul cu principii din spate psihologului!

Adaugat de: Roxana

Adauga testimonial