Viorica Neguta Oris

Cod personal (COPSI) : 10942

Membra:

Colegiul Psihologilor din Romania

Asociatia Romana de Psihoterapie Integrativa

Atestate:

Psihoterapie, cu formare continua in Terapie Sistemica: Cuplu, Copil, Familie; Psihologie educaționala, consiliere scolara si vocationala.

Sunt o persoana obisnuita, cu calitati si defecte, casatorita, cu 2 copii.

Am ales profesia de psihoterapeut ca sa fiu mai aproape de oameni, mai mici si mai mari. Ii insotesc pe acestia in drumul lor catre Dezvoltare, Schimbare sau Vindecare, in functie de nevoile cu care vin in cabinet.

Satisfactia profesionala imi da mult sens in viata si ma determina si motiveaza sa ma perfectionez continuu, venind in intampinarea nevoilor clientilor mei. 

Cu o experienta de peste 7 ani în psihoterapie, sustin psihoterapii individuale si de cuplu. 

In ce priveste lucrul cu copiii, obiectivul meu, pe langa ceea ce ne propunem ca plan terapeutic, este starea de bine, fericirea copilului. Putem ajunge la acest rezultat impreuna, pornind de la un cadru de siguranta creat copilului, construirea impreuna cu parintii a unor repere sanatoase la care sa se raporteze si, punand in valoare si dezvoltand la maxim de potential calitatile fiecarui copil in parte.

In ce priveste lucrul cu adolescentii, prin intermediul tehnicilor si metodelor psihoterapeutice, pe acestia ii insotesc in drumul catre autocunoastere si dezvoltare de abilitati astfel incat sa se simta bine in pielea lor, sa isi gaseasca o identitate si un sens.  In lucrul cu adultii, pornind de la nevoile cu care acestia vin in cabinet, ii insotesc in schimbarea scenariului de viata, vindecarea rănilor vechi sau noi și in activarea propriilor resurse pentru a face fata problemelor de zi cu zi si a raspunde cu succes provocarilor vietii.

Daca simti ca ti-e greu si ai ajuns la capatul puterilor, indiferent de problemele cu care te confrunti, ori daca ai incercat deja mai multe variante esuate, recomand psihoterapia sau dezvoltarea personala.      

SERVICII PSIHOLOGICE:

  • Psihoterapie individuala / dezvoltare personala ( copil, adolescent, adult )
  • Psihoterapie de cuplu, familie

Costurile sedintelor individuale si de grup pot fi consultate in sectiunea TARIFE PSIHOLOGI. 

Pentru detalii privind serviciile sau pentru  programare, completati formularul din sectiunea CONTACT.

 

Ce spun clientii

Multumim

Am avut probleme datorita carantinei in primavara. D-na Viorica ne-a ajutat foarte mult sa o intelegem pe fetita noastra de 6 ani si sa ne adaptam si noi la situatia de parinte in carantina. Multumim!

Adaugat de: Diana (Olanda)

Brilliant!!

Am ajuns sa o cunoastem pe Viorica printr-o recomandare pentru sesiuni de logopedie pentru baietelul nostru, care a facut progrese minunate datorita metodei aplicate de Vio, a rabdarii si blandetei de care a dat dovada si care s-au mulat excelent pe profilul emotional al fiului nostru. Ulterior, am organizat cu Vio o sesiune in cuplu de psihoterapie pe tema Reconversiei profesionale, la finalul careia am exprimat A fost Brilliant!! Nu m-am asteptat ca intr-o singura sesiune, Vio sa reuseasca prin intrebari si scenarii extrem de inteligent formulate sa ne scoata la lumina, atit pentru mine cit si pentru sotul meu raspunsuri pe care le cautam de ceva timp fara succes de finalizare. A creat o energie interioara extraordinara, pentru ca am simtit amandoi cum se sparge o carcasa si incep sa iasa la lumina clarificari, de ce-ul rezolvate, constientizari si mult mult SENS. A fost o sesiune de referinta pentru mine, pe care nu o voi uita niciodata pentru ca m-a facut sa depasesc macazul si sa-mi vad foarte clar optiunile care ma asteapta. Multumesc din suflet, Viorica! Te imbratisez cu muult drag si recunostinta!

Adaugat de: Andreea Nedelcu

Ho'oponopono

Viorica Oris, multumesc! Multumesc pentru ca existi, multumesc pentru ca ai intrat in viata mea si a copilului meu, cu atata frumusete, bunatate, empatie... Multumesc, ca mi-ai redat copilul reintregit in constiinta, echilibrat emotional si cu stiinta in manevrarea propriei vieti in deplinatatea intelegerii de sine! Multumesc pentru candoarea si caldura cu care mi-ai deschis sufletul si am inteles, ghidata de tine, cum sa construiesc unde am dezechilibrat fundatia, multumesc pentru TINE! Multumesc ca mi-ai reconfirmat ca VIATA e frumoasa si trebuie TRAITA!!!! MULTUMESC, MULTUMESC, MULTUMESC si te imbratisez cu tot sufletul si cu toata iubirea si caldura, daruite de tine! Carmen

Adaugat de: Carmen

Viorica Oris

Am ajuns la doamna psiholog Viorica Oris printr-o recomandare, recomandare pe care v-o transmit și vouă. Am ajuns la dumneaei relativ temătoare, acea stare pe care ți-o dă fiecare nou început, dar cu un sentiment de convingere, mergeam la singur. Aici ajung si plec mereu cu zâmbetul pe buze, mi-am făcut deja drum către mine însămi, cu toate că nu am început terapia de mult timp. Am început prin a prinde contur, iar acum reușesc deja să mă identific, iar pentru asta îți mulțumesc dragă Vio! Mergi și tu la sigur spre tine însuți cu ajutorul Vioricăi Oris și spun exact așa, am început de la stadiul de Doamnă Viorica, ceea ce denotă propria-mi nesiguranță, temere, pentru a ajunge la Vio, ceea ce denotă evoluția mea prin această terapie! Mulțumesc, Vio!

Adaugat de: Andrada Sandu

O experienta desăvârșită.

Din prima clipa de când am început terapia de cuplu, eu și soția mea am simțit ca avem o conexiune cu doamna Viorica Oris. Am apreciat metodele line prin care ne a făcut sa ieșim din carapacea noastra și sa ne deschidem. De asemenea, am apreciat calmul, răbdarea și empatia de care a dat dovada pe tot parcursul terapiei, fapt care ne a făcut sa ne simțim mai relaxați și mai confortabili în a ne devoala trăirile.

Adaugat de: Bogdan Basarab

Adauga testimonial