Unde ne gasesti
B-dul. Gheorghe Sincai Nr. 13, Bucuresti
Fa o programare
Online (+4) 0773 711 746
Programari Telefon
10:00 - 18:00

Atelier de dezvoltare personala: Cum crestem increderea in noi insine?

 

Atelierul explorează tema încrederii în sine din perspectivă psihologică: ce este încrederea în sine, ce ne blochează în a avea încredere în noi şi ce resurse putem accesa pentru a ne conecta cu puterea interioară.

De ce să participi?

Gândurile pe care le avem despre noi, despre lume şi viaţă ne conturează atât realitatea interioară, cât si realitatea exterioară. Atitudinea şi starea interioară ne influenţează reuşitele şi esecurile, ne împinge spre a ne asuma riscuri, a explora relaţii noi, job-uri noi sau alte experienţe de viaţă sau, dimpotrivă, ne împiedică să trăim o viaţă împlinită.

Încrederea în sine sau lipsa ei ne arată cum ne poziţionăm fată de ceilalţi, faţă de partenerul de viaţă, faţă de şeful sau colegii noşti. Este unul dintre pilonii inteligenţei emoţionale.

A şti cine eşti, care sunt abilităţile tale, calităţile şi limitele tale este o dovadă că te cunoşti şi eşti sincer cu tine însuţi/însăţi. Cunoaşterea propriei persoane îţi oferă putere şi curajul de a fi cine eşti aşa cum eşti.

A avea încredere în sine implică acceptarea părţilor de care eşti mândru/mândră, dar şi a umbrei, a părtilor întunecate, care se află în fiecare dintre noi. Negarea uneia dintre ele presupune negarea întregii fiinţe.

Ce câştigi dacă participi la acest atelier:

        1)      vei înţelege conceptul de "încredere în sine"

        2)      vei descoperi ce mesaje şi tipare mentale te blochează în a avea încredere în tine

        3)      vei şti cum poţi să ai mai multă încredere în tine pe plan personal şi profesional

        4)      te vei conecta cu puterea ta interioară şi potenţialul a ce încă nu eşti poţi deveni

Modalitatea de lucru se bazează, predominant, pe exercitii şi va include şi concepte teoretice care să susţină procesul individual şi de grup.

Cui se adresează atelierul: celor care vor sa aibă mai multe încredere în ei înşişi/ele însele, care încă nu ştiu că sunt şi că pot mai mult, studenţilor la Psihologie, Sociologie, Asistenţa Socială, tuturor celor interesati de dezvoltare personală, indiferent de vârstă şi domenii de activitate.

Se acordă diplomă de participare. Studenţii la Psihologie care vor sa devină consilieri psihologici sau psihoterapeuţi vor primi 2 ore de dezvoltare personală necesare pentru atestarea la Colegiul Psihologilor.


Va avea loc sambata, 13 februarie, intre orele 10.30 -13.00, la sediul centrului din Bucuresti, zona Tineretului, Str. Gheorghe Sincai, nr 13, bl 5, ap. 11, ap 2, 
Investitia ta este de 50 lei.
Numarul de locuri este limitat la 15.
 4 locuri sunt gratuite pentru studenţi. 
Rezervarea locului se face prin plata sumei in avans.

Facilitator: 

Roxana Drăghicipsihoterapeut în analiză tranzacţională - cod personal 13290, Master NLP, formator acreditat A.N.C, membră a Colegiulului Psihologilor din România, membră a Asociaţiei Române de Analiză Tranzacţională, membră a Asociaţiei Europeane de Analiză Tranzacţională.

Daca esti interesat si de alte evnimente, vezi si atelierul din 27 februarie :

Atelier de dezvoltare personala: Care este scenariul meu de viata?


Detaliile cu privire la modul de inscriere si plata le veti primi pe mail, dupa completarea formularului de mai jos.

 

Articol scris de Roxana Draghici

Participa la eveniment