Iuliana Gheorghe
Iuliana Gheorghe
psihoterapeut
Psiholog Certificat
Cod COPSI: 29263

Sediu Piata Victoriei

Strada Buzesti Nr.61, Bucuresti

Despre

Cred cu tărie în resursele interioare ale oamenilor și în puterea lor de a trece peste provocările vieții. Mă simt mereu norocoasă când aceștia împărtășesc cu mine aspecte importante ale vieții lor.
 
În sesiunile de terapie, vom descoperi și elimina blocajele, vom practica prezența de spirit experimentând cu verbul "a fi" la timpul prezent și vom descoperi cum putem pune resursele interioare în mișcare. 

Sunt entuziasmată de cercetările în neuroștiințe și psihologie care aduc în prim-plan importanța conexiunii minte-trup, astfel încât în sesiunile noastre împreună vom vorbi atât despre procesul cognitiv, cât și despre experiența corporală a emoțiilor. Îmi place să privesc lucrurile multidimensional, sistemic: ce simți, ce crezi, cum acționezi, cum se simte în corp, cum răspund ceilalți. 
 

Studii universitare si specializari

  • Externship EFT - Terapia de cuplu centrata pe emoții (2023)
  • Psihoterapie sistemica de cuplu si familie - Scoala Sistemica de Formare a asociatiei Gamma Institute (2020-2022)
  • Master in cercetare in psihologie, Faculty of Psychology, University of Groningen, Netherlands (2015- 2017)
  • Eramus in psihologie, Faculty of Psychology, Universidad Complutense de Madrid (2014- 2015)
  • Licenta in psihologie, University of Groningen, Netherlands (2012- 2015)

 

Domenii de competenta

  • Psihoterapie de cuplu/familie
  • Psihoterapie individuală
  • Dezvoltare personală
 

Ce spun clientii

Iuliana un terapeut modern

Experienta mea din timpul sesiunilor cu Iuliana a fost si este una naturala in care am reusit sa ma deschid si sa impartasesc experientele mele fara retineri. Apreciez bagajul mare de cunostinte pe care il are si continua ei dezvoltare in acest domeniu. Ca si terapeut Iuliana este calma si sigura pe felul in care trebuie sa conduca sesiunea, ceea ce m-a ajutat pe mine sa-mi constientizez motivele reale/ascunse si sa initiez procesul de vindecare/transformare. Impreuna am lucrat pe situatii mai complexe si mai putin complexe si pas cu pas am descoperit calea si resursele necesare pentru a le depasi. O recomand cu toata increderea pe Iuliana.

Adaugat de: Cristina

Recomand

Experienta cu Iuliana a fost una dintre cele mai placute din viata mea. Deschiderea, bucuria si placerea ei de a lucra cu oamenii m-au determinat sa stabilesc o relatie terapeutica cu rezultate reale.

Adaugat de: Georgiana

Recomandare din partea Mihaelei

O recomand din tot sufletul pe Iuliana. Este un profesionist care isi iubeste mult profesia si este foarte dedicata. Are o minte foarte agera si a reusit sa ma faca sa constientizez lucruri pe care le impachetasem de 20 de ani. A adus in viata mea o schimbare la care nu gandeam. O recomand cu cea mai mare caldura!!

Adaugat de: Mihaela

Recomand

O recomand cu tot dragul pentru ca este o persoana dedicată. Iuliana m-a ajutat să accept un diagnostic grav al unei persoane dragi din viața mea, sa depășesc anxietățile pe care le aveam cu privire la faptul ca ma simteam inutilă in lupta cu diagnosticul. Am pornit la drum împreună de la problema expusă mai sus, și am ajuns la a discuta cum sa fiu prezentă in activitățile ce le întreprind și la a îndeplini visuri de care încă nu am avut curajul sa ma apuc.

Adaugat de: Ana

Adauga testimonial