Viorica Neguta Oris
Viorica Neguta Oris
psihoterapeut
Psiholog Certificat
Cod COPSI: 10942

Sediu Tineretului

B-dul. Gheorghe Sincai Nr. 13, Bucuresti

Despre

Sunt o persoana obisnuita, cu calitati si defecte si am ales profesia de psihoterapeut ca sa fiu mai aproape de oameni, mai mici si mai mari. Ii insotesc pe acestia in drumul lor catre Dezvoltare, Schimbare sau Vindecare, in functie de nevoile cu care vin in cabinet.

Satisfactia profesionala imi da mult sens in viata si ma determina si motiveaza sa ma perfectionez continuu, venind in intampinarea nevoilor clientilor mei. 

Daca simti ca ti-e greu si ai ajuns la capatul puterilor, indiferent de problemele cu care te confrunti, ori daca ai incercat deja mai multe variante esuate, recomand psihoterapia sau dezvoltarea personala.    

Studii universitare si specializari

  • Facultatea de Psihologie, Bucuresti (2005-2008)
  • Psihoterapie Integrativa Formare Masterala romano-britanica (2011-2016)
  • Terapie Sistemica: cuplu, familie (2016-2017)
  • Membra: Colegiul Psihologilor din Romania,Asociatia Romana de Psihoterapie Integrativa
  • Experienta: psiholog Educational,Psihoterapeut Integrativ, Psihoterapeut Sistemic - Psihologie Cuantica 2012 - prezent
  • Atestate: Psihoterapie Integrativa, cu formare continua in Terapie Sistemica: Cuplu, Familie; Psihologie educaționala, consiliere scolara si vocationala.

Domenii de competenta

  • Psihoterapie individuala (adult )
  • Psihoterapie de cuplu
  • Psihoterapie familie
  • Dezvoltare Personala
 

 

Ce spun clientii

Descoperire si redescoperire

Am ajuns la Viorica intr-o perioada destul de ciudata din viata mea, cand nu intelegeam de ce sunt intr-un anumit fel, de ce ma comport uneori cum nu-mi doresc, de ce sunt mereu nelinistit, etc. Dupa o lupta interesanta cu mine, am reusit, datorita Vioricai, sa imi dau seama de ceea ce este important in viata mea, sa pun o ordine logica dar si emotionala in aceste lucruri, cat si de rolul fenomenal pe care subconstientul il are in ceea ce ne face pe noi sa fim oameni. Multumesc Viorica pentru tot ajutorul acordat si pentru ghidajul in descoperirea esentei mele ca om. Nu mai imi este teama sa ma redescopar daca va fi din nou nevoie in viitor si iti multumesc ca acum pot tine capul sus cand merg pe strada.

Adaugat de: Bogdan

Viorica - maestra endorfinelor

Am ajuns sa discut cu Viorica in urma disperarii care m-a cuprins datorita primelor atacuri de panica din viata meagenerate de un sindrom vertiginos complicat cu tensiune arteriala mare, foto si fono fobie. Fiind o persoana obisnuita sa detina controlul imi era foarte greu sa trec peste episoade afundandu-ma in tristete, neputinta si furie. Cu atat mai mult cu cat trebuia sa fac 3 RMNuri si nu reuseam. Dupa prima sedinta am simtit ca am curaj, ca revin la mine cea puternica si inteleapta. Pas cu pas ma ajuta sa fiu mai blanda cu mine, sa ma accept, sa imi acord atentie, sa imi accept si sa lucrez cu emotiile mele si cel mai important SA MA IUBESC! Iar ieri, am reusit sa fac unul din cele 3 RMNuri iar vocea si tehnicile lucrate cu Viorica pentru a reusi au rasunat tare pentru mine si m-au ajutat. Pentru mine Viorica este in prezent furnizorul meu saptamanal de endorfine deoarece dupa fiecare sedinta imi vine sa zburd de fericire iar zambetul imi acopera din nou fata. Si efectul dureaza zile in sir. Iti multumesc Viorica pentru ENDORFINE si progres.

Adaugat de: Cristina Muresan

Problema rezolvata

Am mers la doamna Viorica pentru fetita noastra de 6 ani. Era din ce in ce mai greu s-o ducem la gradinita, pana cand n-a mai fost posibil. In plus, spunea ca nu-i dau pace ganduri urate. Tot felul de idei ciudate, mai ales pentru un copil de varsta ei. Plangea in fiecare zi dupa ce venea de la gradinita ca nu mai vrea sa mearga acolo, plangea dimineata inainte s-o ducem. Dar ce plansete! Nu avea un motiv clar, nu se intamplase nimic negativ, ii placeau colegii si doamna educatoare. Spunea ca-i este dor de mami si ca-i vin ganduri urate la gradinita ce o fac sa planga. Nu am reusit cu niciun chip s-o facem sa treaca peste probleme, oricat am incercat. Mai cu frumosul, mai cu nervi, cum am putut si noi. Teama noastra era ca va incepe scoala si nu va vrea sa mearga nici acolo. Asa ca ne-am hotarat sa cerem ajutor specializat. A fost prima oara cand am mers la psiholog si aveam ceva indoieli ca se va rezolva ceva. Nu trebuie sa mai spun ca a fost exact invers. Ana, fetita noastra, s-a indragostit de doamna Viorica. Acum merge la gradinita fara nicio problema, abia asteapta sa treaca weekend-ul. Nu a fost nevoie de multe sedinte, in cateva ore doamna Viorica a rezolvat ce nu putusem noi in cateva luni. Multumim din suflet pentru tot!

Adaugat de: Daniel

Mulțumesc, Viorica Oris!

Prin răbdare, empatie si blandete, m-ai ajutat sa regăsesc drumul catre mine si sa inteleg ca eu pot, iar pentru asta, iti multumesc, draga Vio! You are my light blue!

Adaugat de: Olivia

Multumim

Am avut probleme datorita carantinei in primavara. D-na Viorica ne-a ajutat foarte mult sa o intelegem pe fetita noastra de 6 ani si sa ne adaptam si noi la situatia de parinte in carantina. Multumim!

Adaugat de: Diana (Olanda)

Adauga testimonial