Unde ne gasesti
Sediu Tineretului - Timpuri Noi
B-dul. Gheorghe Sincai Nr. 13, Bucuresti
Sediu Piata Victoriei
Str. Buzesti Nr. 61, Bucuresti
Fa o programare
Online 
*Programari telefonice: 9:00 - 17:00

Atelier pentru copii - dezvoltarea abilitatilor pentru scoala

Perioada pregătirii pentru şcoală este una deosebit de importantă în dezvoltarea armonioasă a copiilor. De aceea, este important să-i acordăm o atenţie sporită, este perioada în care copiii încep să acumuleze aptitudini şi abilităţi care îi vor ajuta să se adapteze mai bine şcolii şi unei noi etape din viaţă, aceea în care autonomia creşte.

Fiecare copil are propria personalitate care îi influenţează fiecare pas din dezvoltarea lui.

În această perioadă, pe lângă dezvoltarea fizică accelerată, ei deja încep să se dezvolte şi cognitiv, explorează extins, capacitatea lor intelectuală se dezvoltă.

Din punct de vedere emoţional, trebuie să fim atenţi la stima de sine, la comparaţiile pe care le fac cu ceilalţi, la interacţiunile sociale pe care le stabilesc şi competivitatea dintre ei.

Toate aceste aspecte, precum şi stimularea lor intelectuală, le vom suprinde în cadrul unui atelier de dezvoltare personală pentru copii, din care nu va lipsi jocul şi bună dispoziţie.copii 2.jpg

În cadrul sesiunilor de lucru vom utiliza tehnici creativ-expresive pentru stimularea creativităţii şi a comunicării în grup, jocul de rol pentru dezvoltarea imaginaţiei şi a relaţionării adecvate, art-terapia, creaţia artistică, basme şi poveşti terapeutice.

Detalii înscriere

Grupa de vârstă: 5-7 ani

Nr. locuri disponibile: 12

Durată atelier: 1h30’ (total 9 sedinte)

Perioada: 16.03-08.06 2018

Frecvenţa: în zilele de vineri

16,23,30 martie
13,27 aprilie
4, 11, 18 mai
8 iunie

Ora de începere: 17:30

Cost: 500 lei, în 3 rate (prima rata 100 lei,  a doua rata si a treia rata 200 lei)

Rezervarea unui loc presupune plata in avans a primei rate de 100 lei. Rata a doua se achita pe data de 30 martie si a treia rata pe data de 4 mai).

Întâlnirile vor avea loc la sediul nostru din Bld. Gheorghe Şincai nr.13, bloc 5, etaj 2, apartament 12, Tineretului, sector 4.

Facilitator: Simona Retea, psihoterapeut specialist

psiholog Simona Retea.jpg

Simona Retea are o experienţă vastă în domeniul dezvoltării copilului, susţinând ateliere pentru copii şi lucrând cu aceştia şi în şedinţe individuale. Având răbdarea, umorul şi blândeţea de partea ei, atelierele ei sunt îndrăgite de copii. 

Vă puteţi înscrie completând formularul de mai jos.

 

Participa la eveniment