Denise Pop

Cod personal(COPSI) : 24486

Se întâmpla acum mulți ani să ascult poveștile altora și să fiu invitată să pătrund în lumea interioară a unor oameni care erau dispuși să împărtășească. Despre iubiri stinse sau aprinse, despre a fi mamă sau tată, despre a fi copil sau adult, despre fraternitate, dar și despre căutări existențiale, curiozități, începuturi și nedumeriri. Intram cu grijă și respect în lumea celuilalt.

Apoi, am urmat studiile de specialitate și m-am pregătit pentru a deveni psihoterapeut. Formarea și terapia mea personală m-au ajutat să-mi dezvolt o viziune de lucru în care clientul și terapeutul creează împreună procesul terapeutic. Eu vin cu pregătirea și instrumentele, cu deschiderea și blândețea, tu vii cu povestea ta. Și așa pornim împreună pe acest drum.

Mi-ar plăcea ca pe acest drum să însoțesc tinerii și adolescenții.

În cadrul întâlnirilor noastre, îți voi arăta cum funcționează mintea umană, de ce reacționăm într-un anumit mod fără să vrem, cum ne modelează relațiile noastre cu ceilalți. Voi colabora cu tine pentru a obține ceea ce îți dorești. Vom celebra împreună autenticitatea și vulnerabilitatea. 

Studii și specializări :

Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei - Bucuresti (2014-2017)

Psihoterapie sistemică de cuplu și familie - Școala Sistemică de Formare a asociației Gamma Institute (2017-2019) .

Master în Psihologia Sănătății, Cercetare clinică și Optimizare comportamentală - orientare cognitiv-comportamentală, Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București (2017-2019).

Licență în Psihologie, Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București (2017) .

Voluntariat

Voluntar  în  cadrul  taberelor  de  vară  pentru  copii organizate  de  Hospice  Casa Speranței.

Voluntar în cadrul proiectul Gamma Health Project care are ca scop oferirea sprijinului psihologic persoanelor

afectate de pandemia Covid-19.

 

Ce spun clientii

Recomand cu caldura

Am intalnit-o pe Denise in urma cu 5 luni la prima mea sedinta de therapy cand am discutat despre asteptarile mele. De atunci m-a sustinut constant si m-a ajutat sa inteleg si sa pun in practica tehnici prin care imi pot gestiona gandurile si momentele dificile. M-a facut sa ma simt extrem de confortabila; Denise este o fire deschisa, open minded si nu judeca nimic din ce alegi sa impartasesti cu ea. Denise a fost atenta la preferintele mele si la modul in care imi place sa invat si sa ma exprim si a personalizat exercitii si teme care nu numai ca adresau probleme cu care eu ma confruntam, dar erau alese astfel incat sa imi faca placere sa le lucrez. A fost o placere sa vin la ea saptamanal, nu am simtit niciun fel de presiune in jurul ei, iar la sfarsitul sesiunilor noastre, pot spune ca am dobandit, cu ajutorul ei multa claritate, determinare, siguranta, incredere si am gasit un raspuns pentru tot ce obisnuia sa ma nelinisteasca. Denise este o fire calda si un suflet bun , plina de integritate, foarte atenta la nevoile tale, iti va analiza evolutia si iti va oferi sustinere si tehnici practice si te va ajuta sa intelegi procese prin care treci si etapa ta de evolutie. Ii mtumesc din suflet si recomand cu caldura oricui se afla (poate nu intamplator) pe profilul ei, in cautarea unui psihoterapeut bun.

Adaugat de: Andra

Multumiri Denise

Desi decizia de a veni la psiholog nu a fost usoara, consider ca este cea mai buna decizie pe care am luat-o pana acum. Nu este usor sa iti deschizi sufletul in fata unei persoane pe care initial nu o cunosti, sa spui tot ce simti si ce gandesti, sa iti expui problemele si supararile, insa aici este un loc unde esti ascultat fara judecata. Aici este un loc minunat, in care poti sa te deschizi cu totul si sa fii ajutat in procesul de vindecare. Ma bucur nespus ca am intalnit-o pe Denise, ma bucur ca am primit numai intelegere, ascultare si sfaturi din partea ei, intr-un moment de cumpana in viata mea. Mi-a dat aripile necesare pentru a ma putea ridica din propria cenusa si de a merge mai departe. Denise mi-a redat motivatia pe care o pierdusem, mi-a redat increderea in mine, m-a invatat cum sa privesc lucrurile dintr-o alta perspectiva astfel incat sa fac fata la orice obstacol. Orele petrecute impreuna, discutand bland si cu rabdare, au fost o adevarata binecuvantare. Multumesc!

Adaugat de: Cristina G

Adauga testimonial