Viorica Neguta Oris

Cod personal (COPSI) : 10942

Psiholog Autonom

Membra:

Colegiul Psihologilor din Romania

Asociatia Romana de Psihoterapie Integrativa

Studii:

-Studii- 2005-2008 Facultatea de Psihologie, Bucuresti

2011-2016 Formare Masterala romano-britanica in Psihoterapie Integrativa

2011-2012 cursuri de dezvoltare personala, inteligenta emotionala, comunicare si abilitati sociale, tehnici de dezvolatre personala, rezolvarea creative a problemelor, imaginea de sine, stima de sine si increderea, terapie individuala si de grup despre sistemele de credinte. ( A.R.P.I.)

2012-Atestat de libera practica in Psihologie educationala, consiliere scolara si vocationala

Aprilie 2012 Conferinta Nationala de “Analiza Aplicata a Comportamentului in Tulburari Pervazive de Dezvoltare”

OCT 2012 conferinta “ Vindeca-te descoperind cauzele emotionale ale afectiunilor tale!” Perspectiva psihosomatica, persectiva centrata pe relatie a metodei ESPERE create de Jacques Salome

Iunie 2013 cursul de formator acreditat de Ministerul Muncii, familiei si protectiei sociale, Ministerul educatiei, cercetarii, tineretului si sportului si autoritatea nationala pentru calificarii

2014 atestat de libera practica in Psihoterapie Integrativa sub supervizare

Mai 2014  Atelierul “Parentajul prin Joc”, sustinut de americanul Lowrance Cohen

Septembrie 2014 formare continua “ Abordarea Interdisciplinara a Consumului Ilicit de Droguri. Tehnici de interventie specific psihoterapiei integrativa”

Octombrie 2014 curs “ tulburarile de limbaj si specificul terapiei logopedice in dislalie si dislexo-dizgrafie”

Mai 2015  conferinta europeana in psihoterapie integrative” Curiosity, Authenticity, Generosity”

Septembrie 2016-feb 2017 cursul de formare profesionala continua in Terapie Sistemica: cuplu, copil, familie.

Experienta:

-psihoterapeut si logoped- Psihologie Cuantica 01.2018 - prezent

Atestate:

Psihoterapie, cu formare continua in Terapie Sistemica: Cuplu, Copil, Familie; Psihologie educaționala, consiliere scolara si vocationala.

Sunt o persoana obisnuita, cu calitati si defecte, casatorita, cu 2 copii.

Am ales profesia de psihoterapeut ca sa fiu mai aproape de oameni, mai mici si mai mari. Ii insotesc pe acestia in drumul lor catre Dezvoltare, Schimbare sau Vindecare, in functie de nevoile cu care vin in cabinet.

Satisfactia profesionala imi da mult sens in viata si ma determina si motiveaza sa ma perfectionez continuu, venind in intampinarea nevoilor clientilor mei. 

Din anul 2012 sustin psihoterapii individuale, de cuplu si de familie. 

In ce priveste lucrul cu adolescentii, prin intermediul tehnicilor si metodelor psihoterapeutice, pe acestia ii insotesc in drumul catre autocunoastere si dezvoltare de abilitati astfel incat sa se simta bine in pielea lor, sa isi gaseasca o identitate si un sens.  In lucrul cu adultii, pornind de la nevoile cu care acestia vin in cabinet, ii insotesc in schimbarea scenariului de viata, vindecarea rănilor vechi sau noi și in activarea propriilor resurse pentru a face fata problemelor de zi cu zi si a raspunde cu succes provocarilor vietii.

Daca simti ca ti-e greu si ai ajuns la capatul puterilor, indiferent de problemele cu care te confrunti, ori daca ai incercat deja mai multe variante esuate, recomand psihoterapia sau dezvoltarea personala.      

SERVICII PSIHOLOGICE:

  • Psihoterapie individuala / dezvoltare personala ( copil, adolescent, adult )
  • Psihoterapie de cuplu, familie

Costurile sedintelor individuale si de grup pot fi consultate in sectiunea TARIFE PSIHOLOGI. 

Pentru detalii privind serviciile sau pentru  programare, completati formularul din sectiunea CONTACT.

 

Ce spun clientii

Problema rezolvata

Am mers la doamna Viorica pentru fetita noastra de 6 ani. Era din ce in ce mai greu s-o ducem la gradinita, pana cand n-a mai fost posibil. In plus, spunea ca nu-i dau pace ganduri urate. Tot felul de idei ciudate, mai ales pentru un copil de varsta ei. Plangea in fiecare zi dupa ce venea de la gradinita ca nu mai vrea sa mearga acolo, plangea dimineata inainte s-o ducem. Dar ce plansete! Nu avea un motiv clar, nu se intamplase nimic negativ, ii placeau colegii si doamna educatoare. Spunea ca-i este dor de mami si ca-i vin ganduri urate la gradinita ce o fac sa planga. Nu am reusit cu niciun chip s-o facem sa treaca peste probleme, oricat am incercat. Mai cu frumosul, mai cu nervi, cum am putut si noi. Teama noastra era ca va incepe scoala si nu va vrea sa mearga nici acolo. Asa ca ne-am hotarat sa cerem ajutor specializat. A fost prima oara cand am mers la psiholog si aveam ceva indoieli ca se va rezolva ceva. Nu trebuie sa mai spun ca a fost exact invers. Ana, fetita noastra, s-a indragostit de doamna Viorica. Acum merge la gradinita fara nicio problema, abia asteapta sa treaca weekend-ul. Nu a fost nevoie de multe sedinte, in cateva ore doamna Viorica a rezolvat ce nu putusem noi in cateva luni. Multumim din suflet pentru tot!

Adaugat de: Daniel

Mulțumesc, Viorica Oris!

Prin răbdare, empatie si blandete, m-ai ajutat sa regăsesc drumul catre mine si sa inteleg ca eu pot, iar pentru asta, iti multumesc, draga Vio! You are my light blue!

Adaugat de: Olivia

Multumim

Am avut probleme datorita carantinei in primavara. D-na Viorica ne-a ajutat foarte mult sa o intelegem pe fetita noastra de 6 ani si sa ne adaptam si noi la situatia de parinte in carantina. Multumim!

Adaugat de: Diana (Olanda)

Brilliant!!

Am ajuns sa o cunoastem pe Viorica printr-o recomandare pentru sesiuni de logopedie pentru baietelul nostru, care a facut progrese minunate datorita metodei aplicate de Vio, a rabdarii si blandetei de care a dat dovada si care s-au mulat excelent pe profilul emotional al fiului nostru. Ulterior, am organizat cu Vio o sesiune in cuplu de psihoterapie pe tema Reconversiei profesionale, la finalul careia am exprimat A fost Brilliant!! Nu m-am asteptat ca intr-o singura sesiune, Vio sa reuseasca prin intrebari si scenarii extrem de inteligent formulate sa ne scoata la lumina, atit pentru mine cit si pentru sotul meu raspunsuri pe care le cautam de ceva timp fara succes de finalizare. A creat o energie interioara extraordinara, pentru ca am simtit amandoi cum se sparge o carcasa si incep sa iasa la lumina clarificari, de ce-ul rezolvate, constientizari si mult mult SENS. A fost o sesiune de referinta pentru mine, pe care nu o voi uita niciodata pentru ca m-a facut sa depasesc macazul si sa-mi vad foarte clar optiunile care ma asteapta. Multumesc din suflet, Viorica! Te imbratisez cu muult drag si recunostinta!

Adaugat de: Andreea Nedelcu

Ho'oponopono

Viorica Oris, multumesc! Multumesc pentru ca existi, multumesc pentru ca ai intrat in viata mea si a copilului meu, cu atata frumusete, bunatate, empatie... Multumesc, ca mi-ai redat copilul reintregit in constiinta, echilibrat emotional si cu stiinta in manevrarea propriei vieti in deplinatatea intelegerii de sine! Multumesc pentru candoarea si caldura cu care mi-ai deschis sufletul si am inteles, ghidata de tine, cum sa construiesc unde am dezechilibrat fundatia, multumesc pentru TINE! Multumesc ca mi-ai reconfirmat ca VIATA e frumoasa si trebuie TRAITA!!!! MULTUMESC, MULTUMESC, MULTUMESC si te imbratisez cu tot sufletul si cu toata iubirea si caldura, daruite de tine! Carmen

Adaugat de: Carmen

Adauga testimonial