Unde ne gasesti
B-dul. Gheorghe Sincai Nr. 13, Bucuresti
Fa o programare
Online (+4) 0773 711 746
Programari Telefon
10:00 - 18:00

Atelier de dezvoltare personala: Puterea vindecătoare a cuvintelor

 Puterea vindecătoare a cuvintelor


Cei mai mulţi dintre noi folosesc cuvintele pentru a comunica ce au nevoie, ce le place şi ce nu, pentru a transmite şi obţine informaţii.

Învăţăm să comunicăm prin cuvinte de la parinţii noştri sau de la cei care ne-au crescut și  tot de la ei învăţăm despre noi prin cuvintele pe care ei le folosesc în relație cu noi. Devenim ceea ce auzim că suntem. Ne formăm o hartă mentală despre cine credem că suntem, ce știm și ce putem, despre cum sunt oamenii și viața.

De ce să participi?

Cuvintele sunt unde de energie care lasă urme asupra noastră, așa cum mâna unui pictor lasă urme cu pensula pe pânză. Cuvintele ne creează realitatea. Dacă, în copilărie, ni se spune frecvent că nu suntem în stare să..., că suntem proști, că nu știm, că banii se câștigă muncind mult, că succesul se obține greu, că nu merităm, ca nu suntem importanți...oare ce adulți vom deveni? Dar dacă auzim că suntem valoroși, deștepți, importanți, iubiți, apreciați...oare, atunci, ce adulți vom deveni?

Prin cuvinte, recunoaștem prezența celuilalt, transmitem ca îi acceptăm pe cei din jurul nostru așa cum sunt și construim o relație.

Structura atelierului se bazează pe conceptul de "stroke" din teoria psihologică - analiză tranzacțională.

Ce câştigi dacă participi la acest atelier:

        1)      vei înțelege care a fost impactul cuvintelor asupra cine ești tu acum, ca adult

        2)      vei înțelege în ce fel cuvintele ne pot influența starea de spirit

        3)     vei descoperi cum poți schimba comportamente și convingeri limitative prin cuvinte

        4)      vei experimenta pe propria persoană impactul cuvintelor pozitive


Modalitatea de lucru se bazează, predominant, pe exercitii şi va include şi concepte teoretice care să susţină procesul individual şi de grup.

Cui se adresează atelierul: celor care vor să capete mai multă înţelegere asupra propriei lor vieţi, studenţilor la Psihologie, Sociologie, Asistenţa Socială,  tuturor celor interesati de dezvoltare personală, indiferent de vârstă şi domenii de activitate.

Se acordă diplomă de participare. Studenţii la Psihologie care vor sa devină consilieri psihologici sau psihoterapeuţi vor primi 2 ore de dezvoltare personală (necesare pentru atestarea la Colegiul Psihologilor).

Va avea loc sambata, 5 martie, intre orele 10.30 -14.30, la sediul centrului din Bucuresti, zona Tineretului, Str. Gheorghe Sincai, nr 13, bl 5, ap. 11, ap 2, 
Investitia ta este de 70 lei.
Numarul de locuri este limitat la 16.
2 locuri sunt gratuite pentru studenţi. 
Rezervarea locului se face prin plata sumei in avans.

Facilitator:

Roxana Drăghici, psihoterapeut în analiză tranzacţională - cod personal 13290, Master NLP, formator acreditat A.N.C, membră a Colegiulului Psihologilor din România, membră a Asociaţiei Române de Analiză Tranzacţională, membră a Asociaţiei Europeane de Analiză Tranzacţională.

Daca esti interesat si de alte evnimente, vezi si atelierul din 27 februarie :

Atelier de dezvoltare personala: Care este scenariul meu de viata?

Detaliile cu privire la modul de inscriere si plata le veti primi pe mail, dupa completarea formularului de mai jos.

 

 

Articol scris de Roxana Draghici

Participa la eveniment